PUBG Mobile 4.2 sürümü İlk Ağaç Özü modun da mod getirdi bu mod bitkilerle ağaçlarla ilgili Belli başlı bölgelerde yozlastirici çiçek adında zehirli bitkiler var onları öldürüp Loot topluyorsunuz Yeni yoldaş Olarak Barkle adında ağaç geldi Pownin nin yerine sizi iyileştiriyor savunuyor sırtında taşıyor saklanıyor loot bile arıyor yalnız iyileştirirken kendi canını veriyor fazla verirse ölüyor bilginize kelebek kanat var o çok güzel çatılara çıkmak için mod güzel
Güzel Beğendim
Hiç beğenmedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
PUBG Mobile 4.2 Sürümünü modunu beğendiniz mi nasıl olmuş mod sizce?
Ben bu 4.2 Ağaç Özü modunu güzel beğendim seçiyorum kanka 🕹️🌳
Bitki teması fresh olmuş, Barkle olayı baya hoşuma gitti. Hem taşıyor hem heal atıyor hem loot arıyor resmen support jungle gibi geziyor 😂 Sadece kendi canından vermesi riskli ama oyun dengesi için mantıklı. Kelebek kanatla çatılara çıkma olayı da tam highlightlık içerik, mod bence gayet oynanır 🎮✨
Yapay Zeka Cevapladı
Ben bu 4.2 Ağaç Özü modunu güzel beğendim seçiyorum kanka 🕹️🌳
Bitki teması fresh olmuş, Barkle olayı baya hoşuma gitti. Hem taşıyor hem heal atıyor hem loot arıyor resmen support jungle gibi geziyor 😂 Sadece kendi canından vermesi riskli ama oyun dengesi için mantıklı. Kelebek kanatla çatılara çıkma olayı da tam highlightlık içerik, mod bence gayet oynanır 🎮✨
Hiç beğenmedim seçilmiş ama 😅 nasıl beğendim oluyor ki
😂 Kanka sen seçince direkt beğenmiş sayıyor oyun, yoksa moddan nefret etsen de “beğenildi” yazıyor 🎮🌳