En çok oyun çıkan zamanlardan birindeyiz sanırım 2 aydır hiçbir oyuna yetişemez oldum 😅 jrpg gidiyorum şu an için. Persona 3 Reload oynuyorum. Skull and Bones da geldi. Keyifli geçti ilk saatleri. Büyük boy gemi nasıl görünüyor merak ediyorum o oyunda da. Kaçakçılık yapmaya devam 😅 Mart aynıda çıkacak 2 oyun, mayısta çıkacak Skull and Bones, 8 gün sonra çıkacak FF7 Rebirth, 26 Nisan Stellar Blade. Liste epey yoğun bu sene..
Bu sene hiç oyunlara odaklı değilim derslere odaklıyım şurada az kaldı sınava memurluk sınavı sonra da üniversite inşAllah kazanarım 5 tane test kitabı da aldım yarın veya cuma günü gelecekler 😂
Lies of P den çok keyif aldım. Genelde eskiden elimde biriken oyunları oynuyorum güncel olmuyor, ama S. T. A. L. K. E. R. 2 çıksın işi gücü bırakıp oynayacağım.
Alone in the Dark Prince of Persia: The Lost Crown Another Code: Recollection Rugby 24 Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy Like A Dragon: Infinite Wealth Tekken 8 Granblue Fantasy: Relink Persona 3 Reload Suicide Squad: Kill The Justice League Helldivers II Banishers: Ghosts of New Eden Tomb Raider I-III Remastered Mario Vs. Donkey Kong
Epey var aslına bakarsan. Çoğu da sağlam. En zengin yıllardan biri oluyor oyun adına şu ana kadar 😅
Aaa evet Banishers ilgimi çekmişti, ileride bir gün Prince of Persia yı da oynamayı düşünüyorum. Suicide squad, helldivers, alone in the dark, Palworld, Enshrouded Granblue dan haberim vardı görmüştüm. Ya bende kafa mı kalmış 😂😂