Flört ettiğim biri vardı, birkaç kez evine davet etti, gitmedim. Normal görüştük. Görüştükten sonra birkaç gün bayağı ilgili davrandı ama 1,5 haftadır hiç ilgilenmiyor. Umudu keseyim tamamen?
Cevabın nedir?
+1 yılAdam 90 dk gol atmak istemis, olmamis, uzatmalardada olmayinca maci bitirmis. Yenilen pehlivan gurese doymazmis, Hazirlikli ol tekrar mac yapmak isteyecek seni yataginda istiyor bu vatandas, nikahsiz, gelinliksiz girme o kapidan bence.
115 Yorumla
Soran+1 yılHmm tekrar dener diyorsun, 1,5 hafta bayağı uzun süre ama, arayı soğutmak gibi oluyor. Ne zaman dener tekrar sence?
- +1 yıl
Daha oncede bikac kiz eskitmistir bu kesin. Senide listeye dahil edecek, eger senin sevdigini biliyosa senin aramani bekler. Senden bisi cikmadi oltaya yemi takar onune atar, bir ay ver sen bence.Sakin katakulliye gelme kaptirma guzelim gencligini bu cakallara.
Soran+1 yılEvet benim ondan bayağı hoşlandığımı biliyor. Uzun süredir yalnız olduğumu da biliyor yani öyle her ay yeni birinden hoşlanan biri değilim, bunu da bildiği için daha iyi ego yaptı. Ama ben ona bu kadar sabrettiysem bu saatten sonra da aramam ki :) Onu da tahmin ediyordur. Çünkü onu uyarmıştım bu konuda, ilgi-alaka konusunda. Ne kadar gıcık olduğumu biliyor hangi yüzle deneyecek merak ediyorum
- +1 yıl
Guzel arkadasim onda yuz olsa boyle bisi teklif etmez, yani arayacagi kesin. Bende yalnizim ne oluyo sanki, yanlis yapmaktan iyidir. Dogru insani bulana kadar aramaya devam, yilmak yok, giden gittigi gun bitmistir.Kalbine kisa devre yap mantigini araya sok bir iliskide, uzulmek istemiyosan tabii.
Soran+1 yılGenelde beni üzen durumlarda mantığımla hareket etmeye çalışıyorum ancak kendisiyle o sıralar flört aşamasında olduğumuz için biraz naif davrandım. Gerçi artık değiliz sayesinde. Yine de kesin arayacak demiş olman beni sevindirdi açıkçası. Çünkü haddini bildirmek istiyorum, akıllansın.
Soran+1 yılBu arada sana bir sorum daha olacak: Hayatında biri olup olmaması arayıp aramama ihtimalini değiştirir mi?
- +1 yıl
Degistirir, yeni biri eskisini unutturur, ama senide tekrar deneme olasiligi oldukca yuksek, cunku sende ona karsi bir ilgi oldugunu biliyor. Sonucta erkek kiz herkeste ayni seyler var uc asagi bes yukari. Karakterdir insani insan yapan. Kisiligi duzgun degilmis, ama sunu diyim gecti gitti bitti olarak bak ve kendini sansli gor. Etrafina bak birsuru guzel insan var, ara bul.
Soran+1 yılYok yeni biri değil de eskilerdendir. Yeni bulsa bile şans vereceğini düşünmüyorum. Kendimi övmek gibi olmasın da öyle ortalama tipte biri değilim... Üstelik ona karşı ilgiliyim evet.
- +1 yıl
Guzelsin yani anladik, seni alan yasadi o zaman:)). Beyaz atli prensin bigun cikar karsina, bunu bosver bundan bir salata olmaz sana, ne es olur ne baba. Olsa dahi yillar sonra aklina gelir tiksinirsin, seni nikahsiz eve davet ettigi icin. Amac belli kimse kimseyi kandirmasin, sende biliyosun ne cikar icin cagirdigini.
Soran+1 yılYani evet amaç belli de insan bu kadar belli etmez. Birkaç ay normal davransa böyle düşünmezdim pes. Neyse artık haddini bildirmeyi bekliycem.
- +1 yıl
Bildirmissin zaten reddederek, daha neyin pesindesin? Ararsa eger gorusmeyi devam ettirmek istemiyorum dersin konuyu kapatirsin, bence en iyisi bu.
