Benim bir keresinde olmuştu. d güzel görüşleri bekliyorum.

Benim bir keresinde olmuştu. d güzel görüşleri bekliyorum.

Görevi tamamlayamamak mesela 😄
Assassin's Creed 2 de ve Brotherhood da öyle sinir bozucu bazı görevler var ki birini takip edip sonra öldürücen birini taşıyıp anahtarı hapisteki kadın alacak ona bir tokat atacak ara sahne için çok saçma 😄
Bir de GTA san vice city deki helikopter görevi 😑
Bazı oyunların kanser edici bir kitlesi vardır. Onlarla muhatap olmak, olmasan bile söylemleri çok sinir bozucu ve modunu düşürebiliyor. Hatta sırf o kitle yüzünden oyun bıraktığım olmuştu.
kendime stres yapacak oyunlardan özellikle uzak duruyorum zaten hayat yeterince stresli bir de oyun ile strese girmeyim, zevk almak için oynarım stres atmak için oynarım oyunu
Küçükken metin2 de kandırılıp oyun paramı çaldırmıştım abimle oynuyordum oyunu abiminde haberi yok kızacak vs. diye ağlamıştım çok aptalmışım fskdj
ahahaha. d küçüklükte olur öyle şeyler.
Cevap
15Cevap
Ağlamıştım sinirden sonra çok uğraşarak ve tekrar deneyerek oyunu bitirmiştim ve o an gerçekten çok mutlu olmuştum. çünkü vaz geçmemek oyunda olsa başarı kazanmak iyi hissettiriyor.
Mk11 oynarken tam yeniyordum fatality yapacağıma mercy yaptım ve yenildim. Aşırı moralim bozuldu.
Ağlamadım ancak moralimi bozan, sinir krizi geçirdiğim oluyor.
Çocukluğumda oyunları ciddiye alırdım, şimdi ciddi şeyleri oyuna yoruyorum. Realitem değişti.
Ama çocukken bilgisayar oyunu için kardeşimi üzmüştüm. Şimdi ise buna üzülüyorum.
Ez cümle😇 artık çok az şey üzüyor beni😇
Ağlamak değil de kanser olduğum oyunlar oldu. Zaten lol oynayıp kanser olmayan kimse yoktur. Sonra cs go geliyor bu iki oyun beni çok kanser etmişti. Sen ne kadar iyi olursa ol takımla çalıştığın için takım kötü olunca kaybediyorsun...
Mario forever Gta Vice Cl 2006 Call of NFS Carbon bu oyunlarda sinir krizleri geçirmiştim.
aga bee. d olsun sonunda bitirdi isen o oyunları
Oyun değil de Beşiktaş’ın maçını izlerken İbrahim Toraman’ı maçtan diskalifiye ettiler çok üzülmüştüm çok sövmüştüm sinirden ağlayacaktım hahahah
Sekiroda cidden sınandım diyebiliriz oyun aşırı zorlu sinirden ağlamıştım ama inat edip bitirmiştim kimseye tavsiye etmiyorum psikaytrlık olursunuz.
Lol oynayıpta sakin kalabilcek insan yoktur çok eskiden sinir olup pc çekmecesi kulaklik maus kirdim eskiydi tabi bu yüzden sorun olmadı yenilerine kıyamıyorum artık bide pahalılar mağlum 😂
3 sene önce Knight Online'da 70 bin TLlik item yakmıştım üzmüştü
Call Of Duty'de o Ghostun yakılarak öldürümesine hala üzülüyorum aklıma geldikçe ağlama duvarıma gider ağlarım
Lol oynarken sürekli halim bu ya. 😔🤎
Kardeşimin arkadaşı pubg'de yenildi diye telefonu ısırdı ve telefonun camı patlamıştı akmıştı böyle.
Çocukken gta san andres oynardım zor görevleri geçemeyince sinirlenirdim. Nerde o sakin masum zamanlar bee😅
Moralim bozuluyor fakat takim arkadaşlarım yüzünden ama ağlamıyorum tabikide
call of duty ghost ölüm sahnesi
Çok sinirlendirdiği olmuştu.
Yooo saçma şeyler sevmem ne ağlaması
Oynadığım oyun sıfırlandı 1 gün boyunca ağladım
buna benzer bir şeyi yaşadım desem yalan olmaz. d
Kaç klavye mouse kırıldı kaç
Oyunları o kadar umursamam
Evet.
Yooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?