Arkadaslar sizce hocam benden hoşlanıyor mu?

Arkadaslar ben lisedeyim okula 25 yaşında bir hoca girdi işte ilk geldiği günden beri bir tuhaf. Yanıma bir erkek oturunca kalk diyor ama diğerleri kızlı Erkekli oturunca bir şey demiyor, mesela size bugün ne olduğunu anlatayım bugün tek ders vardı, geldi başkan ben olmadığım halde beni çağırdı geçen dersle ilgili yoklama alinmamis falan dedi ve hep gözlerime baka baka konuşuyor ben bakamiyorum sonra ben yerime oturdum konuya geçtik ben dersi dinlemeye çalışıyorum bu da onu dinlediğimi görüp gülüyor, en son anladık mı diye bana soruyor, hatta anladın mı dedi,2 soru sordu dalga geçtim, sonra benle çok uğraştı bende arkaya döndüm muhabbete, ben konuşmaya dalmistim bir baktım bu bana pişt falan diyo sınıfta bir sessizlik oldu çünkü rahat bir hoca yani resmen bana dinle dedi ki arka taraf hocayı takmiyor bile sonra bana almanca olarak anladın mı dedi bende hııı dedim gülüyor ha bire ve ben başka yere bakarken bana bakıyor görüyorum ben bakınca hemen gözlerini kaçırıyor, bugün hatta ne bu diye soranlara oldu ve ben bugun 7. ders başka bir şey yüzünden ağladım beni ağlarken gördü tam yanıma geliyordu sınıfa kaçtım sizce ne bu?
Dipnot: pazar günü de okul kursu var okul kursunda 4 5 kişi oluyoruz her soruyu gelip gelip bana anlatıyor özel olarak diğerlerine hiç böyle şey yapmıyor ve benim sınav kağıdımda yaptığım her şeyi biliyor ayrıca geçende pazar günü herkes sınıftan çıkıyordu bu eskiden hemen çıkardı ben toparlanamadim bir baktım beni izliyor herkes gitti nerdeyse bende bişi olmasın diye hemen çıktım ama resmen beni bekledi yani ben hemen gitmesem belki benle konuşacaktı?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada gozgoze gelince hep böyle gözlerini kapatıp gülümsüyor bana zaten derste de sadece bana bakıyor ya da tahtaya
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada bu konu hakkında mesaj atmak isterseniz kullanıcı adım : sebnemkse
Arkadaslar sizce hocam benden hoşlanıyor mu?