bu arada lise 3 teyim ve okulda gayet başarılıyım.
Annemden nefret ediyorum ne yapmalıyım?
bu arada lise 3 teyim ve okulda gayet başarılıyım.
zor donemler gecırmıssın ALLAH yar ve yardımcın olsun ınşallah bundan sonra yapacagın tek şey bence ya okulunu okuyup unıversıteye gırecen baska sehırde ordan kurtulacan veya bır ışe gırıp kendı maddı ozgurlugunu elıne alıp kendı dunyanı kuracan sabırlı olmalısın bu zor donemlerde ALLAH sabredenlerı sever ınan ınşallah cok mutlu olursun keske elımde bır sıhırlı degnek olsa senı kurtarsam ama sana dua ederım kendıne ıyı bak
çok teşekkür ederim allah razı olsun senden. allah daha kötülerini yaşatmasın daha kötülerine sabır versin. ben sadece bir çözüm arıyorum. tekrar teşekkür ederim sende kendine iyi bak..
Anasini satayim nasil bir hayat bu ya valla cok kotu bir durum peki ne yapmayi duşunuyorsun ayril o evden evlen ya da bir isbul çalis kendin yaşamaya başla halen izmittemisin yaşin kaç
lise 3 teyim. pdr okumak istiyorum. kazanabilecek potansiyeldeyim zaten. üniversiteye uzak bir yerde okuyup bir daha yüzlerini görmek istemiyorum. evet hala izmitteyim
Bak canim liseyi bitirene kadar idare et bence uni yi kazanirsan hem okur hemde calusirsin ve ayaklarin ustunde durursun yok kazanamazsan duzgun bir iş bulup kendi hayatini yaşa ya da hayirlu bir kismet bulup evlen
3 ay boyunca çalışıp kendi paramı kazandım bursum da var allaha şükür. maddi açıdan özgürüm kimsenin eline bakmıyorum. manevi açıdan kendi kendime yetebiliyorum. allaha olan inancım da var şükürler olsun. ben sadece psikolojik tarafındayım. elimden bir kaza çıkmasından korkuyorum
Allaha inancin varsa anne ne kadar kotu olursa olsun sonuçta anne hiç bişey olmasa bile 9 ay karninda taşimiş seni sakin bir hata yapma allah seni hiç affetmez
Annen sana bakabilmek için okumuş. Belliki erken yaşta evlenmiş yanlış bir karar vermiş. Annesiz yasamişsin zor bir durum ama anneannen dedem sahip çıkmış. Ne yapsın annen hayatını sana mı adasin. Sen büyüyünce annene bakacak mısın. Daha şimdi den sana muhtaç olmadığı halde nefret ediyorsun. Sana muhtaç olsa gözünün yaşına bakmazsın. Okulunu bitir başka şehir yaz orada oku.
bana hayatını adasın tabiki ama eğer beni dünyaya getirdiyse bunun sorumluluklarına varmak zorunda. annemin bende hiç bir emeği yok ve inan o yazdıklarım yaşadıklarımın yanında hiç birşey. ben burada dert yanmıyorum o yolları geçeli çok oldu. sadece artık bir çözüm yolu arıyorum.
Biraz büyü anlarsın. Hayat kolay bir yer değil. Tek çözüm var okulu başka yerde okumak. İyi yerlere gelince de nefret ettiğin annene selam vermezsin.
hayatın kolay olmadığını dibine kadar biliyorum. odada üstünü giyinirken üvey babanın gelip seni dikizlemesi kolay hayatın bir parçası değildir herhalde
Kapı açık soyunma. Elin adamı sonuçta. Okulu kazanana kadar sabret. Dikkat et kendine. Annene bahsettinmi. İyi bir dille anlat korkuyorum o adamdan de. Kız olarak babanda kalmaliydin aslında. Baban sorumsuz biri belliki.
ne demek elin adamı ya? o adam annemin kocası
Kocası olsun seninle kan bağı yokki. Ortalıkta görüyorsun millet öz kızına tecavüz ediyor. Ortalik iyice rezilleşti. Dikkatli ol sen.
Universiteye kadar sabret. baska bir sehire okumaya gidersin kafan biraz rahat eder. okulunu bitir is güc sahibi ol kendini kurtar ve bagimsiz bir kadin ol...
bunları okudukça kendime güvenim artıyor.. teşekkür ederim
Cevap
4Cevap
Çok üzüldüm işte hayat bazen adil davranmıyor hiç kimseye ama ne de olsa o senin annen ne yapabilirsin ki 😔
Madem ki başarılısın 1 yıl daha dayan sonra istediğin bölümü başka şehirde tercih edip kaç oradan...
elimden bir kaza çıkmasından korkuyorum
Kardesim universite kazan oku. Ne bir annen kadar serefsiz ol nede terk eden baban gibi sana serefsizlik yapacak birini bul
Üniversite yi mümkün olduğu kadar uzak bir yere yaz aşk acısı geçer öyle birşey yok çünkü . d
o bahsettiğim ilk ergenlik zamanlarımdı. şuanda kalbimde birisi var ama o aşk gibi bir şey değil. üniversite için de planım o zaten ama şu bir yıl nasıl geçecek bilmiyorum.
Hayırlısı
Allah yardim etsin cok kotu bir cocukluk yasamjssin cok uzuldum
amin. allah daha kötülerini yaşatmasın. allah daha kötülerine sabır versin. benim amacım dert yanmak değil sadece bir çözüm yolu aramak.
Okuluda ifşa ettin
Dıbına koyim :D
sevmelisin
ne kadar sevdiğimi anlatamam
Bende öyle
Öyle demeya.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar