hata mı yaptım bilmiyorum ama bölümüm bu. şu an hazırlıktayım. herkes bölümümü duyunca tuhaf bir bakış atıyo. sinir oluyorummm
Cevabın nedir?
yazık olmuş sana :D şaka şaka o bakış bilinçsizlikten geliyor. aldırma. kadınlar daha hassas işlerde daha beceriklidir makine mühendisinin işi daha çok çizim üstesinden gelirsin. ama okulda sınıfında erkek ortalaması çok fazla olacak ve makine okuyan kızı da erkek gözüyle görürler çoğunlukla bunlara hazırlıklı ol :) Allah takıntısız üzüntüsüz bitirmeyi nasip etsin inşallah.
00 Yorumla
Yok hacı arkadaşlarım var çelik metrajı makine aplikasyonu falan yapıyolar gayet normal birşey masabaşı diye birşey var
00 Yorumla
Bende makine mühdeyim. yakında erkeklerle kıraathaneye gidersin :) Benim 1 yılım öyle geçti :)
Kart ve taş oyunlarında rakibin olmaz.
Derslere gelince, zor bacım. Kimse kimseyi kandırmasın cidden zor.00 Yorumla
+1 yılinşaattayım ve inanılmaz mutluyum. her duyanın yüz ifadesini geç, hareketleri değişiyor ama kimse beğenmedi diye de hayatımı ona göre şekillendirecek değilim. sen de boşuna sıkma canını ;)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim arkadaşım okudu şu an yüksek lisans yapıyor hata olarak görme sadece çok erkek olduğundan dikkat et bide 3 5 kız arasında ki çıkar ilişkisi fazla oluyor
00 YorumlaBende makine muh okuyorum bolumu seviyorsan sorun yik ama aksi halde cok zorlanirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl* ben ilahiyat okuyorum millet imana mi geldin nolduda ilahiyat okuyosun imammı olucan len vs vs. Benim kadar psikolojik baskı hissetmemişsin dir.
00 YorumlaMakina müh. Okuyan nadir kızlar arasına girdin demek kolay gelsin
00 Yorumla
+1 yılİşin zor kız var mı senden başka:) İyi bölüm işssiz kalmazsın:)
00 Yorumla
+1 yılben kendimi tutamam halı sahaya çağırırdım :D şaka bir tarafa bu senin seçimin kimseyi ilgilendirmez
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım da makine okuyor. Sınıflarında 4 kız var. Bence normal bırakma sakın.
00 Yorumla
+1 yılinonu end meslekte ahsap da metal da motorda kız dolu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadınlar narin varlıklardır makineyle ne işin var :)
00 Yorumla
+1 yılsen seviyorsan bölümünü millete ne?
01 Yorumla- +1 yıl
umarım severim :)
+1 yılburada sorularda görüyorum, bir kaç kız vardı.
00 YorumlaBende Makinacıyım canm süper bir bölüm :))
00 Yorumla
+1 yılgenelde erkek o bölümü okudğu için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende istiyorum nasıl kazandın ya kaç puan yaptın?
04 Yorumla- +1 yıl
395 yaptım
Cevap sahibi+1 yıldershaneye gittin mi? ya bide napıyosunuz tam olarak memnun musun bölümünden eğitim olarak?
- +1 yıl
dersaneye gittim. düz lise mezunuyum anca bu puanı yapabildim :D henüz hazırlıktayım
Cevap sahibi+1 yılbence çok iyi yapmışsın darısı başıma. lisede sayısal mıydın? fenden kaç net yaptın?
+1 yılAkiskanlar mekanigi anlat dinleyek:/
01 YorumlaBölümün çok iyi.
Makina modelcısıyım bende00 YorumlaTek kız sen olucan sanırım
00 Yorumla
+1 yılkişi başına 150 gr kız düşüyor çok zor çook
00 Yorumlavayy makineci kız ya.. adamsın :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler