+1 yılonun iyiliği için ondan ayrılmalıyım olayı nedir ya? son zamanların popüler ayrılık bahanesidir bana göre. 19 yaşındayım bu yaşıma kadar böyleydim değişmem de diyosun e be kardeşim ya da abicim sen bu kızla konuşmaya başladığında da böyle değil miydin üzülmesini istemesen baştan başlamazsın zaten. senin soruş şeklin böyle olmamalı. bence ''nasıl bir kızı kendime alıştırmış, bağlamışken yüz üstü bırakabilirim ki benden ayrılmış gibi hissetsin?'' olmalıymış. umarım çok üzülmez.
92 Yorumla- +1 yıl
bu kadar zeki olursan başına bela gelir bir gün :)
- +1 yıl
üzülüceksem aptal yerine konmadan üzülmeyi tercih ederim dürüst ol bari de ''seni üzmek istemediğim için ayrılmalıyız'' falan deme.
En İyi Cevaplar
senin gibilerin Allah belasını versin.
144 Yorumla- +1 yıl
noldu yaa ? onun mutluluğunu istyorum bennn
- +1 yıl
direk gebersin demi kızcağız
Adam ol ve direkt swöyle. Karşındaki insan. Eğer becerebiliyosan İNSANCA konuşmayı dene. Çakallığın alemi yok.
21 Yorumla- +1 yıl
aklımdakileri bilip bilmeden neden çakal filan diorsun
+1 yılÇok basit aldatırsın bırakmadımı tekrar aldat dahada bırakmıyorsa af dile :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
+1 yılnası ya? "sevgi"li diorsun seni seven anlamında nasıl olurda hiç üzülmeden senden ayrılmasını bekliosun ki? illaki üzülücek buna engel olmazsın... En az şekilde üzülmesini istiorsan dürüst ol ona karşı ayrılmanın sebebini açık açık söle... Üzülmesi kötü bişey değil üzüntü insanı olgunlaştırır... Hayatta karşına çıkan her insan seninle belkide sonsuza kadar mutlu olmak için çıkmıordur bunu ona anlat belkide senin karşısına çıkmasının sebebi hayattabi tık daha olgunlaşarak devam etmekti... Yaş aralığın biraz küçük bunu anlarmı bilmiorum ama sen yinede bence bir şansını dene (:
10 Yorumlaşimdi ayrılcaktın madem 19 yaşındasın değişemezsin baştada kötüydün demek niye çıktın diye sorarlar adama 1.si,2.si abi burda aldat demişler hayır çok mu iyi olcan aldatınca ayrılmak istiyosan ayrıl ama en azından onurunla şerefinle sonuçta azda olsa sevmişsindir otur karşısına adam gibi erkek gibi olmuyo uygun değiliz vs vs başka içte ne nedenin varsa insan insanın aynasıdır bu açıdan bakarsan daha net olursun aldtmak saçmalamak nedir yani çık söyle kırmadan incitmeden sen adam gibi açıklarsan niye anlamasın ki başta üzülür sen de üzülürsün gerçi yaşın biraz ergen duyguların daha devrede sonra unutursunuz en azından yıllar sonra her ikinizde yaşanmışlıklarınıza saygı duyarsınız böyle olursa diye düşünüyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
okey minik my witch :)
Her türlü üzülecek. Bence direk ayrıl uzatma ama yok bahene gerekli ortada bir şey olsun diyorsan ilgi gösterme, mesaj attığında bak oku ama cevap verme bir süre sonra sorarsa ondan sıkıldığını uzatmaları oynadığınızı söyleyerek ayrıl. Sormazsa da önemli bir şey konuşmalıyız de. Ayrılamıyorsan belkide ilgi göstermediğinde o zaten ayrılır
03 Yorumla- +1 yıl
zeki
- +1 yıl
üzülmeMEsini sağlayarak
Açıkca ayrılmak istediğini söyle. Zaten hertürlü ayrılığa üzülecek bari dürüst ol
75 Yorumla- +1 yıl
okay chechen :D
- +1 yıl
profilindeki bayrak türkmenistanınmı , çeçnistanınmı ?
- +1 yıl
:D
En garantisi aldat başkasına aşığım de, senden soğudum de.
Bitti demek neden bu kadar zor yahu...İllaki çok çok mu üzmek istiyorsun.?