Soran+1 yılKısmet ;)
- +1 yıl
Ben yatim yarin ise gidecem
Soran+1 yılİyi geceler
- +1 yıl
tesekkur ederim
En İyi Cevaplar
Seni eve atamamış onun moral bozukluğu. Evine gittiğinde de olacaklara hazırlıklı ol. Evime gelmekle sende istiyorsun bu zaten o anlama geliyor deiyp üstüne çullanmasın.
161 Yorumla
Soran+1 yılSence artık benimle hiç ilgilenmez mi? Mesaj bile atmıyor :(
- +1 yıl
İLgilenir elbette ama yine deneyecektir. Sonra yine kızacak sonra yine deneyecek. Tabi o kadar sabrı varsa sonrada sen beni sevmiyorsun tripleri yaparak seni can alıcı yerinden vuracak. Gerçekten seviyorsa senin eve gelmemen konusunda zaten ısrar etmez. Eve çağırmasının sebebi açık değil mi. Sohbetse heryerde sohbet olur çay içmekse her yerde çay içilir yanlız kalınır. Ama cevi her yerde kırılmaz malesef.
Soran+1 yılTeşekkür ederim fikrin için. Benim anlamadığım şu: İnsan istediğini almak için biraz da olsa uğraşır, o neden hiç uğraşmadı? Ya da mesela ilk buluşmada evine gitmedim diye ertesi gün benimle ilgilenmeyebilirdi, niye ilgilenmeye devam etti? Görüşmemizin ertesinde ilgisini kesseydi şu an bunu tartışmıyor olurdum :(
- +1 yıl
Belkide birden soğutmak istemedi. Yani senin şöyle düşünmene engel oldu bir bakıma. Sen beni cinsel obje olarak görüyorsun. Evine gelmedim diye benimle konuşmuyorsun. Senin için sadece cinsellik mi ifade ediyorum tüm derdin bu muydu. Ama ilgilenmeye devam ederek yumuşak bir geçiş yapmış ki bunları senden duymamak için. Baktı ki sertsin elde edemeyecek ne diye boşa uğraşayım demişti. Bunlar benim fikrim tabi. Ama seven erkek kız eve gelmedi küsmez kızmaz ısrarcı olmaz.
Soran+1 yılBuluşmamız sonrası sabaha kadar benimle telefonda konuştu, işe uykusuz gitti. Evet haklısın aslında yumuşak bir geçiş yapmaya çabalamış da olabilir. Hatta en son geçtiğimiz hafta sonu beni akşamın 9 unda evine çağırdı, gitmedim. Benimle görüşmek sana zor geliyorsa iletişimi keselim dedim. Bu düşüncene katılmam mümkün değil falan dedi. Neyse neredeyse 1,5 hafta oldu işte. Sence tekrar ne zaman deneyecek?
- +1 yıl
Bir kız akşamın 9 unda eve çağrılıyor yani elimi sürmeyeceğime yemin etsem o saatte bir kızı eve çağırmak ailesine karşı zor durumda bırakmak hiç güzel bir haraket değil. Gecenin 9 unda hormonları depreşmiş demek. 1,5 haftada normal bir konuşmanız bile yok yani. Artık tekrar ne zaman hormonları depreşirse. Sevdiğin insanı 1,5 hafta aramamak sana da garip gelmiyor mu. Aradığında sen ne diyeceksin asıl önemli olan o bence:)
Soran+1 yılYa ben zaten sevdiğini falan düşünmüyorum. En fazla benim gibi "hoşlanıyor" olabileceğini düşünmüştüm. Sevgiyle alakasız bir durum zaten bu. Yine de bir erkek bir kızdan hoşlansa da bu şekilde davranmaz. Tabii ki çok uzun bir süre, o 1,5 haftanın öncesinde de sadece günaydın, nasılsın gibi muhabbetler vardı. Hatta ben "Yoksun ortalarda" demiştim, sonradan anladım bunun amacına ulaşamadığı için böyle davrandığını. Şimdi de ben tuttum kendimi hiç yazmıyorum.
