Kurs arkadaşım benden mi hoşlanıyor?

Merhaba. Kurstan bir çocuk ilk geldiğinde başka yerde oturuyordu. Sonra benim yanıma geldi. Bana durduk yere sorular soruyordu. Mesela saçlarımı bir kere dalgalı yapmıştım durduk yere dönüp saçlarının normal hali bu işlem var mı dedi bende yok dedim bir şey demeden önüne döndü konuyu hemen kapattı. Kurs dışında okeye ya da cafeye gidiyorduk arkadaşlara oda geliyordu hep bana bakıyordu. Derste bazen kolunu omzuma atıyordu eli bana değmiyor ama arkamda olduğunu bir kaç kere anladım döndüğümde hemen çekiyordu. kurs bitince ben devam kursu var mı diye sordum bana başka bir kurs merkezinde var dedi ben oraya gideceğim dedi Sonra ona özelden yazdım ne zaman diye sınavlar işte. Başvuru yaptın mı dedi evet dedim işte ama biraz geç kaldım dedim ben seni sabah arardım keşke bana geleceğini söyleseydin dedi sonra teşekkür ettim konuşmayı devam ettirdi neler yapıyordun görüşmeyeli dedi bende konuştum falan gece konuşurduk bu konuyu ben arkadaşlarımlıydım geç döndüm biraz yazmadı bir daha görüldü attı sadece geç yazdım diye sanırım. Sizce bende hoşlanıyor mu? Mesaj yazmaması neden sizce?
Kurs arkadaşım benden mi hoşlanıyor?