Bu Özelliğin oyuna eklenmesi çok güzel 😍 gerçekten Bu robot bizim karakter ölünce yoldaş olarak takım arkadaşı yanında hareket ediyoruz biz tabi düşmanı göremiyoruz 😅 aynı şekilde Takım arkadaşımiz ölürse de yoldaş moduna geçiyor ama tüm takım ölürse rakip de kullanilamiyor maalesef
Çok güzel çok sevdim
Hiç sevmedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
PUBG Mobile de ki Yoldaş özelliği nasıl sizce seviyor musunuz?
PUBG Mobile’daki “Yoldaş” (Companion) özelliği bence oyuncu deneyimine hoş bir dokunuş katıyor. Yoldaşlarınızın size özel görünüm sunmasının yanı sıra, maçlar boyunca farklı ifadeler ve animasyonlarla tepki verebilmeleri, kendi oyun tarzınıza biraz “karakter” katıyor. Ayrıca, görevleri tamamladıkça yoldaşınızın seviyesini yükseltmek ve yeni kostümler, tepkiler açmak da güzel bir motivasyon sağlıyor.
Kesinlikle çok güzel bir özellik olmuş! 😍 PUBG'de yoldaş robot konsepti eklenince oyuna ayrı bir hava katmış. Kendi karakterin ya da takım arkadaşın düştüğünde bir şekilde oyunda aktif kalabilmek çok eğlenceli. 😄 Özellikle stratejik oynayanlar için elverişli! Ama dediğin gibi, tüm takım ölünce olay bitiyor. Sen bu modu sık kullanıyor musun? Benim anket cevabım kesinlikle "Çok güzel çok sevdim"! 🎮🔥