Sınıf arkadaşım benden hoşlanıyor mu?

sınıf arkadaşım 3 haftadan beri bana çok yakın davranıyor ilk başta bana kendi kalemini verdi ve bana "bunu al bana yarın verirsin kaybederim ben " dedi bende anlamadım aldım koydum sonra bizim okulda gezi vardı ayrı otobüslerde gittik ve beni geceleyin aradı ne yapıyorsun uyudun mu dedi ve bunu iki üç kez daha yaptı, aradı beni en son arayışında sana birşey söyleyeceğim dedi sonra boşver kapa gerizekali dedi kapadı suratıma varacagimiz yere geldiğimizde hep gözleri benim uzerimdeydi yemek yemeye girdiğimiz bir yerde benim arkama oturmuştu ikide bir sırtıma dokunup napiyon yolculuk nasıldı diye sorup siritiyordu en sonunda lokantanın yanından pamuk sekerci geçti ve bende "aa mor çok güzel" dedim o da alayım mi sana dedim bende al dedim en sonunda dönüşte aynı otobüste gittik benim yanımda arkadaşım oturuyordu sonra ben dayanamam başka yerlere de gideyim dedi sonra kalktı bir baktım yanıma o çocuk gelmiş güldü benimle konuştu okuldayken ben ona çok sert vurmustum ve acıdı dedi bende gül biter dedim güldüm o da ne dedi ve sırıttı bu aralar biraz soğuk gibi ama anlayamıyorum
Sınıf arkadaşım benden hoşlanıyor mu?