Ayrılmak istiyorum de..12 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar seven insan zaten ayrılmak istiyorum dediğinde üzülür
- +1 yıl
:)
Hiç bir kız kendisini acı çektirerek ayrılmak zorunda kaldığı erkeği unutmaz. Sen desene açık açık ayrılmaya götüm yemiyor kız 4 4lük ayrılmaya kusur bulamıyorum mecbur kıza eziyet edicem ne kadar katlanırsa diyorsun Geçmiş olsun
00 YorumlaBuda ayrı bir manyak :) insan sevgilim benden ayrılıyor napcam? Sevgilim yok napcam? der bu tutmuş nasıl ayrılcam :) niye naptı kız sana bukadar ama yaa :)
21 Yorumla- +1 yıl
yirim sini :)
+1 yılAçık açık konuş, ayrılmak istediğini söyle...
Olmadı ona karşı tavırlarını değiştir..
Olmadı başkasını sevdiğini ihanet ettiğini başkasından öğrensin... Senden değil.. senden öğrenrse inat eder. hepten bırakmaz...00 Yorumla
+1 yılSenin gibilerin neslinin bir an önce tükenmesi için dua ediyorum.
91 Yorumla- +1 yıl
,? nolyr yaaaaaaaaa
Erkeklikten önce insan olmayı bilip dolambaçlı yollara sapmadan dürüstçe ayrılmak istediğini söyle. Gerisini karşındakinin karakteri yazar zaten.
11 Yorumla- +1 yıl
aferin
Şu soruyu sorabilecek karaktersizlikte bir adamla hala birlikteyse kara sevda olmuş o ayrılmaz senden.
30 Yorumlaaldat onu diyen kaşarları dinleme. bitirelim de. adam gibi bitir ilişkini. biraz cesur ol.
41 Yorumla- +1 yıl
işte erkek burada
+1 yılher harekette aşırı ol...
aşırı kıskanç...
aşırı paranoyak...
aşırı severmiş gibi yap 3 günde bunalmaya başlar zaten hadi bakim...10 Yorumla
+1 yılerkekler bu kadar acımasız ayrılma nedeninde boktandır he sivilcesi vardı dudakları küçüktü burnu yamuktu hangi neden kim bilir yazıklar olsun.
47 Yorumla- +1 yıl
alakası yok
- +1 yıl
herkes değil. ben adam olanını bulamadım hiç bir zamanda zengin veya piç takıntım olmadı
- +1 yıl
tamam tatlıcadı sen en iyilerine layıksın
- +1 yıl
biraz atarlı oldu galiba ama bu konuda hassasım kusura bakmayın :/
- +1 yıl
yok anladım ben haklısın
Her türlü üzülcek aramasan mesaj atmasan soğuk davransan :/ direk konuş bitti de en azından oda kendini suçlamasın bişi mi yaptım diye.
10 Yorumla
+1 yılYa arkadaş bunlar da buluyolar da bunuyolar ya. Neyse arkadaşım sana tavsiyem şudur ki: 'Git söyle hacı bence.'
10 Yorumla
+1 yılOna gerçekleri söyle... O zaman kesin nefret eder ve ayrılır...
21 Yorumla- +1 yıl
Gercekler acidir Cnm senden ayrilmak istiyorum de Bitsin ne Kafana takiyorsun
seni hangi özelliğin için sevdiyse tam tersiymiş gibi davran ve içten içe güvenilmez biri olduğunu hissettir
00 Yorumlasoğuk davran, aramalarına filan cevap verme 'neden böylesin?' derse ayrılmaya getir konuyu. veya daha kısa yolu için aldat.
00 YorumlaNe isterse itiraz etmeden yap.
Garantili yöntemdir.
Denedim, çalışıyor.10 YorumlaAçıkça senden ayrılmak istiyorum deme.Biraz ilgiyi kes.Takma onu.Bence vazgeçer
10 YorumlaBiz ayrı dünyaların insanlarıyız de nasıl olsa sende oylke düşünüyorsun
00 YorumlaHiç uğraşma, irtibatını kes. Yeni bir kız arkadaş bul ve yoluna devam et. :)
00 YorumlaOha cok basit bunu mu bilemedin benden ayril de o da ayrilsin bu :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaranamayan bir oç olduğunu söyle, anasıyla ilişkiye girdiğini söyle falan nebilim olm millet sevgili bulamıyor sen neyin peşindesin?
03 Yorumla- +1 yıl
Oha lan :D Öldürsün beni demiorum , sadece tekmeyi çaksın kıçıma diorum :D
Cevap sahibi+1 yılO zaman bana yolla kanka numarasını feysini alıyım gerisini sen merak etme :D
- +1 yıl
bak hacı küfür etmek istemiorum adam gbi cevap ver
+1 yılben seni kankam muratla aldattım de dahada yüzüne bakmaz :))
02 Yorumla- +1 yıl
:D gam rolü :D olur :D yatkınım :D
- +1 yıl
:))
belkide oda zaten bir ayrılık nedeni arıyordur o kdr güvenme kendine
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMkoduğumun salağı, biz sevgili bulamıyoruz sen elindekine yol vermek için uğraşıyorsun. 22 yaşındayım hiç sevgilim olmadı.
