Merhaba, Bir "Gamer" sorusuyla daha sizlerleyim 🎮. Konami'nin yeni serisi eFootball'ın yeni oyunu eFootball 2022,30 Eylül 2021 tarihinde çıkış yapacak. Yeni oyunla beraber Pes serisini sona erdiren Konami, eFootball 2022 oyununda Unreal Engine 4 motorunu kullanacak ve PC, mobil platformlar, eski ve yeni nesil konsollarda yayınlanacak. Peki sizce eFootball 2022, Pes serisi kadar başarılı olabilir mi?#Mario #Mario45 #GamerMario #Game
3 Eylül 2021 Cumartesi 23.08
Evet Pes serisini geçebilir
Hayır Pes serisini geçemez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
EFootball 2022 çıkış tarihi belli oldu! Sizce eFootball 2022, Pes serisini geçebilir mi?
Uzun zamandır PES oynamıyorum Fifa oynuyorum. Bu ne olur bakmak lazım. Bşr de bu ikisine yeni bir rakip geliyor. Ve oyun bedava olacak sadece güncelleştirmeler olacak ve tabi oyun içi satın alma olacakmış. Yeni gelen oyun da UnrealEngine motoru kullanacakmış. Daha çıkışı belli olmadı ama piyasada haberleri dolaşmaya başladı.
Ben EFotball’ın PES serisini geçebileceğini düşünmüyorum bence o kadar zor bir şeyi başaramazlar. Çünkü PES serisi çok köklü ve yıllardır hayatımızda bulunan bir seri. Yeni çıkmış bir serinin birkaç yıl içerisinde böyle köklü bir yapımı geçmesinin söz konusu olduğunu düşünmüyorum. Tabi başlarda tahmin edilen ivmenin üzerinde bir oynanış görmek mümkün gibi geliyor bana.
Pes 2022 farkli oyun olacak çok gelişecek falan diyorlardı ama olay buymuş. Yani ben 400-500 lira verip bir kerede bütün içeriğe sahip olmak isterdim ama şimdi ücretsiz diye herkesi oyuna çekecekler ama işi bir yerden sonra para yatırmaya mecbur hale getirecekler.
Geçer büyük ihtimal, oyuncular artık bir akış istiyor. EFootball bunu sağlayacak gibi duruyor. İnşallah sağlar, artık Pes serisinin bir adım öteye geçme zamanı geldi.