+1 yılÜzüldüm, o 5 birimlik hata yapmışsa siz katlayarak gelmişsiniz... 10 birim 15 birim...
Hem fiziksel, hem de manevi şiddet görmüş... Böyle bir ithamda kendinizi kaybedebiliyorsunuz, evlilikte de sorunlar olur... Her defasında üstdüzey şiddet mi uygulayacaksınız sonra kendimi kaybetmişim deyip... Kişisel kontrolünüzü kesinlikle eğitmelisiniz...211 Yorumla
Soran+1 yılŞiddetli birisi değilim ben. Bunu oda en az benim kadar biliyor. Ama söyledim ya daha önce gene çok sinirlendiği anlar olmuştu. Burda durum çok farklıydı. İstemeden vurdum. Yani vurup vurmama konusunda bir tereddüte düşmedim. O an kendimden geçtim yumruğum otomatikmen kalktı. Ben vurmak istemediğim halde kendi vurdu. Anlıyomusun ben sinirli ve öfkeli bir insan değilim normalde
- +1 yıl
O da mı vurdu? Önce mi vurdu/vurmak istedi?
Soran+1 yılHayır o vurmadı. Yani demek istediğim benim yumruğum benim irademde değildi o an. İstemeden vurdum. Ama şimdi gidecem o misafir kıza vuracağım ama bunu kasten yapacam. Her şey onun yüzünden oldu. Tutturdu yaa onur beni gezdir gezdir beni diye. Gezdirdik sorun ortada. Ben edamı asla bırakmam onun içni dünyaları yıkarım
- +1 yıl
Kendi vurdu deyince sevgilinizi kastettiniz sandım. Eliniz yani.
Hem dünyaları hem de ağzını burnunu yıkıyorsunuz valla :))
- +1 yıl
Olayın üzerinden ne kadar geçti bilmiyorum. Ama ne öfkesi dinmiştir ne kırgınlığı...
Soran+1 yılAyaklarına kapanıp ağlamam lazım
- +1 yıl
Öfkesi dinmemişse ters tepebilir...
Soran+1 yılKurban bayramının 1. gününden 3 gün önce oldu olay. O andan bu yana odamdan çıkmıyorum. Kimseylede bayramlaşmadım. Sadece abimin haberi var ailem hastalandığımı sanıyor. Ya birde o bayramını zindan ettim resmen ne çekiyordur şimdi hatırlamak bile istemıyom
- +1 yıl
Kendisinden haber alabileceğiniz bir aracı var mı... Dolaylı bir şeyler deneseniz...
Soran+1 yılEvet kız arkadaşı var benimde arkadaşım olur kendisi zaten. Çok korktuğunu ve benden nefret ettiğini bana söyleyen oydu. O bile imrenmiş bir şekilde bakıyor artık bana ona söyleyeceğim desin ona çok pişman ağlıyo diye ama biraz daha zaman var sanırım
- +1 yıl
Evet iki hafta geçmiş de olsa zamanı var...
Arkadaşınız aracılık ederse olumlulaşabilir, tabii onun da iyi niyetini muhafaza etmesi gerekiyor, ayırıcı değil birleştirici olmasına ihtiyacınız var... Köprü vazifesi görecek insan o...
İkinci aşamada yüzyüze özrünüzü yine dilersiniz...
En İyi Cevaplar
+1 yılKız ağzına .ıçsa haklı!
Uğraşma, özür işe yaramaz.94 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama ben şansımı denicem onu bırakamama ben onun için dünyamı yıkarım. Affememe gibi bir olasılık yok zorla benim olacak o çünkü ben onu çok seviyorum
- +1 yıl
Zorla benim olacak demenden belli ne kadar hödük olduğun!
Soran+1 yılOnuda kontrol dışı söyledim ya. O kadar çok seviyom ki böle arada saçmalıyom. Yani ben bağlıyım onu asla kaybedemem
- +1 yıl
:)
Tamirat gerekli
Kıza söyle seni polise şikayet etsin.
Çok masummuşsun gibi gelmişsin bir de istemeden oldu diye yazmışsın. Sinirlerine hakim olamıyorsan muhatap olma insanlarla.13 Yorumla
Soran+1 yılNe söylesen haklısın ama istemeden oldu çok ani patladım. Bundan önce hep iyi anlaşırdım onunla niye böyle oldu anlamadım.
