Annemden nefret ediyorum ne yapıcam?

şu an 22 yaşında genç bir kızım ama annemden nefret ediyorum oda benden nefret ediyor ama kac kez söylemişti 22 yaşındayım şu yasima kadar bir kere olsun kızım demedi öpüp sarilmadi anne sevgisi nedir inanin bilmiyorum sevgilimin annesi beni kızım diye seviyor o kadar çok hosuma gidiyor ki ama annem... onun yaptığı tek sey bana karsi küfür etmek bela okumak ha bir de karsi gelince babamı fisnikleyip karşıma koymasi cok sıkıldım artık bir de ben gibi davraniyor deliriyorum benim kıyafetlerimi giyiyor benim gibi fotoğraf çekiliyor tüm gün telefon elinde elini hic bir seye sürmüyor temizlik bile yapmaz hafta sonu bizim yapmamizi bekler kardesimde bende haftanin 5 günü çalışıyoruz yorgunluktan gözümüzu açamıyoruz eve gelince gördüğüm manzara beni çileden çıkarıyor her yer pis leş gibi ortaya yalandan yemek yapıp koyuyor.. babam bile artık isyan ediyor şu eve utancimdan birini getiremiyorum diyor kışın sözüm olacak ama nasıl yapicam diye düşünüyorum sürekli ondan utanıyorum ha bir de asıl sorun telefondan tüm gün adamlarla konuşuyor yani babami aldatıyor bunu daha önce de yaptı hatta bizi alip evi terk etti annanemin evine gitti daha rahat konuşabilmek için ama dayısı yine alıp babamin karsisina koydu uzun süredir yapmiyordu yine yapmaya başladı 2 ay önce baska bir adamla konusmasini yakalamistim simdi baska bir adamla mesaja girip bakınca midem kaldirmadi hemen kapattim ne yapmalıyım bana karar verin onun yüzünden sinir stresten 19 yaşında panik atak hastası oldum kaç tane sakinlestiricilerle ayakta durdum ama görmez hiç birini...
Annemden nefret ediyorum ne yapıcam?