beklediğim oyunlar içinde Cyberpunk 2077 diyebilirim.
sizinde beklenti içinde olupta hayal kırıklığı yaratan bir oyun oldu mu?
#istanbul_bey

Pek oyun oynamıyorum ama bu dediğin hayal kırıklığını bazı filimlerde yaşıyorum 😃 bazı ünlü isimlerde bu film kesin şöyledir diyorum sonra hiç beklemediğim pasif bir film çıkıyor 🤷🏻♀️ Beklentisiz film izlemek ya da oyun oynamak lazım sanırım ☺️
Film etiketimi alsam napsam 🤭
Beklemedim 🤭😅
Cyberpunk herkes tarafından kötü bulundu bayağı bir iade aldı o oyun uzun zamandır yeni oyun oynamıyorum 🤣 daha yeni red alert 2 oynadım klasikler candır 😎
Klasikçisin yani bakma bizden oyun yavaş yavaş geçiyor artık eskileri biraz canlandırıyorum 😄
öyle yeni oyunlar baktığım var da nadir Star Wars Fallen Order en yenisi sanırım bir de Assasin Creed in bir oyununu aldım valhalla mıydı ne biraz baktım bıraktım CS Go Red Alert 2 yetiyor belki Call of Duty 2 yüklerim yeniden :D
Vallahayı hiç beğenmedim ben çok sıkıcı geldi bana oyunu bitirmeden bıraktım ssenin gibi yaşlanıyoruz herhalde 🤗
ne yaşlanması üstat :o bence güzel oyun çıkaran yok :P
Cevap
7Cevap
yeni nesil fps oyunları diyebilirim ya çok fazla kendilerini tekrarlıyorlar. direkt bir oyun ismi veremiyorum çünkü hepsi kopya gibi kanjkfdş
Cyberpunk hakikaten hayal kırıklığıydı
Evet bebem adı lazım değil baş harfi İzmit 😁🤣🤣
Selam veriyoruz selam almıyon kufur edicem olmucak 🙄
Mafia 3 hayal kirikligim bambaşkaydı kot pantolonla mafya mi olunur
Sniper Ghost warrior sanırım
ay hiç böyle bir beklentim yok
ay beni de cyberpunk, fiyaskoydu yaa
Mafia 3. Oyuna açık dünya getirelim diye güzelim oyun serisini mahvettiler.
battlefield 2042 awk ea s*çtı batırdı
Aynen bak battlefield 2042de var onu unutmuşum fragmanda baya iyi gösterdiler aldım ilk günden oyunun sıcık olduguna karar verdim 👋
Mafia 3
yok olmadı
Half life 2
Oldu
Sims4
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?