35 Yorumla- +1 yıl
tipsizsen bn nabayım
Cevap sahibi+1 yılAllahını*tme şimdi bide kendini beğenmiş oç. Senden 100 kat yakışıklı olduğuma emin olabilirsin.
- +1 yıl
ağlama lan :D tipsiz mal seni :D
Cevap sahibi+1 yılanneni ben çüktüm sonra sen doğdun işte at kafası ama hiç bana çekmemişsin benim gibi yakışıklı olamamışsın
- +1 yıl
ahahahhaah tipsiz mal seni :) salk olu salk ayda 4-5 kız teklif edior lan bana . yazık ya ağlıo tipsiz die :O)
birisi sana kızmış gibi mesaj yazsın yakalat. öyle böyle mesaj değil ama aşk-ihtiras-cinsellik hepsi olsun.
00 Yorumla
+1 yılmillet sevsin bağlansın gitmesin diye uğraşır sendeki fantaziye bak, güzel güzel
11 Yorumla- +1 yıl
ben ks'de böyle bir soru sordum de soğur eğer soğumazsa da artkı uğraşma soğutamazsın
10 Yorumla
+1 yılsöylemekle inanmaz
2-3 gizli face adresin varmış gibi yakalan
telefona bikaç mesaj attır kıllatan tamamdır00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonun çok önem verdiği bir ortamda herkezin içinde osur :D
01 Yorumla- +1 yıl
:D tamam şimdiden toplicam içimde gazları :D
Mesajlarına cevap verme geç ver baya takma kıskanma
10 Yorumla
+1 yılsevgılı olmak ıcın ne yaptıysan sımdı onların tam tersını yap
00 Yorumla
+1 yılla bundan basit ne var küfret cinsel temas yap kaçsın gitsin.
00 Yorumla
+1 yılBilemedim ya
Ama yaptigin ne kadar tatli bir davranis oyle :) kizi uzmemek icin onun senden ayrilmasini sagliyorsun cok tatlisin :)00 Yorumla
+1 yılmiilet sevgili yapmaya çalışır sen sevgilineden ayrılıyon amuha goyayım
01 Yorumla- +1 yıl
kızdan çok ne var
+1 yılkiz kardesine olmadi anasina asil.
57 Yorumla- +1 yıl
daha etik bşyler yok mu :)
- +1 yıl
babasi abisi.
- +1 yıl
:D olur :D babasının kucağına oturucam
- +1 yıl
ver gitsin.
- +1 yıl
Zaten :D Kestanem çizilecek ama yapacak bşy yok :D
- +1 yıl
jfzzditogifufuf.
Gizli Üye(30-35)+1 yılküfürlü konuş hakaret et acayip bencil ol bakımsız ol
15 Yorumla- +1 yıl
:D aşağılara indikçe bu iş heyecan vermeye basladı :D
Cevap sahibi+1 yılsebeb
- +1 yıl
:D fikirler here :D
Cevap sahibi+1 yılfgsaxzmönbnöj yanına gidince sus pus olursun ama
- +1 yıl
Hayat şartları :D
Direkt ayrılmayın ara verin. aradan sonra tekrar düşünürsünüz.
10 Yorumla
+1 yılayrılmak istiyorum de geç ne uzatıyosun
41 Yorumla- +1 yıl
okay bradd
+1 yılne kadar süredir berabersiniz
21 Yorumla- +1 yıl
6 yıl
+1 yılBu soruyu sorduğunu söyle, yeterli olacaktır :))
21 Yorumla- +1 yıl
Bu düşünceni buraya yazdığın gibi ona söylersen emin ol senden nefret edicektir.
29 Yorumla- +1 yıl
sanmam. sadece ağlar yine
- +1 yıl
Benim bir pislik olduğumu tamamen anlayıp , bana olan sevgisi yok olsun ve g*tüme tekmeyi çaksın. Ve snra mutlu olsn
- +1 yıl
öyle bir hayat yoookkk
- +1 yıl
düzgün konusurmusun. aklımda planladığım şeylerin ne kadar masum olduğnu blmeden beş para etmessin diyemessn
- +1 yıl
tamam ok
Gizli Üye(30-35)+1 yıls.ktir git başımdan de ... bir daha gelir mi bak gelirse zaten mal o
00 YorumlaKendin ol yeter bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Becerebilirsen şerefsizlik rolünü oyna.
02 Yorumla- +1 yıl
Denicem bunu
Aşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı. Küfürlü konuş anında soğur.
01 Yorumla- +1 yıl
Zaten küfürlü konusuom :D kendiside bana edio :D
+1 yılArayıp sorma işim var de kendisi soğur zaten :)
11 Yorumla- +1 yıl
:D incisker :D
+1 yılAdam olsan da direkt sebebini söylesen sevgiline.
