Annemden nefret ediyorum ama ne yapayım?

Benim annem huysuz iğrenç depresif tüm gün evde oturan hep her şeyden şikayet eden asla beni merak etmeyen sevmeyen şefkat ilgi göstermeyen hep kendini ve parasını düşünen bencil bir kadın. Asla çocuk yapma bakmam der. Kedime bile bir gün baksa herkese söylenir kedi aldı bana baktırıyor diye. Ben temizlik yapıp dışardan yemek söylüyorum. Kendine yemek yapıp yiyor ona rağmen ben yemek yapıyorum yoruluyorum bıkıyorum diyor. Yapma ya senden yemek mi istedik diyorum. Her şeye söyleniyor. Ben mutsuzum çünkü arkadaş flört sevgili yaptım ettim hiçbiri sürmedi devam etmedi çünkü insanlar sevgisiz emek vermek istemiyor vs ondan koptuk bitirdik. Ondan da yalnızım vs evden çalışıyorum. İşlere giriyorum çıkıyorum ama onlarda da güzel ortam çevre olmuyor. Annem de mutsuzsun gir yurtdışına orada hayat kur diyor. Şimdi iş buldum gidicem diğer ay bir sene ama kadın gram destek olmuyor bana. Hep hadi git kurtulayım modunda hiç sevmiyor beni. Hiç evet kızım çok üzücü olsun ben varım demiyor. Öf bıktım sus konuşma git diye beni başından arıyor. Asla terapiye de gitmiyor. İğrenç biri nefret ediyorum.
Annemden nefret ediyorum ama ne yapayım?