bazı oyunlar o kadar etkileyici ki.. hikayeleri ile. var mı sizin için öyle bir oyun?

bazı oyunlar o kadar etkileyici ki.. hikayeleri ile. var mı sizin için öyle bir oyun?

Ağlatmadı ama o duruma getirdi Call Of Duty Modern Warfare 2 Ghost Ve Roach Ölümü Çok üzmüştü 😥 Şeref (siz General Shepherd İhanet Etti Öldürdü Önce DSM Sorar İçinde Terörist Vladimir Makarovun Bilgileri Vardır DSM Roach da yani bende Oluyor Önce Beni yani Roach vurur Bunun üzerine Ghost Karşı gelir onu da vurur Roach Ölmemiştir Henüz Ağır Yaralıdır Ama Ghost Kötü Vuruldu Sonra Yönettiği Askerleri Shadow Company Ekibi Üzerimize Benzin Döker ve Shepherd iti İçtiği Puro ile Yakar O Sırada Captain Price Telsiz den konuşur Shepherd a Güvenmeyin Ondan kaçın Der ama çok geç tir Bu sahne çok üzücü Etkileyicdi Sonrası malum Captain Price Ve Soap Mactavish Shepherd Öldürmek intikam için peşine düşerler

Cevap
18Cevap
Oldu oldu. Zamanında mlbb oynarken sinirlenip ağladığım zamanlar olmuştu şskxkxşdş
Arthur morgam'ın ölümü
Joel miller'ın ölümü
Şhadow of war'da talion'ın ölümü
Kratos'un kızını öldürmesi
Not:Ağlatmadı ama üzüldüm.
Rockstarım gelmiş geçmiş en organik en doğal oyunu ve hikayesi sağlam.
Huzur içinde yat Arthur Morgan 🥲
Beni aglatmayi nasil becerebilir ki bi oyun.
Turkan sorayla kadir inanirin oynadigi bir oyun varsa soyle de izliyim
Yani oyniyim 😂
Metro Last Light. Aklıma geldikçe bile duygusallaşıyorum. Beni ağlatmayı başaran tek oyun o diyebilirim.
Simit oynamıstık arkadaşlarla aveller öyle dövdü ki ağlamıştım. Burnum kırılmıştı o derece dövdüler 🥺
The Last of Us'ın kızını kaybetme hikayesi... Orada ağlamadım ama üzülmüştüm, bir babanın çaresizliği.
life is strange de ağlamıştım sonu çok kötü bitmişti :/
Koca Yusuf'un hikayesinde baya duygulanmış bayada etkilenmiştim.
Assassin's Creed 2 Ezio nun hikayesi 🥺
evet red dead redemption. İkincisini henüz oynamadım. DİKKAT BURADAN İTİBAREN SPOİLER İÇERİR. OYUNU OYNAMADIYSAN BURDAN SONRASIINI OKUMA. İlkinde morrison öldükten sonra çok üzülmüştüm. Adeta bağ kurmuştuk kendisiyle :D
Ben kolay kolay ağlamıyorum oyunlarda filmlerde dizilerde vs ama hikayesi etlikeyen çok şey oluyor
God of War ve The walking dead oyunları hikayesiyle hoşuma en çok gidenler
Ben bitek anne ve babamın bir gün öleceöini düşündüğüm gün ağlamıştım başka ağlamadım ve ağlamam
Ne alaka şimdi ya ne alaka. Nasıl bi konuyu saptırmadır bu ya.
Oyle bir oyuna denk gelmedim daha
Olmadı çünkü pek oynamadım
800k yasuo alıp feedlemek aglattı beni
yağlı kayış oynamıştım bikeresinde
Olmadı
Hayır olmadi
Yok olmadı.
Yooo
Hayır henüz olmadı
Bu hangi oyun
Hayır
hiç oyun oynamadım