- +1 yıl
En iyisini yapmışsın madem sevmediğini biliyorsun hafif bir hoşlanma diyorsun. Dik dur. Ararsa bile yüz verme bu saatten sonra. Her ilişki de başta hoşlanma olur zaten yeni heyecandır o heycanın güzelliği karşısında herşeyi o an hoşuna gider ilgisi araması merhaba diye mesajı bile heyecan verir ilk etapta. Ama amacına ulaşamayınca konuşmayı kesen bir erkek zaten erkek bile değildir. Takma kafana yoluna bak.
Soran+1 yılEvet resmen flört dönemini baltaladı, heyecanımı öldürdü. Zaten o beni aramazsa ancak mesaj atar. Mesaj atarsa da cevap vermeyeceğim, arasın. İyi mi?
- +1 yıl
Sen zaten ne cevap vereceksin hatalı olan o bırak o arasın. Aradı diyelim senin tavrın ne olacak afedecek misin konuşacak mısın. Seni tekrar evine davet etti ne diyeceksin. Bunlara hazırlıklı mısın?
Bana güvenmiyor musun sana kötülük yapacağımı mı sanıyorsun derse, senin cevabın ne olacak. Aradı özür diledi ki dileyeceğini sanmmıyorum suçu sana atacak:)) affedek misin?
Soran+1 yılBak zaten bu öyle mülayim konuşuyor ki "İlgi odağın ben değilim galiba artık :((" diyordu en son mesajlaşmamızda. Bunun cevabı tavırlarında dedim, açıkça belli ettim. Benim ilgisizlikten nefret ettiğimi biliyor. Ben ona ilk başta da bana nasıl davranırsan aynı şekilde karşılık görürsün demiştim.
Bununla birlikte evine çağırdığı o akşam, cevap olarak henüz seninle o kadar vakit geçirmedik dedim. Daha bunun üstüne hangi yüzle evine çağıracak ki?- +1 yıl
Öyle deme O hormonlar neler yaptırır insana kadına da erkeğede.
"İlgi odağın ben değilim galiba artık :((" Sözde seni ilgisizlikle suçlayarak itham ederek suçluluk duymanı istiyor. Sonrada kendini affettirmek için onun istediklerine daha bir ilgili yaklaşmanı bekliyor. Böyle diyerek sana suçuluk hissettirecek sonra e hadi şunu yapalım mı?
Ve senin hayır deme olaslığını en aza indirgiyor.
Soran+1 yılHmm şimdi anladım. Açıkçası ben zaten yalnız olduğunu düşünmüyorum yalnız olsaydı 1,5 hafta ilgilenmeden kalamazdı. Yani cinsel yönden tatmin oluyordur, bu durumda niye bana gelsin hormonları direkt diğer kişiye yöneltir onu?
Tespitin çok doğru, asıl ilgisiz olan o yalancı.
Soran+1 yılBir de ben ona bu akşam olmaz ama hafta içi görüşebiliriz dedim, benimle hafta içi de görüşmedi yani o akşamın ertesindeki gün günaydın dedi... Diyiş o diyiş... Ortadan tamamen kayboldu... Benimle dışarıda görüşmek istemiyor direkt eve atmaya çalışıyor. Bu ne saçmalık anlamadım
- +1 yıl
Öyle bir imkan bulmuşsa senin nazını çekmez. Yanlış anlama onun açısında konuşuyorum :))
Senin nazını derken kızma yani:))
Herhalde bulmuştur bencede. Bir kızla konuşuyorsun ve 1,5 haftadır onu aramıyorsun. Cinsel yönden bişeyler yaşama imkanı varken ya da cinsel yönden bişeyler elde etme umudu olan biriyle bir kaç deneme daha yapmak isteyecektir. Erkek için 1,5 hafta çok uzun bir süre:))
Klasik erkek tavrı suçlu hissettir sonra hayır demesinin önüne geç :)) - +1 yıl
Anlaşılmayacak bişey yok. Sen normal bir ilişki gibi görmek istiyorsun. O yüzden onun yaptıkları sana anlamsız geliyor. O ise tek gecelik bişey istiyor ve senin yaptıkların ona anlamsız geliyor.
Başka bir nokta daha diyelim eve gittin ufak oynaşmalar oldu seninde iznin ile. Ama fazlaca ileri gitmediniz. Peki ya evde kamera varsa. O ufacık oynaşmalar ile seni tehdit edemez miydi?
