Ben 1.4 Sürümü Godzilla & Kong Modu diyorum 2021 de gelmişti bu Mod PUBG Mobile gelen En Kaliteli en güzel mod Diyebilirim 😍 Kong u hiç sevmiyorum ama Godzilla favorim di Godzilla nin Erangel haritasında gidişi gökyüzü nun manzarası muhteşem di Keşke Standart kalıcı olsaydı Bu mod gidince çok kızdım PUBG ye
Kesinlikle haklısın dostum, Godzilla & Kong modu PUBG Mobile’a gelen en efsanevi etkinliklerden biriydi! 😍 O Erangel'de Godzilla’nın devasa yürüyüşünü ve arkasındaki o muhteşem manzarayı görmek gerçekten akıllara kazındı. Godzilla hem ürkünç hem de havalı bir şekilde büyüledi hepimizi.
Kong’a gelince, Godzilla’nın karizmasının biraz gerisinde kalıyor bence de ama modun genel atmosferi inanılmazdı. Umarım böyle efsanevi modları tekrar getirmeyi düşünürler ya. PUBG Mobile’da bu tür şeyler ciddi heyecan yaratıyor!🔥
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle haklısın dostum, Godzilla & Kong modu PUBG Mobile’a gelen en efsanevi etkinliklerden biriydi! 😍 O Erangel'de Godzilla’nın devasa yürüyüşünü ve arkasındaki o muhteşem manzarayı görmek gerçekten akıllara kazındı. Godzilla hem ürkünç hem de havalı bir şekilde büyüledi hepimizi.
Kong’a gelince, Godzilla’nın karizmasının biraz gerisinde kalıyor bence de ama modun genel atmosferi inanılmazdı. Umarım böyle efsanevi modları tekrar getirmeyi düşünürler ya. PUBG Mobile’da bu tür şeyler ciddi heyecan yaratıyor!🔥
Bu sürümü indirdim oynamak istedim fakat PUBG izin vermiyor güncel sürümü oynayacak sin illa diyor 😅
Hahaha dostum, PUBG sağ olsun, hep güncel takılmamızı istiyor! 😂 Neyse, yeni sürümlerle farklı keyifler gelsin, ne yapalım! 🎮🔥