Eğitim & Kariyer Mühendis bir kız eş adayı olarak hangi meslek grubuyla olabilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler9 ay Her meslek olur diyenler olmuyor. Denendi Mühendis bir kız eş adayı olarak hangi meslek grubuyla olabilir? Cevapla Meslek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 9 ay Meslek olayina bu kadar takilma. Senin dengin olup kafalar uyusmadiktan snr ne fayda. Karakter olarak icine sinmesi onemli 🥰 0 0 Yorumla
vanilyalichesscake Takip Et Xper 5 Yaş: 20 9 ay eş adayı seçerken sadece statü mü önem teşkil ediyor sizler için? 0 1 Yorumla Soran 9 ay Tabii ki de hayır ama eşit olunmadığında olmuyor ne kadar sevsen de Yorumla
Zümrüt00 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 9 ay Bence eş adayına sadece meslek grubu olarak bakmamalisin. 0 0 Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 9 ay Eğitim & Kariyer konusunda 331 cevap paylaştı. Mühendisle yani benim gibi 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 9 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Marangoz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Meslek olayina bu kadar takilma. Senin dengin olup kafalar uyusmadiktan snr ne fayda. Karakter olarak icine sinmesi onemli 🥰
eş adayı seçerken sadece statü mü önem teşkil ediyor sizler için?
Tabii ki de hayır ama eşit olunmadığında olmuyor ne kadar sevsen de
Bence eş adayına sadece meslek grubu olarak bakmamalisin.
Meslekle hiç ilgisi yok.
Mühendisle yani benim gibi
her meslekten olabilir yahu
Marangoz
Bu seçim ne için
Market personeli
Doktor hakim savcı