Dikkatli olmak gerek. İnternette o kadar çok gizli çekim var ki malesef.
Soran+1 yılYok yeni bulsa da uğraşmaz o, ancak tek gecelik olur. Bana bile böyle yaptığına göre yeni başka biriyle uğraşmaz. Ancak eskilerden vardır varsa biri. Ben ona istinaden söyledim.
Soran+1 yıl"Anlaşılmayacak bişey yok. Sen normal bir ilişki gibi görmek istiyorsun. O yüzden onun yaptıkları sana anlamsız geliyor. O ise tek gecelik bişey istiyor ve senin yaptıkların ona anlamsız geliyor."
Bak bu çok doğru.
Ama biraz önce de belirttiğim üzere hayatında biri varsa eskilerdendir, yeni biriyle uğraşmaz. Çünkü beni bayağı beğenmesine rağmen benimle bile uğraşmadı baksana.
Ben evine allah korusun gitmem ya. Ama mesela 2-3 ay flörtleşsek sevgili olsak giderdim, o süreye gelemedik.
- +1 yıl
ALışkanlığı varsa her yeni kız yeni heyecan demek. Zaten yatabileceği biriyle heyecan fazla olmaz. Elde etmenin verdiği dayanılmaz heyecan. Onunda isteyerek kendini bırakması. Sonrasında zaten alışmış olacağı için o heyecan artık eskisi gibi olmayacaktır. O yüzden varsa alışkanlığı uğraşır yenileriylede :))
Soran+1 yıl"cinsel yönden bişeyler elde etme umudu olan biriyle bir kaç deneme daha yapmak isteyecektir."
Bu arada bu cümlene yorum yapayım: Ben asla gitmem demedim henüz o kadar vakit geçirmedik dedim, elde etme umudu olması lazım yani normal şartlar altında...- +1 yıl
Artık o karşısındaki kişinin ne kadar sağlam durduğu ile ilgili. Kimi ilk çağırmada gitmek istemez ve bunuda naz yapar gibi elli eder. Kimi biraz daha ısrar etse keşke der gibi hali vardır. Kimi öyle bir hayır der ki ağzıyla kuş tutsa ikna edemeyeceğini anlar. Artık onun kabiliyetine kalmış ve karşısındakinin tavırlarına
Soran+1 yılBence benim açıklamam gayet makuldu reddedici bir yanı yoktu
- +1 yıl
İlerdeki bir zaman bir ilişki yaşadığında evine gidecek olursan onun istediği oda da değil senin istedğin o da da bişeyler yaşayın :) Aklında olsun. Önce o sonra sen seç odayı. Muhtemelen yatak odası olur ama oturma odasında da yapılabilir. İşte o anki tavırları önemli kamera konusunda varsa bazı hazırlıkları.
Soran+1 yılKamera kullanamaz bence kariyerini riske edemez diye düşünüyorum
Soran+1 yılYa ben anlatamıyorum sanırım? Reddetmedim sadece erken olduğunu söyledim. Asla evine gitmem diyen kezbanlar gibi bir tavır sergilemedim adama
Soran+1 yılEvet son cümlene kesinlikle katılıyorum. Vakit harcamak istememiş. Dolayısıyla ben içten içe tekrar denemeyeceğini düşünüyorum. Sen dener diyince umutlandım. Hala aynı fikirdesin değil mi?
Soran+1 yılYa bak şöyle, biliyorum ki o 1,5 haftanın çok mantıklı bir açıklaması yok. Ama bu kadar süre geçmesine rağmen bana ulaştığı takdirde zaten mesajlarına cevap alamayacak bir kere. Cevap alamayıp merak ederek ararsa da zaten telefonda ona söylemem gerekenleri bizzat ileteceğim. Mesajlaşırken kaçamak cevaplar verebilir ama telefonda konuşurken yapamaz bunu. Sana biraz önce o yüzden sordum zaten "cevap vermezsem mesajlara, arar mı?" diye.