- +1 yıl
Sence o kız hayatında hiç öyle burnu kanayacak kadar yumruk yemiş midir daha önce? Hani yaşadığı travmayı hayal edebiliyor musun? Hani bırak seni, başka erkeklerden bile çekinecek hep bundan sonra. Çok çabalaman lazım yani bunu düzeltmek için. Günlerce özür dilemen lazım belki. Bunu kaldıramayıp yine saldırganlaşacaksan, güvenmiyorsan kendine hiç deneme bile.
Soran+1 yılHaklısın kardeş. Ama o an ister istemez oldu bir an kontorolü kaybettim. Benim onu ne kadar çok sevdiğimi bilir kendi. Ve şiddetli ve sinirli birisi olmadığımıda bilir. Çok pişmanım ben gerçekten çok pişmanım elim kırılaydıda vurmasaydım
Biz elin oğlu olduğumuzdan kıza kötü birşey demezken sen yumrukla bu işin hala peşinde olman takdire şayan
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Keşke kızı gezdirmeden önce Sevgiline söyleseydin haberi olsaydı veya onla gezdirseydin.
Hani normal tokat falan olsa neyse yumruk çok ilginç geldi. Benım hoşuma gider böyle kaba erkekler ama o çok kırılmış belli.. Onunla bir şekil buluş. birşey demesine izin vermeden burnunu öp ve sarıl ona birşeyler söyle. Emin ol işe yarayacaktır01 Yorumla
Soran+1 yılİstemeden vurdum zaten kontorlü kaybettim sanki elimi ben değilde başka birisi yöneltmiş gibi. 5 dk sonra olayın farkına vardım ve ben ne yaptım dedim. O an o kadar sinirliydimki uçup dağları aşasım geldi yerimde duramıyordum
Gizli Üye(30-35)+1 yılmadem yakınında sevgılını de alsaydın da gezdırseydın hem madem yakınındı gelecegını sevgılıne nıye soylemıyrsn hadı bunları gectık sınırlendın kendını tatamadın kesınlıkle tutman gerekır orası zaten apayrı bı gercek nıye yumruk atıyrsn hem de o kadar sıddetlı tokat atsan o bıle korkunc yumruk bı de .senı hıc affetmemelı de yarın obur gun evlensen naparsın allah bılır ama aptalız bız bı bahane uydururuz kendımıze affederız ınsaallah mantıklı davranır
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyon galiba. Vücut istem dışı çalıştı nasıl yumruk attığımı anlamaıdm bile. Ya söyledim ona ama naz yaptı işte anla. Çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum ya of elim kırılaydı ya da şu misafirler hiç gelmez olaydı
Cevap sahibi+1 yılpimanlıgını hıssettrırsen doner heralde kısılıgıne de baglı tabı ama kadın mılletı aldatmayı bıle affedıyr ama bı ıkıncısını asla yapma
Soran+1 yılŞu bir gerçek benim onu ne kadar çok sevdiğimi biliyor. Onu asla aldatmayacağımı ve benim şiddetli biri olmadığımı biliyor. Ben hayatımda ilk kez bu kadar sinirlenmiştim. O an kontorü kaybettim anlıyormusun kendimde değildim yani ona el kaldırıp kaldırmamam elimde olan bişey değildi. Aniden kontrolü kaybettim.
Cevap sahibi+1 yılbılmıyrm ben hıc yasamadım ama vazgecmezsen ozur dılemekten bıseyler olabılır
Yuh ya yumruk nedir? Kıskandı diye böyle yapılır mı
22 Yorumla
Soran+1 yılKıskanmasından değil. Bana hakaret etti şerefsiz dedi. 4 yıldır birlikteyiz. Yanlış anladı ama dedim ona onuda davet edecektim onlar misafir diye dinlemedi. Bide beni rezil etti. Sonra üzerime gelmeye başladı o an çıldırdım çok sinirlendim. İlk kez böyle oldum. İstemeden vurdum zaten kendi irademde değildi yumruğum kendiliğinden kalktı ben vurmayı istemedim ama
+1 yıltamam öfkeni anlıyorum ama daha evlenmemişsiniz bile sen sevgiliyken böyle yapıyosan evlenince naparsın işte o da bunları düşünüyo kız haklı abicim...
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama ben ne yapayım. Normalde sinirli birisi değilim. Daha önce bile hiç tartışmamıştık. O kadar üzerime geldi ki patladım resmen istemeden yumruk attım 5 dk sonra kendime geldim ben ne yaptım deyip durdum kendime
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılyumruk ne amk?tokat atsan bir nebze delirmişsin,asabisin falan diyim de yumruk nedir amk?
