+1 yılBenim taktiği kullan o anda hiç bir şey düşünme. Ben bir bruce lee hayranıyım ve onu çok bilge bir insan olarak görürüm. Onun şöyle bir sözü var. "Düşünme sadece yap. Çünkü düşündüğün her saniye sana karşı" bu lafı unutma ve biraz romantik ol. Kendin ol ve onu sevdiğini ona hissettir. Senin heyecanını görünce o daha çok heyecanlanacaktır. İlk açılmada belki utanıp kızarır arkasını dönüp gider ama sakın peşini bırakma sonunda senin olur. Ve şunuda unutma bu işler tipe falan bakmıyor çok yakışıklıysan sıfatına güvenme çok çirkinsende asla çekinme. Dünyanın en çirkin adamı bile bir kıza sevdiğini söylerse o kızın gururu okşanır. İyi şanslar kardeşim. Unutma düşündüğün her saniye sana karşı.
11 Yorumla
Soran+1 yılfelsefe iyimiş sağol burda olmasa bile illa bir yerde faydasını görürüz.
En İyi Cevaplar
+1 yılya kardeşim ali
(aliyi salladım ben de :)...)
daha ne istiyorsun be kardeşim, kızcağız daha fazla ne yapsın söyler misin?
bunu hiç öyle farklı heyecanlı enteresan kalıplara sokma.
hatta bana dersen ki...
şu soruda yazdıklarının aynısını söyle.
"Lisede 3 sene aynı sınıfta okuduk ve ben çok çekingendim bildiğin eziktim." de :)
şimdilerde birden gelişmiş değil de, uzun zamandır aklının onda olduğunu bilsin. bilmeye hakkı da var zaten, ayrıca asıl etkileyici o olur.
fazlaca beklersen de usandırırsın haberin olsun.11 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun o ben çok çekingendim o yüzden söylüyemedim. 1-2 kere çesaretimi topladım fakat söylersem seni komple kaybetmekten korktum derim.sonra anladımki yapmadığın her atışı ıskalamış sayılırsın ve ben ıskalamk istemiyorum falan filan bişeyler diycem artıjk bişeyler sağol
bence kız ümidini kay betmeden açık açık söle pat diye ne diyeceğini şaşırsın eğer kız zaten sana ima etmişse gözlerinin içine bakarak konuş bence etkilenir seni seviyorsa etkili bir konuşma yapmak istiyorsan nefesini iyi ayarla sesin giderse s.çtın ona göre hadi bol şanslar
12 Yorumla
Soran+1 yılsorun etkili konuşma değil . vücut dilimi konuşma için çok yii ayarlıyabiliyorum sorun ayak üstü yakalıyorum hep ordamı sorayım yoksa bir cafeye falan mı çağırıp sorayım?
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla bu soruyu benimkinin sorması için neler vermezdim ... Bi açılamadı çocuk bana :/
33 Yorumla- +1 yıl
gerçekte de bu kadar gizliysen,ne yapsın çocuk
Soran+1 yılsende böyle 4 sene falan bekledin mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
ay dostum ha aynı sorun bende de vardı sonuçta hep kaybettim.şimdi düşün eğer kıza açılmazsan ne kaybedersin veya açılırsan ne kazanırsın bunları bir karşılaştır.sakın sonradan açılamadım diye üzülme yani açıl kardeş derdini söyle sen ol yapmacık davranma analttığına göre kız seni olduğun gibi sevmiş veya hoşlanmış nasıl tabir edersen.bi gün müsait olursan biyerlere çay içmeye gitmek isterim seninle diye küçük bir giriş yapabilirsin ama öyle tenha bir yer olmasın hani bekar evi falan yoksa kızı korkutursun bak sonra çok pişman olursun benim gibi neden açılamadım diye kardeş evlendim çocuklarım falan oldu o açılamadğıım kız hala aklımda sakın sakın benim yaptığım gibi içine atma git açıl ne kaybedersin ki?
11 Yorumla
Soran+1 yılbunu göze aldım zaten açılımazsam o kızı kaybetcem. açılırsam ya kız kabul etcek kızı kazancam ya da en azından açıldım diycem buda bir tecrübe diyip en azından ilerde, zaten keşkeli olan bir hayatıma bir keşke daha eklememiş olucam
Uzun zamandır senden hoşlanıyordum ve bunu söyleyecek cesareti kendimde bulamıyordum ama artık bunu tek başıma yaşamayacağımı biliyorum ve hep yanımda olmanı istiyorum , eğer duygularımda yalnız değilsem bir ilişkiye başlayabiliriz , diyebilirsin mesela eğer beğenmezsen mesajdan gel daha iyi brşey yazarım bu biraz ayak üstü oldu :/
11 Yorumla
Soran+1 yılgüzelmiş de biraz daha güzel olaiblirmiş
+1 yıltabiki birden bire senden hoşlanıyorum deme ama arayı yap. en iyisi mi canım sıkıldı birlikte dışarı çıkalım falan de ve dışarı davet et. kafelerde bir yerlerde oturup bir şeyler yiyip için sonra da yavaş yavaş sadede gelirsin. fazla hızlı davranma ama fazla da bekletme. ayarı koruduktan sonra problem yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılbirden bire senden hoşlanıyorum demem de biliyor hoşlandığımı kaç kere söyleyebilmem için fırsat sağladı ama ben bişler yapmadım. birrben bire yapmam tabi 3 sene aynı sınıftaydık aramız var ama birazdaha yapıp bişler düşüncem sağol
kızın potansiyeli var zaten neden çekiniyorsun bu kadar bende lsiede yaptım öyle eşeklikler kızlar bizim mahalelde dğeilki kaçtı hepsi :D ben kaçırdım o gemileri sen kaçırma napıyorsun ne ediyorsun bir kahve cart curt oturursanız bir yerde konuşursun uzun uzun :D
11 Yorumla
Soran+1 yılsağol kaçırmamaya çalışıyoz işte deniycez bişiler
+1 yıl(Ali kızı evin önünde görür ve harekete geçer)
+ Selam şebnem geçiyodum seni gördüm bir nasılsın diyim dedim
- aaaa ali iyiyim çok iyiyim sen nas..
+ tamam sus bak şimdi dinle beni şişe cevirmece oynucaz
-ne niye ki , şişe yok ama.. nerden bulc...
+boşver şişeyi ilk soruyu ben soruyom, lisede benden hoşlanıyo muydun ? Valla ben maldım hoşlandıysan da anlamadım, ama şimdi ben senden hoşlanıyorum , peki sen hala benden hoşlanıyor musun ? Bence hoşlanıyorsun, harika! Tamam şimdi cesaret sırası, Ali ne derse o olucak , her dediğimi yapmak zorundasın, elimi tut şurdaki cafeye gidiyoz
(Kız şaşkın şaşkın alinin elini tutar cafeye giderler akşama kadar gülüşüp gezerler, akşam ali kızı evine bırakırken kapının önünde kız aliye masum bir öpücük verir, sonra ali gelip interneti açar ks' ye girer ve beni en iyi cevap seçer)410 Yorumla- +1 yıl
asdfghjk :DDD süper olmuş tam istediğim gibi <3 :DD
- +1 yıl
Çok iyi ya :)
- +1 yıl
En iyi cevabın seçilebilmesi için şisenin tam tur 360 derece dönmesi gerekti ahbap.
Hay aksi!
Ve konuşmaya "Aaa Ali" diye başlama olasılığından sonraki konuşma olasılıklarını hesaplarsak..
Eh..
Sanırım en iyi cevap için aday gösterilemez bu yorum be ahbap. - +1 yıl
çok şımardım asdfghjk :D Sınıfta öyle demiyon ama DadLu ?