- +1 yıl
Sen olsan aramaz mısın? Ben benim mesajlarıma cevap vermeyen birini sırf azarlamak için bile ararım :)
Bir kere insan merak eder neden cevap vermiyor diye çok yakınsa korkarsın sevgilinse korkarsın sert yazmaya başlarsın sonra kızarsın ve ararsın. Mesaj atarsa senden de cevap gelmezse kesin arar duramaz. Şahsen ben duramazdım:)
Soran+1 yılBen bunun mesajlarına birkaç kez geç yanıt verdim diye, bebeğim küstün mü bana diye art arda mesaj attığı olmuştu hiç de aramamıştı. Bakalım arayacak mı öyle bir durumda :) Ben de aramasını umuyorum, işte o zaman işler benim lehime dönecek ;)
- +1 yıl
Geç yanıt vermişsin ama sonunda vermişsin yanıt.
İntikam soğuk yenen bir yemektir :)) Soğumasını bekliyorsun demek.
İki ihtimal var tabi doğal olarak
1. meraklanacak ve cevap almak için neden cevap vermiyorsun demek için arayacak
2. mudunu tümden kesip vay be cevap bile vermiyor artık burdan bana ekmek yok deiyp aramayacak.
Madem ki yemeği soğuttun o zaman umalım ki arasın :)) Soğuduysa intikam vaktidir.
Soran+1 yılBak ben o senin bahsettiğin 2. ihtimalden AŞIRI çekinerek tereddütte kaldım bayağı...
Ama bu adam özgüvenli bir adam, 1,5 haftadır ortada olmayan eşşeklik eden o... Her ne kadar lafta "Senin aramanı bekledim, sen de arayabilirdin" gibi cümleler sarfetse de tüm olayın sorumlusunun o olduğu bal gibi ortada...
Dolayısıyla... "Vay be cevap bile vermiyor" diyen düşünmekten çok "Vay be kıza amma eşşeklik yaptım... Dur şunu ariyim de bir gönlünü aliyim" şeklinde düşünmeli ve aramalıdır.
- +1 yıl
Her erkek bilir ki bu durumda önce erkek arar. Bir nezakettir. O yüzden senin aramanı bekliyor olamaz gibi geliyor bana. Ama dediğin gibi de söylemesi kuvvetle muhtemel.
Mesaj attığında da seninle bir şekilde irtibat kurmak istemesi aramasını kuvvetlendiriyor.
Gönlünü alayım diyeceğini sanmıyor, zira 1,5 hafta gönül almak için epey uzun bir süre. Hormonlarının faaliyet durumu ve hormonlarına kulak verecek istasyonlar olmadığında telefonun çalacaktır. :)
Soran+1 yılBenim aramamı tabii ki de beklemiyor lafta o ya, kendini kurtarmak için suçu bana atmak. Mesela "artık ilgi odağın değilim galiba :(" derken de aynı taktik, sen de söylemiştin. Kendini kurtarmak için topu bana atmak ama salak değilim anlamıştır herhalde.
Peki şöyle bir şey olabilir mi? Yanıt vermedim diyelim mesela. Aradan 1 hafta geçince aramak falan? Senin hormon dediğin olay ancak o durumda geçerli olur gibi.- +1 yıl
Onun zihniyetini ve lışkalnlıklarını bilmiyoruz tabi ama bir kere seni eve çağırmış cesaret edip.
Ve sen demişsin ki erken. Yani olmaz dememişsin açık bir kapı var burda.
Tekrar deneme ihtimali yüksek. Affettiririm nasılsa kendimi diyebilir. Hani ısrarcı olunca kızların çoğu bu hataları affeder seviyorsa tabi.:))
Yağlarım ballarım tatlı dille ikna eder affettiririm diye düşünebilir.
Eli boş kaldığında en azından bir kere deneyecektir.
