Sınıf arkadaşım da benden hoşlanıyor mu acaba?

Merhabalar sizden fikir almak istedim ancak laf olsun diye yazacaklar , dalga geçecekler lütfen yazmasınlar ! Soruma geleyim :

Sınıf arkadaşıma aşığım . Kendisi yengeç erkeği ben ikizler kızıyım . Onunla mesajlaşıyoruz ama merhaba nasılsın ödevlerden daha ileri gitmiyoruz daha . okulda ufak temaslarımız olabiliyor . ama çekiniyorum oda çekiniyor çok yapmıyor . sıra arkadaşıyız arkama bir dönüyorum baktığını hissedebiliyorum ama ben döndüğümde sıraya bakıyor gözlerini benden kaçırıyor . Bana daha nazik davranıyor gibi bağır mıyor diğer kızlara davrandığı gibi , sırama basmıyor . saygılı davranıyor . çok seviyorum onu ama bende utanıyorum ondanda bir hareket yok . ne olur yardım edin . ne yapabilirim nasıl etkileyebilirim sizce ? :( aşkımdan yanıyorum ya geçen sene oda benden hoşlanıyormuş ama şimdi bilmiyorum o holanıyor mu . bu arada çok hassas erkek olduğunu biliyorum o yüzden ne hatam varsa özür dilerim falan dedim . sorun yok :)) falan mesajlarımız var çok konuşmayı sürdüremiyoruz . elime dokunuyor dünyalar benim oluyor inanın yardım edin
Sınıf arkadaşım da benden hoşlanıyor mu acaba?