43 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın dostum ama inan öyle biri değilimdir. Aniden oldu ne olduğunu anlamadan vurdum 5 dk sonra kendime geldim ben ne yaptım dedim sonra o kadar öfkeliydim yani.
- +1 yıl
kardeşim bende sinirlendim ama ya hafif tokat atarsın kafan gidikse,yada tutar itersin kadına yumruk atmanın açıklaması olmaz ki.yanlış anlama yani yediğin b.kun özürü olmaz.gideceksin ben malım diyeceksin affederse affedecek.
- +1 yıl
Kesinlikle hocam. Adam çıldırmış olmalı. Yumruk nedir?
Yani sen kimsin yumruk atacak ? Hatta sen kimsin lan derler adama illa ki affederse gerizekalidir cok net.
53 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama istemeden vurdum. Çok pişmanım
Soran+1 yılBir gün sana da olursa görürüm ben seni. O an kontorulumu kaybettim sinirden ağlamaya başladım ilk kez böyle oldum diyorum sana. Sanki ben vurmadım da başkasına benim adıma vurmuş gibi öyle hissediyorum çünkü ben ona el kaldırıp kaldırmama konusunda tereddüt etmedim direk elim otomatikmen kalktı ben ne edeyim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok kötü yapmissin..o seni affetmese bile özür dilemen lazim kölesi olman lazim
üstelik burnu kanamis o derece yani. sevgiline söylemeliydin kizi gezdirdigini hatta ücünüz birlikte gezebilirdiniz...umarim kiz aklini kullanir01 Yorumla
Soran+1 yılMesaj atacaktım o esnada da öğrendi gelip bana hakaret etmeye başladı. Rezil etti beni. Ben sakin ol diyorum onlar bizim yakınımız diyorum gene dinlemedi. Sonra iyice üzewrime geldi istemeden de olsa vurdum işte
+1 yılÇok büyük bir harekette bulunarak hata etmişsin. Gönlünü alabileceğini sanmıyorum, daha çok haşlar seni üstüne gidersen.
10 YorumlaGönlünü alabileceğini düşünmüyorum böyle basit bir tartışmada kendini tutamayıp kendinden güçsüz birine bunu yapabiliyorsan şiddete meyilli bir insansın
02 Yorumla
Soran+1 yılŞiddete meyilli birisi değilim ya. Daha önce sinirlendim ama sabırlıyımdır hiç öyle kavga bile etmem ben. Dedim ya o an çok üzerime geldi sinirden ağladım resmen bunu bile bile yine üzerime gelmeye devam etti ben ona dur artık söylememe izin ver dedikçe gene devam etti bende istemeden vurdum. O an kendimde değildim 5 dk sonra kendime geldim ve ben ne yaptım dedim
+1 yılGecmis olsun..bitmis artik usteleme...uzunca bir sureden sonra arar af dilersin olur biter.
00 Yorumla
+1 yılBence sen baya abartmışsın çok yanlış yaptın özür dilemen gerekir
00 Yorumla
+1 yıl3 yıldı geçti aradan, acaba şimdi ne hâldesiniz kim bilir? :D
023 Yorumla- +1 yıl
ajhdvgasvda :D :D
- +1 yıl
@_-RockStar-_ :D :D :D
- +1 yıl
@Erisa gel çay demliyoruz :)
- +1 yıl
Ben kurabiye falan alayım o zaman :D.
- +1 yıl
@Erisa Olur ben de açık içerim zaten. Oğuz da açık içer artık sadece senin için yeniden demli çay demleyemem Oğuz :D :D
- +1 yıl
Ben çay içmiyorum, sevmem pek :D.
- +1 yıl
@_-RockStar-_ Aslında Erisa da çay sevmez ve ben de çay demlemesini bilmem :D
- +1 yıl
Ben demlerim biliyorum merak etmeyin. :)
- +1 yıl
@_-RockStar-_ :) :)
- +1 yıl
@Erisa yemek ev işi hepsini biliyorum :D. Annem evlenince eşine bildiğini söyleme diyor ahshaha.
- +1 yıl
@Erisa Doğrudur. Kahvaltılıkları kırmadan masaya koyabiliyorum :)
- +1 yıl
Şimdi aç mı kaldım yoksa tok mu?
- +1 yıl
@_-RockStar-_ Sabahsa tok kaldın. Ama akşam kahvaltı yapmayı sevmezsen ve akşamsa aç kaldın :)
- +1 yıl
Şartlar nasıl olursa uyum sağlarız :D.