Soran+1 yılEvet aynen ama öyle 2 hafta konuşma sonra gel hiçbir şey olmamış gibi yoğundum, sen de aramadın laflarıyla karşındakini salak yerine koy, yemezler :) Bence bu tarz bir şey olacak. Ama eğer kendime hakim olup cevap yazmazsam aramak zorunda kalır ya da beni sonsuza dek unutur :)
Soran+1 yıl3 gün geçtikten sonra "Keşke cevaplasaydım" diye üzülebilir miyim sence? :/
Soran+1 yılYok benim içimde kalmaz öyle biri değilim. Benim bu olayda tek üzülebileceğim nokta adamla iplerin komple kopması durumu çünkü ciddi ciddi hoşlanıyorum
Soran+1 yılOlmamış gibi değil gördüğün gibi adamla gidip iletişim kurmuyorum hiçbir şey olmamış gibi. Neyse ben yatmalıyım, fikirlerin için çok teşekkür ederim. Ben yine seni rahatsız edebilirim yalnız :)
Soran+1 yılGeldim ben :) Dün sormayı unuttuğum bir şey var: Ben saf ve ondan hoşlanan biri konumundaydım ya; bu tavırları karşısında benim de onunla iletişim kurmamam onu şaşırtmış mıdır?
- +1 yıl
Hoşgeldin :) Belki şaşırtmıştır. Çünkü bana göre o kendinisini haklı gördüğünü düşünüyor. Neden öyle düşünüyor? Çünkü onun eve davet isteğini kibar bille reddettin. Sözde kalbi kırılmış durumda olanın kendi olduğunu sanıyor olabilir.
Daha önce dediğim gibi "bana güvenmiyor musun" beni sevmiyor ya da benden hoşlanmıyor musun?" tribi yapacaktır. Hem suçlu hem güçlü diye görüyor olabilir seni :))
Soran+1 yılHmm şimdi anladım. İşte bak ben bu şekilde yaklaşamıyorum olaya, kadın-erkek bakış açısı farkı. Onun amacı benimle flört değil eve atmak olduğu için o haklı görüyor olabilir kendini ama biz kesinlikle aynı şeyi düşünmüyoruz. Onun da amacı madem sırf yatmaktı o zaman açık açık söyleseydi böyle sevgili rolü falan yapmasaydı madem 100% sonuca ulaşmak istiyor. En azından benim kafamda da net olurdu her şey.
- +1 yıl
Bunu yapan dangalaklarda vardır tabi ama hangi kadın kendine böyle yaklaşan bir erkeğe sempati duyabilir ve hala kafasına çanta vurmadan onunla sohbet etmeye devam edebilir. VAr mı böyle bayan sana göre. Böyle bayanlar varsa da zaten adama gerek kalmadan kendilerini yatakda bulurlar :))
Soran+1 yılAma hayır tabii ki vardır, en basitinden bara cluba gitse bulur vs. vs. Benim gibi bir insana bu muamele yapılmamalı çünkü ben kendisiyle o tür muhabbetler bile etmedim. O tür muhabbetler eden birine denemeliydi
Soran+1 yılEvet. Tabii ben de ona böyle gayet istediği heyecanı verdim. Açıkçası ne çok serttim ne de aşırı rahat. İkisinin arasındaydı tavırlarım. Sadece onun bu kadar hızlı sonuca gitmek istemesi anormal. Daha önce de bu tür erkeklere rastlamıştım hatta bence çoğu erkek ilk zamanlar bu amaçta oluyor, kızın karakterine göre zamanla hoşlanmaya, sevmeye başlıyorlar diye düşünüyorum. Fakat bu bahsettiğim kişi bayağı anormal.
- +1 yıl
Hızlı giden atın boku seyrek düşer:)) Sen o heyecanı vermişsin ama onun asıl istediği heyecan bu değil demek. Yani yeni biriyle yeni bir cinsellik. Onu ikna etme, onunda kendisiyle birlikte olmaya istekli olması her erkeği heyecanlandırır. Bu heyecanı sürekli yaşamaya bağımlı olanlardan olabilir.
Dediğinde doğru ilk başta cinsellik düşünüp sonradan seven erkeklerde kızlarda vardır. Sonu güzel olduktan sonra istenildiği kadar cinsellik yaşansın:)
Soran+1 yılBence o ikna etme sürecinedene keyif almıyor, ikna etme sürecinden keyif alsa ilk buluşmadan itibaren evine çağırsa bile sabrederdi diye düşünüyorum. Sonuçta bence işin en zevkli kısmı flört, bu erkek için de kadın için de böyle. Ayrıca biz onunla öpüştük o konuda da öküzlük etmedim ona.
