Sevgilimden dayak yedim, affedemiyorum napmalıyım?

Biz 3 senedir birlikteyiz. Ben 19 sevgilim 22 yasında. İliskimizin ilk baslarında gercekten cok iyiydik herkes özenirdi bize. Sonradan aldatıldığımı öğrendim kapımda yattı defalarca özür diledi gururumu hiçe sayıp affettim. Ama bu durumdan sonra ister istemez paranoyaklastım. 1 saat mesajıma cevap vermese telaşlanıyordum hemen. Bu durum iliskimize zaten zarar verdi. Dün beni üniversiteden almaya gelmiş sürpriz yapmak için. Onun sevmediği bi arkadaşım da bana gereksiz bir yakın temasta bulundu onu gördü sevgilim. Cocuga dalıcaktı zor tuttular. Sonra beni çekip arabaya goturdu. Yol boyu bi şey demedi. Eve girer girmez tokat attı bana “aldatıyor musun beni” dedi. Ben de ona vurmaya çalısınca kolumu büktü art arda vurmaya basladı. Tekmeledi, saçımı cekti, bogazımı sıktı… O anı hala unutamıyorum sevdiğim adam o değil gibiydi. Sonra kendisine gelince duraksadı yere oturup basımı ellerinin arasına aldı. Özür dilerim diye ağlamaya başladı. Benim ayaga kalkıp gidicek gücüm bile yoktu ayağımı karnıma çekip ağladım sadece. Zar zor kendime gelip gitmeye calıstım. Aynada yüzümün halini görünce kriz gecirdim resmen. Zor sakinleştim. Eve de gidemedim annemlere ablam da kalıcam dedim onda kalıyorum şimdi. Berbat hissediyorum kendimi. Senelerim çöp olmuş gibi… Dünden beri defalarca aradı yazdı açmadım, cevap vermedim. Ablamı aradı ablamda ağır konustu ona. Tüm galerim fotolarımızla dolu.. Gördükçe canımdan can gidiyor sanki. Affedemiyorum, aşamıyorum bunu. Napmalıyım, nasıl davranmam gerekiyor?
Sevgilimden dayak yedim, affedemiyorum napmalıyım?