Forspoken PC için çok kötü geldi ki oynayamıyorum bile. 3050 ti ile 10 fps alıyorum 😂 PS5 versiyonunu alıp oradan oynamayı düşünüyorum. Oyun güzel görünüyor aslında. Sıkıntı PC sürümünü becerememiş olmaları.
Bu sene çıkan oyunlardan senin için hayal kırıklığı olan oyun oldu mu?
Güzel oyun. Tam bitiremedim gerçi sürekli oyun değişiyorum 😅 Ama çok fazla tekrar var. %100 yapıyım diyordum sıktı bi yerden sonra. Hikaye ve yan görevleri bitirip bırakırım o oyunu.
Eğer ayarını tutturursan sıkıntı yok. Küçükken ben de çok bağımlısıydım dersleri felan unutuyordum. Ama atlattım sonra. 3 ortalama ile üni’den mezun olup işe de girdim. Tadını çıkarıyorum şimdi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Forspoken
çok güzel oyun ama sistem gereksinimleri biraz tuzlu
Elden Ring î fazla abartmışlar.. grafiklerini begenmedim.
Hogwarts legacy alasim var ama çok pahalı
Güzel oyun. Tam bitiremedim gerçi sürekli oyun değişiyorum 😅 Ama çok fazla tekrar var. %100 yapıyım diyordum sıktı bi yerden sonra. Hikaye ve yan görevleri bitirip bırakırım o oyunu.
Açık dünya çok güzel görünüyor, hikâyesi nasıl peki?
Geldiğim yere kadar fena değildi bana göre. Ana görevler zevkli.
Sen satın mi aldın yoksa torrent mi
Satın aldım. Çok uzun zamandır Torres’ten oyun oynamıyorum.
torrent*
Peki optimizasyon sorunları giderilmiş mi
Millet ne anlıyor bu oyunlardan ya. d
Zevk işte. Bana oynarken keyif veriyor. Kimi puzzle çözer, kimi resim çizer, kitap okur, kimi de oyun oynar 😅
İnsanlarda baya bağımlılık yapıyor ama bu kötü 🥲
Eğer ayarını tutturursan sıkıntı yok. Küçükken ben de çok bağımlısıydım dersleri felan unutuyordum. Ama atlattım sonra. 3 ortalama ile üni’den mezun olup işe de girdim. Tadını çıkarıyorum şimdi.