Soran+1 yılEvet haklısın. Bir de uzun süredir ilk kez bu heyecanları yaşıyorum dedi de inanmıştım hahaha... Neyse ya her şey ortada, eğer bana bir şey yazarsa sana haber veririm ki pek sanmıyorum artık iyice umudu kestim :(
Soran+1 yılYa böyle daha kolay geldi o yüzden :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
+1 yıltek gecelik ilişki istiyor çünkü baktı olmuyor vazgeçmiş senin düşüncen ne ?
23 Yorumla
Soran+1 yılBen de böyle düşünüyorum maalesef ama hoşlandığım biriydi...
- +1 yıl
:( çok açık ve net yapacak bişey yok yoluna devam et ama yinede öyle birşey isteyenler de var bişey diyemem...
Soran+1 yılAynen sağol...
+1 yılGeç kalmışsınız hemen acil ivedi kesin bence eğlencelik arıyor arkadaş belli.
10 Yorumla
+1 yılamacı belliymiş elde edemeyeceğini anlayınca uğraşmamış daha kolay av peşine düşmüş.
10 YorumlaTanıdığım birinin bir arkadşı gibi vereceksen ver yoksa beni uğraştırma demiş salla
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılFlörtü tek taraflı yapmışsın, onun sadece amacı yatağa atmakmış, beceremeyince ilgisini kaybetmiş.
14 Yorumla
Soran+1 yılOnu ben de biliyorum ama erkekler genelde hırslıdır çabuk pes etmezler, bu kısım ilginç geldi sadece.
- +1 yıl
İyide bu erkek, senle değil sadece kendini tatmin etmekle ilgili, sen olmadıysan başkasını deneyecektir.
Soran+1 yılAnladım alternatifi bol diyorsun
- +1 yıl
Muhtemel evet.
umudunu kesmiş sende zaten eve gelecek başkasını bulmuştur
00 YorumlaBelli ki vermiyorsun diye o senden umudu kesili baya olmuş, senin hala umudun var mı ki bu ilişkiden
12 Yorumla
Soran+1 yılVermek? Seviyesiz
+1 yılgitmemen doğru olmuş boşver yol ver gitsin
10 YorumlaAdamın amaç belli salla gitsin umurunda olmasın
10 Yorumla
+1 yıl1,5 hafta uzun bir süre. Bitir onu
10 Yorumlagerçekten bu kadar saflarınız var mı merek ediyorum :)
16 Yorumla
Soran+1 yılEvine gitmediğim için saf olmuyorum, kullanıcı.
Soran+1 yılEvet ona katılıyorum ama ne kadar çok insandan fikir alırsam kaubllenmem o kadar kolay olur
Soran+1 yılNeden ekleyeyim ki?
istediği şeye ulaşamamış niyeti belli umursama
10 Yorumla
+1 yılyatağında istiyor seni sanırım
10 Yorumlasen kes görüşmeyi onu bekleme
10 Yorumlabuna rağmen hala nasıl hoşlanabiliyorsunuz anlamıyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılGönül bu... Mantığımla hareket ediyorum ancak hoşlanmıyorum diye yalan söyleyecek değilim.
Soran+1 yılNeyi hak edip etmediğim senden duyulmayacak
Soran+1 yılKaybol
Vuruş önemli.
Son kozlarını oynarsın02 Yorumla
Soran+1 yılSon kozlarını oynarsın ne demek anlamadım?
İyi kurtulmuşsun :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 641 cevap paylaştı. Direkten dönmüşsün ?
10 Yorumlayani niye seversiniz ki boyle adamlari
110 Yorumla
Soran+1 yılYa canım sana hesap mı vereceğim? Durum değerlendiriyorum haddini bil
Soran+1 yılHoşlanmamı sorguluyorsun
Soran+1 yılOnun farkındayım ancak burada ne soru soracağıma ben karar veririm. Hoşlanmamı ya da sorduğum soruyu sorgulayamazsın. Buradan 50 tane insandan fikir alıyorum senin gibi soruya cevap olmaktan çok amaçsızca parazit yapanları hedeflemiyorum. Çekilebilirsin şimdi ;)
Soran+1 yılSen hala burada mısın? Kaybol
Soran+1 yılBu adamın benim dengim olduğunu ve başkasını bulmamın zor olacağını söyleyecek adam değilsin sen, kılıbık tipli.
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam