Merhaba, Bir "Gamer" sorusuyla daha sizlerleyim 🎮. Konamı'nın 2020 yılından itibaren son verdiği Pes serisinin yeni mobil sürümü çıkış yaptı. Mekaniklerinden, grafiklerine, arayüzüne ve stadyum atmosferlerine kadar birçok yenilik oyunda bulunuyor. Gelen oyuncu eleştirilerinde ise olumlu ve olumsuz eleştiriler bulunuyor.
Kendi değerlendirmeme göre; Oyunun yeni mekaniklerini beğendim, daha gerçekçi olmuş (Özellikle fileler). Oyun PC sürümüne daha çok benzemiş bunu da sevdim. Ancak oyunda optimizasyon sorunları bulunuyor, anlam veremediğimiz kasmalar yaşanabiliyor. Genel olarak ilk izlenimlerim olumlu olsa da her şeyi zaman gösterecek tabii ki. Peki siz yeni oyunu beğendiniz mi?#Mario #Mario45 #GamerMario #Game
PES'i genel olarak tüm kulvarlarda eskiden oynardım ama içimde hep bir FIFA'ya yakınlık olduğu için en sonunda PES'i tamamen bırakıp FIFA'ya dönüş yaptım. Fifa nin oyun mekanikleri, hissiyatları ve gerçekliğe yakın olması beni çeken en önemli şeylerden biriydi
Şimdilik fena değil, dediğin gibi o kasmalar bende de oluyor. Menüde yaptığım tercihlerde geçişler biraz yavaş kalıyor. Fakat bu oyun daha yeni e football versiyonuna geçiş yaptı, üzerine daha çok güncellemeler ile toparlayacaklardır ki bir ara oyuncu yüzlerinin ne kadar berbat olduğundan eleştiri yağmuruna tutulmuştu ama o konuda şu an mobilden memnun sayılırım.
Menü bende normal, maçın başları da normal ama ikinci yarı itibariyle oyun saçma bir hal alıyor. @SkrErd37 Kıyaslayalım tabii de benim mis gibi kadrom vardı silinmiş o neden anlamadım :D
Grafikler ve oynanış tarzı çok iyi fakat menü ekranı çok kötü, geçen yıl ki emeklerin çoğu çöpe gitti çünkü çoğu kartın reytingi çok düştü, oyun çok karmaşık bir hal aldı