- +1 yıl
sınıfta ağzımı açsam alay ediyon, dalga geçiyon :'(
- +1 yıl
tamam hiç konuşmam susarım bende -_-
Soran+1 yılfazla hayalperest hatta trollemek amaçlı geldi bana ama güzelmiş . :D
- +1 yıl
senaryonun anafikri kendine özgüvenin olsun ve beni en iyi cevap seç fikriydi, geri kalan evet abartı ve trol :DD
+1 yıldirekt söyleme... önce birşeyler yapmayı veya birşeyler içmeyi teklif etmen daha doğru ... birlikte vait geçirmeler mesajlaşmalar telefolar derken işin olacagı varsa olur zaten merak etme... yolunu kesip seni seviyoru dicem diye hiç strese girme
21 Yorumla
Soran+1 yılmantıklı .
kızın senden hoşlandığını biliyosan ne duruyosun ... git direk karşısına çık anında seni seviyorum veya senden hoşlanıyorum de ... kız da hem şaşırır hem de hoşuna giderse sana sarılır direk .
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle olur inşllah
Olum ben sana en basit açılmayı yazdım*kızın gönlü var benimle cık desen bile cıkar ne bu utangaclık , korkaklık bu arada sen beklemeye devam et kız desın bu benden hoslanmıyor dıye baskasıyla cıksın ozaman pişman ol , bidahada korkaklık etmezsın sevdıgın kız ıcın
01 Yorumla
Soran+1 yılkız hoşlanmıyor demez çünükü hoşlandığmı biliyor, beni gördüğü her fırsatta seslenip konuşmaya çalışıyor çok acil bile olsa el sallıyor . bir şekilde bana fırsat veriyorda benim demek istedğim korkkaklık değil . demek istediğim normal sohbet edebiliyorumda oraya sohbettemi çekeyim ayak üstü, yoksa bir yerle davet edipmi yapayım onu bilimiyorum
Kardesim fazla zaman kaybetme derim. Cunku kizlar kolay kolay erkeklere acilmaz bekleme fazla. Dusuncelerini, ona asik oldugun ilk gunden bugune ne duygular yasadigini falan anlatmalisin. Hersey senin elinde. Ben kendim bunlari yasadim. Bir zaman kaybi bana cok buyuk maloldu. Kesinlikle zaman kaybetmemelisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum açılmazlarda ben açılcam ama nasıl açılayım diye soruyom .normal sohbet edebiliyorumda oraya sohbettemi çekeyim ayak üstü yoksa bir yerle davet edipmi yapayım onda kararsızım
Abicim bırak artık bu işleri artık gördüğün yerde kap dudaklarından bak göreceksin önce tepki verecek ki bu bir ihtimal sonra en azından niyetini anlayıp sana yakınlacak :) garantili test edilmiştir...
Doğru bildiklerimin yanlış, yanlış gördüklerimn bir o kadar doğru olduğunu anladım... :)03 Yorumla
Soran+1 yılfazla amerikan vari olmuş ora kacey isminli kızlarla doluyken bura kezbanla dolu pek etkili bir yöntem gibi gelmedi.
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılgit konuş numarasını al biryerler gidelimm deee cafeye veya sinemaya gezmeye götür büyük ihtmal kabul edecektirrr
13 Yorumla- +1 yıl
o süre içinde kız sen gelmeyince başka birine gitmedimi ?