21 Yorumla- +1 yıl
neden insan gbi cevap vermiorsun ki ? direk söylersem kız kafayı yer. onun iyiliği için benden soğumasını ve beni terk ederken üzülmemesini istiyorum
onu artık istemediğini söyle yeter.
15 Yorumla- +1 yıl
üzülmesini istemiorum ama
- +1 yıl
anlıyorum . bir ara bu dediğini yaptım ve hap içerek intihar etti
- +1 yıl
intiharmı yok artık
- +1 yıl
ewet. ama ölmedi
+1 yıldirek ayrıl her türlü uzulcek zaten uzatma.
21 Yorumla- +1 yıl
No maaannn
+1 yılAldat, sonra da iftira at.
00 Yorumla
+1 yılAdam gibi ayrılmak istiyorum desene
40 Yorumlabaskasıyla takılıyomus gibi yap
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsebep? cevabım kısaymış hah şimdi uzun oldu :)
13 Yorumla- +1 yıl
Hayatını mahvediorum onun. benden nefret etsin ve g*tüme tekmeyi çaksın istiyorum
Cevap sahibi+1 yılbu ne saçmalıktır. neden ayrılmak istediğini söylemiyosun
- +1 yıl
Benim yüzümden hayatı mahvoluor diom anlamıonmu. beni unutsun ve mutlu olsun
neden böyle bir karar aldığını merak ediyorum
11 Yorumla- +1 yıl
hayat şartları
+1 yılbunu vicdan gereği mi yapıyosun?
023 Yorumla- +1 yıl
onun hayatını mahvetmekten baska bşy yapmıorum
- +1 yıl
nasıl yani..o seninle birlikteyse demekki mahvetmiyosun...
- +1 yıl
Çok sevio beni ama benim yuzumden hep üzülüor . ağlıor bile bazen. üzme sende o zmn diceksn şimdi ama benim karakterim bu ve 19 yasındayım deişemem artık
- +1 yıl
ben 26 yaşındayım hala değişmeye çalışıyorum...sen onu sevmiyor musun...
- +1 yıl
orta derecede seviorum. boşuna uğraşma. 26 yıllık bir eseri asla alt üst edemessin. bende vazgeçtim artık deişmeye çalısmaktan
- +1 yıl
sevgilinle açık açık konuşmayı dene derim...ne yaparsan yap acı çekecek ve üzülecek..en azından dürüst olmayı dene...kendinden ve ondan ortak isteklerinizden bahset...
değişmeyen tek şey değişimdir ayrıca... - +1 yıl
Anlıyorum . Bu arada senin pek değişime ihtiyacın yok bence. En azından insan gbi konusmayı biliorsun
- +1 yıl
teşekkür ederim...konuşmanın önemi anlamış biriyim sadece...
- +1 yıl
:) değişme ya salla :) biz böle mutluyuz :D
- +1 yıl
anlamadım ne:))
mutlu olmak güzeldir:)) - +1 yıl
deişmeyelim diorum :) böle mutlu olmaya bakalım :) yoksa deişecem die die şarampole yuvarlanıp gebercez :D
- +1 yıl
hımm..sen daha yolun başındasın bende o zamanlarda öyle diyordum ama değişmek zaman ve tecrübeyle oluyor:))
- +1 yıl
19 yaşındayım :) deişmek için biraz geç bir yaş gbi :) yanımda olsan birer votka içerdik :) o zmn snde aman salla beee derdinn :)
- +1 yıl
ben alkol kullanmıyorum:))hayatının değerini bil ve seni sevenlerinde...
- +1 yıl
aga sen harbiden nie deişmek istiyorsun ? sen zaten yeterince iyi bir insansın ? neyi deiştircen yani ?
- +1 yıl
bunu en alttaki şahsiyete de söylesen keşke...
neyse çok teşekkür ederim... - +1 yıl
anlamadım ya ? kim ? noldu ?
- +1 yıl
boşver...uğraşma...
- +1 yıl
böcüğüme karısan olrsa parçalarım ulaaannnn !
- +1 yıl
:))) anlıyorum seni:))
dertleşelim dedim ne yaptın sen ortalığı mı karıştırdın...? - +1 yıl
ya şey beni ark eklermisin :)çok iyi dertlesiliomus seninle :)
- +1 yıl
arkadaş eklemiyorum ben ama hiç:))
sorularında denk gelince dertleşiriz...iyi geceler.. - +1 yıl
:(
Karşısında burnunu karıştır
03 Yorumla- +1 yıl
:D elimi g*tümede sokayımmı :D
- +1 yıl
s2me kadar :D
- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!