- +1 yıl
@Erisa pizza mı?
Ben en iyisi beşamel soslu tavuk yapayım yanına da pirinç pilavı, çorba da uydururum. - +1 yıl
@_-RockStar-_ Pizza yapabiliyor kendisi bak bu fırsat kaçmaz :D
- +1 yıl
@Erisa Ben de tabak çatal falan dizerim masaya. Çok güzel tabak çatal dizerim :)
- +1 yıl
@Hüzün_Kovan_Kuşu aaa valla bırakmam.
+1 yılSenin gibi insanların yanında kendi insanlığımdan utanıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni affetse bile ki bu çok düşük bir ihtimal. Eskisi zaman sana güvenemeyecek, senin yanında durmak istemicektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBana güveni sonsuzdu. Ben sinirli ve küfür eden birisi değilim. Aksine onu her zaman koruyup kollayan birisiydim. Ama çok aşırı üzerime geldi aniden patladım ne olduğunu anlamadım bile
+1 yılBiraz zor alırsın gibi. Ama ona çok Büyük bir jest yaparsan belki affeder
00 YorumlaLütfen kendini yüksek bir yerden aşağı at ayağınada taş bağla ki yere sağlam çakılasın.Tüm dünyanın iyiliği için kendini öldürebilirsin.
38 Yorumla
Soran+1 yılKendi mi öldürecek kadar aciz ve zavallı değilim sağol
Soran+1 yılGaddar olabilirim. O konuda haklısın. Bende bu olay sonucu ne kadar salak ve rahatsızım deidm kendime. Benim öfkelendiğim şekilde sende öfkelenirsen görürüm ben seni.
Soran+1 yılBana da yüksek bir yerden aşağa atla deme o zaman. Böyle gereksiz cahillerin yapacağı şeyleri bana tavsiye etme.
Soran+1 yılGit gereksiz ve cahilin ne olduğunu öğren ondan sonra bana gel akıl ve çocuk
döner tekme atsaysın kıza yumruk atılırmı
41 Yorumla
Soran+1 yılDalga geciyon
27 yıllık Adanalıyım böyle denyoluk görmedim...
49 Yorumla- +1 yıl
28..
- +1 yıl
29..
- +1 yıl
@kedimikediyedimiyavm Bir karar verin :)
- +1 yıl
Ama büyüyor ne yapalım :)
- +1 yıl
@kedimikediyedimiyavm
nerden buldun iki yıllık soruyu yahu - +1 yıl
@BROMforVALDEN Takiplerim arasındaydı bir yerde atmıştım linkini. Oradan bulmuştur :)
- +1 yıl
Hüzün kovan kuşu "çok güldüm" diyerek paylaşmış, ordan geldim :)
- +1 yıl
@kedimikediyedimiyavm Daha neler neler var bende :)
Şu anki sorular mecmua kalır onların yanında :) - +1 yıl
Öyle mi? Bu sitede cok ilginc seylere denk geliyorum doğrusu. Görmek isterim :)
+1 yılSana hayvan desem panter emel mahkemeye verir beni
34 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söyledin. Tam bir öküzüm. Terkedilmeyi hakettim ama istemeden vurdum diyorum elimde değildi aniden oldu sonradan kendime geldim ve ben ne yaptım dedim. anlıyomusn
- +1 yıl
Anliyorum. Kiz geri donerse enayilik etmis olur. Hayirlisi olsun
Soran+1 yılBide o misafirimiz olan İzmir kızına yapıştıracağım yumruğu. Ama bunu kendi irademde yapacam her şey o kaşar yüzünden oldu
- +1 yıl
Adam arıza. :)
Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. bir kadın yediği dayağı asla unutmaz
00 YorumlaPuahahha :D:D:D gülmeden öldüm
02 Yorumla
Soran+1 yılGülmeniz için burda senaryo hazırlamadım ben. Durumum ciddi belki güldürülebilir hatta öküz olabilirim bu olay karşısında ama yardım istiyorum genede sende dalga geçiyon senin başına gelseydi ne olurdu
yeni birtane arama zamani
12 Yorumla
Soran+1 yılYa o ya da hiç biri.
+1 yılBide ağzına kürekle vur öpüşün barışın
01 Yorumla
Soran+1 yılDalga geciyon
+1 yılYumruk dedi ya la :s
00 Yorumla
+1 yılhacı sen naptın yaaa :)
00 YorumlaKardes cidden cok yanlis yapmissin
00 Yorumla
+1 yılCus oha :)