Soran+1 yılyok hala hoşlanıyo birisine gitmiş olamaz
Git bul onu bir şekilde al karşına konuşmasına izin vermeden dök bütün içini
12 Yorumla
Soran+1 yıloda şok olsun dimi :D
+1 yılya delimisin bunu en iyi sen bilebilirsin ama 1 telefon aç elinde 1 demet çiçek olsun . ve güzel 1 mekana götür ve hislerni anlat benm arkadşlk hislerm aşka dönüştü diye kuru benmle çöıkarmsıın falan deme sakın
14 Yorumla- +1 yıl
yani seni tanoyor neden kabul etmesnki delimsnz siz yaa
Soran+1 yıltelefonu yok, güzel bir mekan a nasıl çağırcam.?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence romantik olma yani öyle şeyler düşünme bazen pat diye söylenen (tabi güzel kelimeler ve vurgularla) sözler daha etkili olabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılinş
cafeyde bşeler yemeğe gdin yda snemya. orda açılırsnz
11 Yorumla
Soran+1 yıldirek açılmamayayım yani bir yerleere davet edip orda açılayım
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence git ne zamandir ondan hoslandigini ama cekindigini soyle zaten seni anliycaktir:)
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapcam bu gidişle
Sosyal Alemlerden Konuşarak Birazdaha Kıvama Getir Sonra Git Açık Açık Konuş Ne Kaybetcenki Takip Birkaç Hafta İllaki Tek Olduğu Zaman Yakalarsın Bol Şans Sana :D
11 Yorumla
Soran+1 yılfacebok dondurulmuş tweetırı vardı onuda kapattımı dondurdumu ne sosyal alemde konuşamıyoruz ne yazıkki
Gidip konuş lafı gevelemeden sen şair felan değilsin bir seni seviyom de gitsin gerisi gelir
11 Yorumla
Soran+1 yılinş
+1 yılya bence kızla bir cafede veya daha sakin bir yerde otur böyle de :nezamandır sana söylicektim ama söyleyemedim artık dayanamıyorum ama seni seviyorum de işe yarar bu kızların çok hoşuna gider:)
11 Yorumla
Soran+1 yılya allahsız tek gezmiyo dışarda sürekli çete halinde geziyo en az 2 en çok 4 kişiylen geziyo . evden çıkarken bir ara tek yakalamam lazım. ayak üstü söylemektense cafede söylemek daha iyi dimi?
Çok basit önce yanına git sonra arkadaşı olup olmadığını sor yoksa teklif et. Kabul etmezse uza :)
11 Yorumla
Soran+1 yılfazla basit geldi.
Konuş git ya sende gönlü varmış zaten geç olmadan açıl ve geç klmadan yap bunu yoksa kuş kafesten uçar. önce bir ağzını ara hoşlandığı biri filan var mı diye sonra açıl zank diye kalma diy diyom bunu sor spnradan açıl bak. kolay gelsin :)
03 Yorumla
Soran+1 yılhoşlandığı biri var oda benim :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir erkek olarak ustune duseni Yap. erkek acilir, erkek ister, erkek israr eder abi, sizde utangac olursaniz halimiz nolur bizim. git asigim sana de, olurda nazlanir veyatta reddedersende pes etme. israr herzaman iyidir.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsizde ne tip kizlara asik olcanizi iyi secin. öyle konusan birine gönlunu kaptirmissan onuda duyarsin beterinide. istediginin pesini birakma arkadasim. israr ettikce nekadar cok sevdigini gösteriyosun, ama istemiyor diyip birakirsan sevginde okadarmis demektir.
Soran+1 yılutanmıyorum gidip açılcamda benim demek istedğim korkkaklık değil . demek istediğim normal sohbet edebiliyorumda oraya sohbettemi çekeyim ayak üstü, yoksa bir yerle davet edipmi yapayım onda kararsızım
Cevap sahibi+1 yılbankta otururken yakaliyormussun ya. o otururken git yanina otur konusmaya basla, direk araya samimiyet sok.
- +1 yıl
ilginç
Soran+1 yılkış geldi havalar sğudu malesef bankda oturmaz artık.
