Sevgilimden ayrıldım barışmak istiyor ne yapayım?

Arkadaşlar 9 aylık bir ilişkim vardı ama geçtiğimiz pazar sevgilim bir mesajla ayrılmak istedi bu mesajdan öncede bir haftadır soğuk davrandı bana beni annesi ile tanıştırmak istedi ben daha erken biraz ertelyelim dedim henüz işim gücüm yok dedim kpss hazırlanıyorum (olayları kısa anlatıyorum sıkmamak için). her neyse bana ayrılık mesajında yazdığı birbirimizi yıpratıyoruz uzatmayalım falan. tabi bu mesajın üstüne konuştuk işte ben sende gelecek görmüyorum bu konuda bir adım atmıyorsu vesaire. perşembe günü bana mesaj attı. bitirmeden son bir kez konuşalım iyi değilim dedi bende kabul ettim ve cuma günü buluştuk. Anti parantez açayım ayrıldıktan sonra instagrama mutluluk pozları attı işte twitırdan bana göndermeler falan filan. ve iki gün sonra benim arkadaşlarımı engelledi beni engelledi. arkadaşlarım durumu fark edince beni aradılar etiler görüştük ve ayrıldığımızı demiş bulundum. Ve hatta bir arkadaşım belki barışırsınız dedi ve ben benim için bitti biter geri dönüşü olmaz dedim. Neyse cuma günü buluştuk tabi pişman ağlıyor bir arakaşı var onun da etkisi olmuş zaten biliyorum da neyse ama asıl neden annesinin bir rahatsızlığı çıkmış onula ilgili sıkıntılar varmış kendi de rahatsızlanmış evde pek çok problem iş yerinde pek çok problem her şey üst üste gelmiş ve beni de bu sıkıntıların içine sokmak istememiş ve bir anlık gafletle ayrılmış. ben bu kızın beni sevdiğine inanmıştım. ilk defa birine güvendim ve gelecek düşündüm bunu çok iyi biliyor. nerden baksanız 5 saat oturduk ağladı anlattı suçunu kabul etti yeri geldi bende hüngür hüngür ağladım :( ben hayatım boyunca arkama bakmadım yürüdüm gittim ama şu an kararsızım geri barışsam bile gelecek düşünemem gibi geliyor bir daha da güvenmem diye düşünüyorum ama bir yandan da dönsem mi dömesem mi bilemiyorum. Sizlere bir akıl danışayım dedim olay kısaca bu :((
Ayrıl bakma arkana
bir şans ver en azıdan böyle bitmesin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
BU ARADA BAŞLIK YANLIŞ SEVGİLİM BENDEN AYRILDI ŞİMDİ BARIŞMAK İSTİYOR :D
Güncellemeler
+1 yıl
Bu kadar mı diyecekleriniz :(
Güncellemeler
+1 yıl
Şans verdim ama yine ayrıldı bilin istedim hatta ayrılmak istediğini 2 saat önce falan whatsaptan yazarak bildirdi ayrıca 2 gündür yazmadı aramadı sormadı ben aradım mesaj attım hatta ulaşamayınca kardeşine mesaj attım ama ses yok bu gün yine bir ayrılık mesajı ile terk etti ne diyeyim ki diyecek bir şey yok
Sevgilimden ayrıldım barışmak istiyor ne yapayım?