Annemden nefret ediyorum. Lütfen bana çözüm önerin..

Ben 20 yaşında bir genç kızım. Size yakınmak degil amacım bu duruma bir çözüm arıyorum lütfen beni sıkılmadan dinleyin. Çocukluğumdan beri annemden çektiğim işkencenin sınırı yok hiç unutmuyorum 5 yaşında annem temizlik yaparken elimdeki suyu yere düşürdüğümde saçlarımdan tutup beni öldüresiye dövdüğünü. Bu yaşıma geldim hala annem bana vuruyor ona karşılık verebilirim elbet fakat onun gibi olmak istemiyorum sakin kalmaya çalışıyorum ama sabır taşı olsa çatlar artık. Yatılı misafirlerimiz var kahvaltıda beni rezil ediyor duba gibi oldun hala yiyorsun diyor kahvaltıya oturdugumuz an tuvaletten çıktım pislimiğide ye diyor ders çalışmak istiyorum çalışamıyorum bana manevi destek ne veriyorsun karşılığında ne istiyorsun diye soruyorum bana odanı temizleyip çamaşırlarını yıkıyorum daha ne yapıcam senin için nankör diyor bütün gün bu sorumu başa kalkıyor. annemle babam ayrı ben ananem annem yaşıyoruz ananem her ihtiyacımızı karşılıyor ama annem ananemi dövüyor zor ayırıyoruz durmadan para istiyor banka borçlarının haddi hesabı yok. Evimize ben ortaokuldayken haciz gelmişti sanki borçları ben yapmışım gibi öldüresiye dövmüştü beni. Yapmadıgım hataların bedelini ödemek istemiyorum yeterince tramva geçirdim. Lütfen bana çözüm önerin ? Yoksa tahmin edemiceğim şeyler yapıcağım. Çözümlerinizi bekliyorum
Annemden nefret ediyorum. Lütfen bana çözüm önerin..