Ya arkadas nasil yardim ederim bilmiyorum ama senin gelecegini o kizla goruyorum hislerim cok kuvvetlidir insallah iyi bir cift olursunuz :)
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah
selam merve( kod isim diyelim salladım ) ben senden hoşlanıyorum uzun süredir sadece son yıl lise bitsin kendimden emin olayım dedim. artık emin olduk ikimiz için bir engel görmiyorum. gel gör beni beni aşk neyledisdlm
01 Yorumla
Soran+1 yılgel gör beni kısmı dışında iyi bakacaz artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenle konuşmak istiyorum de. Yanına gelince de iyice yaklaş, kulağına seni seviyorm de :D Sonra sesli bir şekilde tamam bitti gidebilirsin de :D El salla sen de uzaklaş :D Eğer o da seviyosa arkana düşecektir
03 Yorumla- +1 yıl
bu ne akıl silo
Soran+1 yılamerikan filmi terk
+1 yılBana göre direk lak diye atlama konuya bir gün laf arasında cafeye veya sinemaya falan gidelim de (bu karsılasmayı sende yaratabılırsın ama bellı etme)
01 Yorumla
Soran+1 yılbu daha mantıklı geliyoda bakcam bu karşılaşmayı belirli bir sürei çinde yaptım yaptım yapamadım direk açılcam zaten
+1 yılGit söyle , söylemezsen kaybedersin , söyleyince kazanabilme ihtimalin yüksek :)
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapcam zatende .
+1 yılya ali... konuş şu kızla.. buraya da "ok arkadaşlar görev tamamlandı çıkıyoruz" de be kardeşim..
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah .
+1 yılSanalda konuşabilirsin facede felan direk söylemessin açık açık belli etmeye çalışırsın sonra bir cafeterya felan gibi yerlere gidersiniz konuşursunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılface twitter dondurmuş
+1 yılHoşlandığın kıza yelkenliyle açılabilirsin.Rüzgarını doldur ve git konuş dürüst ve özgüvenli bir şekilde
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah bakcaz
kız demekki 3 sene sende o cevheri görmüş faceden falan ekle telefon numarasına ulaş mesajlaşın konuşun buluşun iş ilerler
10 Yorumla
+1 yılisresen bir geçelim konuşalım şurada der, kendi halini anlatırsınm.
10 YorumlaAnanı babanı gönder bari onlar açılsınlar yoksa senden bir .ok olmayacak.
11 Yorumla
Soran+1 yılbana laf sokacağına bir öreide bulunsan daha iyi olcaktı ama neyse.
git ve içinden geldiği gibi samimi bir şekilde konuş o an ne hissediyosan kız hoşlansa da hoşlanmasa da samimiyetden dolayı zaten kırmak istemeyecektir.
12 Yorumla
Soran+1 yılben yolda ayak üsütü falan yakalıyabiliyorum . ayak üstü felanmı söylüyeyim bir cafeye falanmı çağırayım?
+1 yılkendini geliştirdin özgüven patlaması yaptın madem içinden geldiği gibi git konuş burada sormana gerek yok :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbu konuşarda pek iyideğilim nasıl açılıcağımı soruyuorum gidip direk konuşayımmı konuşacaksan ne konuşayım yoksa tel felan alıp bir yerle çağırıp sonramı
Git direk açıl böyle böyle de
12 Yorumla
Soran+1 yılcafeye falan davet et diyolarda direk açılsammı davet etsemmi kararsız kaldım.
Bu soruyu sorduğuna göre dediğin gibi özgüven patlaması yaşamışsın. özgüven diye birşey kalmamış :)
02 Yorumla
Soran+1 yılözgüven varda nasıl açılıcağımı soruyuorum gidip direk konuşayımmı konuşacaksan ne konuşayım yoksa tel felan alıp bir yerle çağırıp sonramı
Gizli Üye(30-35)+1 yılsamimiyetin var ve sen KS üyelerine nasıl açılacağını söylüyorsun zaten kız sana aşık sen daha neyine bilgi alacaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılne kadar bilgi alırsak o kadar iyi bu konularda 0 ız
+1 yılÖzgüven o kadar da patlamamış sanki:)
11 Yorumla
Soran+1 yılpatladı ya sadece cesaretle aptallık arasında ince bir çizgi vardır o çizgiyi aşmamak için öneri almamız lazım. birde ne akdar özgüvenli olursan ol hiç bilmiyorsan bir gemiyle okyanusa açılmak özgüven değil aptallıktır.
