Muhasebeci kız ve zavalı mühendis

merebalar arkadaşlar. bu siteye sırf kafamdaki bu soruya yanıt bulmak için öye oldum.hikayem şöyle.

Ben şantiyelerde çalışan bir elektrik mühendisiyim. bekarım. Şantiyelerimizden birinde bir muhasebeci kız vardı beni acayip kesiyordu. bizim ekip arkadaşları bu kız senle ilgileniyor filan dedi. ben herhalde diger kızlar gibi buda beni havalı buluyor diye bakıyor diye düşündüm buşamadım. dikkat deger bir tarzım vardır.

Bir gün muhasebeye işim düştü. ben muhsebe şefiyle konuşurken kızın bana sinirli söylendiğini duydum. çok ilginçtir hiç muhattap olmadıgım biri bana laf atıyor. Neyseki odadakiler onu kale almadı duymamış gibi davrandı. Bende orda cevap vermedim.

kendi kendime düşündüm bu kız neden bana hiç alakam olmadıgı halde laf atar diye. bu mesele 2 gün kafamı kurcaladı. o sırada ben bu meseleyi çözeyim derken bundan hoşlanmaya başladım olay düşünmekte bitiyormuş. neyse bzim muhasebeciden ismini ögrendim isminden facebook una baktım. Aşka inanmıyorum, aşk yalan filan yazmış. ilşiki durumu belirtilmemiş. Bende kendisinden hoşlandıgımı yazdım güzel bir kızda. iltifatlarım için teşekür etti. Hayatında başka biri olduğunu söyledi. Bende mutluluklar diledim.oda teşekür etti. konuşmamız bitti.

... Buraya kadar herşey normal...

aradan 4 ay kadar bir zaman geçti. ben yine muhasebeye gittim busefer bunla konuşmadım bizim firmanın işlerine o baktıgı halde muhsebe şefiyle muhatap oldum. Şntiyede dedikodu olur diye kızlarla pek muatap olmam. kısa bir bakıştık. dışarda da hala beni kesiyordu.bende niyet sorgulama amaçlı yeni bir mesaj attım. Belki fikri degşmiştir diye filan. onu çok farklı gördügümü beni çok etkiledigini yazdım sadece. bana cevap atmadı. gidip beni taciz ediliyorum diye şikayet etmiş. Yerin dibine girdim. birde mesajlarımıda okutmuş şikayet etigi adama. onuda geçtim bazı arkadaşlarına da benden bahsetmiş belkide mesajlarımı okutmuş. benim özerimden pirim mi yapmaya çalışıyor acaba. Kız karadenizli 30unu geçmiş havalı bir tip. Bu duruma açıklama getirebilecek bir bayan arkdaşımız var mı acaba?
Muhasebeci kız ve zavalı mühendis