Sevgilimle ayrıldık, barışmak istiyorum ne yapmam gerek?

Sevgilimle birbirimizi seviyorduk, bi gün gece ben onun evindeyken kulübe gidiyor (hiç sorun yok gidebilir) ama kızlarla takipleşmiş, aralarında muhabbet olmuş. Ben bunu görünce kıskançlıktan delirdim. Ona artık güvenemeyeceğimi söyleyip ayrılmak istedim. O da ayrılmamak için benle konuşmaya çalıştı, yazık etme falan dedi kendimi değiştirebilirim vs dedi ayrıca sadece muhabbet ettik arkadaşça falan dedi. Ben ayrılmak istemiyordum elbette sadece kız olaylarından vazgeçsin artık çok üzülüyorum beni anlasın diye dedim. Sonra evinden çıkıp arkadaşımla dışarı çıktım. Ama zaten geri döneceğim bir konumdayız beraber yaşıyoruz bir süredir. Her neyse ben akşam özledim diye mesaj attım hem de kendimi açıkladım vs bana dedi ki birbirimizi daha fazla kırmayalım bir kere bitti dendi ben kabullenmeye çalıştım kabullendim. Bir kere ayrılınca bende geri dönüş yok bu benim kırmızı çizgim dedi. Defalarca konuştum. Ayrılırken sarılarak seni seviyorum özleyeceğim diyerek birbirimize ayrıldık. Sonrasında da mesaj yazdığımda bu konuyu konuştuk ben benden hislerini ve isteğini gizleme dedim, o da seni seviyorum her şeyi istiyorum ama bitti bir kere dönüşü yok diyor. Benim ne yapmam lazım? Beni sevdiğini biliyorum, ama aşırı gururdan veya çok katı kırmızı çizgileri olduğu için barışamıyoruz. Sürekli bana böyle olması gerekiyor falan diyor.
not: ailesiyle küçüklüğünden beri görüşmüyor sanırım ailesi ona evden git demiş, o da gurur yapıp gitmiş. Sonra ailesi çağırsa da dönmemiş. Travması var sanırım bu konuda. Ben ne yapabilirim. Bilmiyordum böyle bi kırmızı çizgisi olduğunu. Hala seviyorum ve barışmak istiyorum yani.

herkes bana haklısın zaten ayrılmakta diyor ama ben içimde affettim ya onu seviyorum. Barışmak istiyorum. Haklıyken haksız konuma düştüm resmen.

Sevgilimle ayrıldık, barışmak istiyorum ne yapmam gerek?