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzgüven patlamasını nasıl becerdin bende 1 gram özgüven yok ?
03 Yorumla
Soran+1 yılbelli bunu gizli olarak cevaplamandan belli :D şaka bir yana , spor yaptım kiloluydum yağ yakıp kas yaptım biraz. kendimi sevdim. yapabildiğim şeyleri görüp sınırlarımı öğrendim bu sınırlara yaklaşmadımığımı farkettip sınırlarımı aştım,bu kızın benden hoşlandığını fark edip vay diyip potansiyelimizi farkettik. asosyaldim sosyalleşmek için pc kursu,internet cafe, falanfilan yerlere gittim. öbür insanlarında 2 eli 2 ayağı olduğunu hatta bazılarında bunu bile olmadığını farkettim v.skarakteryetmedi
Cevap sahibi+1 yılBen insanların içine girince selam veremiyorum mesela selamın aleyküm diyemiyorum sesim değişik oluyor kızarıyorum falan
+1 yılKendine olan guveni goster ve konus :) Konusurken kendine guven duyman cok onemli.
11 Yorumla
Soran+1 yılkendime güvenim tamda ne konuşacağımı bilimiyorum ya da ayak üstümü söylüyeyim yoska bir yerlereim davet edeyim onda kararsızım.
harikasin bebegim de super oluyo :)
filmden alintidir :))02 Yorumla
Soran+1 yılne kadar filmci var burdada ya :D
bıraz alkol al cesarete gel git kapısına seni seviyorum diye haykır:)
01 Yorumla
Soran+1 yılo cesaretlik değil aptallıktır ya
+1 yılÖlüm yok ya sonunda git konus
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapcaz artık işte nasıl konuşcaz o konuda biraz
Gizli Üye(36-45)+1 yılal karşına konuş konuş konuş sonra eve götür seviş seviş seviş :)
01 Yorumla
Soran+1 yılev dolu :D
kendine güven başka bişey demiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılözgüven varda ne diyceğimi bilimiyoum gidipde saçmalamakta istemiyorum ayak üstü yakalıyorum zaten ordamı söylüyeyim yoksa bir yeremi çağırayım onda kararsızım
+1 yılaynen git açıl bende aşığım ve yakında açılcam
11 Yorumla
Soran+1 yılbakcaz artık deniycez bir şşekilde
de ki sen ben yemek muck :D
10 Yorumla
+1 yılgördüğün yerde gülümse sadece şimdilik
11 Yorumla
Soran+1 yılhep gülümsüyorumda geri yok :D
+1 yılgıt bı randevu ayarla hop senındır
01 Yorumla
Soran+1 yılbakcaz
+1 yılKonuşarak az cesur ol
03 Yorumla
Soran+1 yılişte ne konuşcaz
- +1 yıl
Galatasarayın hali ne olcak onu konuşun
Soran+1 yılboşver gs yi onlar kendini toparlar bana kız lazım bro :D
kardeş faceye bir ekledinmi tammdır :D
01 Yorumla
Soran+1 yıldondurmuş
Gidip konuşarak tabi..
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsan git konus kaybedecek ne var?
01 Yorumla
Soran+1 yılmesele konuşmakta nasıl konuşuccam direk açılayımmi bir yeremi davet edeyim
+1 yıldedi naber dedim iyidir
:)00 Yorumlafirendzone kurbanısın aga : (
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen başlangıcı yap gerisi doğaçlama gelir zaten :)
01 Yorumla
Soran+1 yılnormal sohbet edebiliyorumda oraya sohbettemi çekeyim ayak üstü yoksa bir yerle davet edipmi yapayım onda kararsızım
+1 yılgeçekten aşıkmısın ?
01 Yorumla
Soran+1 yılsanırım. onu görünce kalbimın atışları hızlanıyor görünce dopammin miktarım artıyor ellerimde titreme vardı o azaldı o derece . görünce mutlu oluyorum
+1 yılHiç açılma daha iyi ...
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D
Konuşarak
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam