Sevgilimle ayrıldık, sevdiği halde barışmıyor, ne yapmalıyım?

Sevgilimle dün akşam 21:30 gibi ayrıldık. Sebebi ise çok fazla kavga etmemiz. Daha önce de 7 8 kere ayrıldık ama en uzunu 4 saat sürmüştü. Yine kavga yüzündendi ama hep barışıyodu. Kavganın sebebi de eski sevgilisi. Arkadaşları falan genelde hep sevgilimin bana anlatmadıklarını anlatıyor bu yüzden atarlanıyorum üzüyorum onu farkına varmadan da olsa. Sabaha kadar mesaj attım dön barışalım diye ama Facebook hesabına girdiğimde mesajları silmiş beni de arkadaşlıktan çıkarmıştı ama şifresi aynıydı. 2 saat sonra da şifresini değiştirdi. Mesaj attım seviyor musun diye görüldü falan yaptı bir cevap ver dedim ne var dedi 2. soruşum seviyo musun dediğimde görüldü yaptı tekrar başka bir soru sordum niye kıskandırmaya çalışıyosun ki dedim bu arada aynı okuldayız bizden 1 yaş küçük birinin kolundan falan tutuyodu bana bakıyodu ya da sarılıyodu tek kolla da olsa bana bakıyodu hep arkadaşları da oo diye bağırdıklarında yine bana baktı 3-4 saniye neyse o da yüzüne bile bakmak istemediğim birini niye kıskandırmaya çalışayım ki dedi o yüzden mi hala bakıyosun dedim bakmam bir daha dedi ben de bak dedim yok eyv dedi sonra tekrar sordum seviyomusun diye yine görüldü yaptı ee napıyosun falan dedi ki arkadaşlıktan çıkardığı halde hala konuşuyor sonra tekrar sordum bir cevap versene seviyomusun ya dedim yok dedi yarım saattir cevap veremediğin her seferinde konuyu değiştirdiğin veya görüldü yaptığın bir soruya yok diye cevap veriyosun ve buna inanmamı mı bekliyosun dedim sussana dedi yo susmam seni seviyorum dedim öyle gitti işte devamını söylemesem de olur. Hala konuşuyoruz dön falan diyorum yok diyor neden diye sorduğumda bilmem diyor bu sefer de seviyomusun diye sordum 2 kere 1. sinde yine konu değiştirdi 2. sinde bilmiyorum seviyorum gibi ama sevmiyorum dedi çok kırdım seni ondan öyle hissediyosun dedim evet dedi kendimi değiştiricem üzmem bir daha kavga falan etmeyiz zaten eski sevgili konusunu da aştım güveniyorum inanıyorum sana yeter ki bir şans daha ver pişman olmazsın dedim en son daha cevap vermedi. Sizce barışır mı?
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Güncellemeler
+1 yıl
güncell
Güncellemeler
+1 yıl
Duygularımdan emin olmaya ihtiyacım var sevip sevmediğimden emin değilim dedi
Sevgilimle ayrıldık, sevdiği halde barışmıyor, ne yapmalıyım?