yks 2022 tayfa son 2 ay kaldı son demlerimiz
neler hissediyorsunuz, neler yapıyorsunuz hedefleriniz nedir yorumlarda tartışalım
neler hissediyorsunuz, neler yapıyorsunuz hedefleriniz nedir yorumlarda tartışalım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamlarr. 12. sınıfım ben, sayısal. Hedefim tıp ama üniversite hangisi olur bilmiyorum. Ayt konularında eksiklerim var, onları kapatmaya çalışıyorum. Tyt netleri fena değil. Matematik kanayan yaram tyt açısından. Türkçe iyi geliyor hep matematikten kaybediyorum. Biyoloji ve kimyaya aşığım, fizikten nefret ediyorum. Bir iki gündür az çalıştığım için kendime kızgınım :( neysem birazdan limit süreklilik çalışmaya gideceğim :D ben bu şekildeyim, sizler ne durumdasınız
sınava çok az kaldı bol bol paragraf ve kitap okumanı tavsiye ederim zaman açısından çok faydası oluyor zaten tyt türkçe 30 35 soru paragraf ve yorum üzerine o da yine okuma ve anlama becerisine bağlı:)
inşallah istediğin bölümü kazanırsın başarılar 🎈
teşekkürler :)
İnşallah hedeflerimize ulaşıcaz. Ben Almanca öğretmenliği istiyorum rota İstanbul 🙏🏻😅 en son yaptığım deneme 345 yayınları en zor seviyede 65 net çıkardım ösym dil netlerim 35-40 arası... Ben okul birinciliği kontejanından yerleşicem inşallah obp 60. Kendime güvenim tam... Senin nasıl gidiyor?
bende kendimce biraz çalışıyorum mental olarak pek iyi hissetmiyorum 1 2 gün kendimi toplayıp tekrardan dönücem derslere bu sınav beni çok geriyor aşırı kuruntu yapıyorum.. :(
Yardımcı olabilirim motive konusunda psikolojik destek şart oluyor böyle dönemde
aynen haklısın, nefes egzersizleri yapıyorum bu aralar faydalı oluyor meditasyon önerin var mı ya da senin yaptığın egzersizler
Evet varr
Derin derin 3 kere nefes alıp ver sonra gelecekte kendini hangi meslekte hayal ediyorsan öyle canlandır gözlerinde sonra sanki senin beyninden onun beynine giden bir yol varmış gibi bir ip hayal et o ipe tüm dilek ve olması istediği şeyleri söyle sonra derin nefes al ben başarmalıyım. yapmalıyım yapacağım diye sesli bir şekilde tekrarla sonra başardığın haline yani kendi kendine sarıl 17 saniye umudun sadece kendinde saklı olduğunun simgesidir bu sonra derin bir nefes al gözlerini aç bu benim meditasyonum ortak kullanıyoruz artık 😅🍀🙏🏻🙂
artık benimde meditasyonum oldu bu 😂👌teşekkürler
Hergün derse başlamadan yap etkili 😅 rica ederim 🍀
Hatırlatma dip not😅 : doğa sesi su sesi ruhuna iyi gelen fonla meditasyonu yapman daha iyi.
ben bunları yaparken annem odaya birden dalarsa benim delirdiğimi falan düşünebilir en iyisi evde kimse yokken yapmak 👌🙄😂
Hayır anne meditasyon yapıyorum de nolucak ve sessiz ortamda yapman konsantre olman gerek çünkü beyinden beyne giden yol canlandırcan 😅😅
asdjakhpejfj bizimkiler pek öyle entelektüel değildir ama gece uyumadan önce denerim
Kesin dene ama he nasıl hissedeceğini merak ediyorum 😂
umarım işe yarar, dua ederim sana 😂
Memnun kalmazsanız dualarınız iade bak garanticiyim 😂😂
ama ettiğim dualar kabul olmuyo genelde öyle bir sorunumuz var :D
Orası belli olmaz canım arkadaşım.😂😂
Bana göre de benim duam kabul olmuyor ama arkadaşlarım hep bana dua ettiriyor kendileri için kabul oluyormuş 😂
bazı insanlar bu konuda daha yatkındır hisleri kuvvetlidir ama ya bizde sorun var, ya da yanlış şeyler istiyoruz bilemedim😂
Evet. Olmayacak şeyi zorlasak sırf çok istiyoruz diye hayırsızsa zaten olmaz doğru dua etmeliyiz hayırlı olanı dilemeliyiz. Adın ne ve hedefin ne 6. hislerimle tahmin etcem 😂😂😂
ismim muhammed aşırı titiz ve takıntılı biri olduğumu söyleyebilirim bana kalırsa okb bile olabilirim burcumu tahmin edebilirsin sanırım bu kadar bilgiyle 😂
Valla muhammd bende aşırı titizim takıntılıyım evi temizlerim ufak bi dağınıklık yapmaya korkar evdekiler çünkü oturup ağlıyorum çok rahatsız edici bir durum hadi seni anladım başak burcusun da benim ikizler burcu olmam dışında sorun yok 😂😂
ikizler deme bana korkuyorum artık o burçtan sjdkdudjsjkdhxjjx
Niye öyle diyorsunuz beyefendi alındım gücendim dkdlsğğsğssksps
hepsi aynı olmayabilir ama çoğu aynı 😂😂güzel dost arkadaş olurlar ama kalbinizi asla onların birine kaptırmamalısınız
Bu burçtan çok karakter bence ya çünkü ben sevdiğim zaman kör oluyorum burdan anlatamam tabi neler yaşadığımı ama karakter özellik burca bağlama aaaa 😂
hayatımın mahveden aynı zamanda beni aşkından öldürüp bitiren kizda ikizlerdi 😂😂başaklar ne zaman mutlu ki zaten
Başaklarda da ego var ama :)
ilk defa senden duydum ya başaklar kendini asla sevmez
gönül eğlendirmez iliskileri genelde ciddidir ama çok kin tutarlar yanlışları affetmezler mükemmelliyetci insanlariz sorunsuz olmasi lazim herseyin KAJDKFUDKJDKC
Benimde başak burcu sevgilim olmuştu ondan böyle diyorum lfldpdğdğdpd
birbirimizin eski sevgilisi çıkmayalım da skuskdidkdjdm
Adını bilmesem şüphelenirdim dldldşxşşxşxşxşxx
Cevap
0Cevap
Dis hekimliği istiyorum ama sanırım gelmeyecek fakat 30 bine girebilirim gibi geliyor. Uğraşıyorum kendimce işte
tyt ayt kac net yapıyorsun
benim obp 80 ona güvenerek saldım bu aralar biraz, ham puanı 47 puan etkiliyo
yaptığın netler diş hekimliği için yeterli gibi sanki ama bilemedim
istediğim gibi olmayacak sanırım korkuyorum
evde deneme çözerken aşağı yukarı istediğim netleri yapıyorum ama sınav zamanı o psikoloji ile yapabilicek miyim bilmiyorum;(
aynen ya evde çözdüğüm denemelerde ben de hedefime çok yaklaşıyorum ama normal deneme sınavına girdiğimde netim düşüyor ayt mat konularım bitti hala 15-20 arası yapıyorum hedefim 30 üstüydü ama olmayacak gibi ne yapacağımı şaşırdım
hangi bölüm istiyorsun?
hukuk sen
paramedik düşünüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?