Evet baylar bayanlar hoşlandığım kıza nasıl açılabilirim sevgilisi var mı yok mu nasıl öğrenebilirim hiç bilmiyorum lütfen yardım edin teşekkür ederim şimdiden 🙃🙏
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunun tek yöntemi, cesaretini toparlayip, eyy güzellik ben sen den hoslaniyorum demektir. Hep öyle yapmisimdir.
Iskence cekecegine git söyle...
Tamam da abicim pat diye gidip de hoşlanıyorum senden denmez ki hiç tanımadığın bir kıza ilk önce sevgilisi var mı yok mu öğrenmek gerekmez mi, muhabbet sohbet kurup samimi olmak gerekmez mi, de ben nasıl muhabbet sohbet edeceğimi yani ne konuşacağımı açıkçası hepsinden öte nasıl konuşacağımı bilmiyorum yaa, kız çalışıyor sürekli yanında sürekli patronla patronun oğlu var onların yanında nasıl konuşup muhabbet sohbet kurup samimi olabilirim kızla yakın olabilirim sevgilisi var mı yok mu öğrenebilirim bilmiyorum
ve hic bir zamada arkadas kalalim olmasin. Cok sakat bir is...
Anlamadım
Arkadasi varsa onu ilgilendirir seni degil.
Önemli olan senin onun ne hissetttigindir.
Söylemdigin zaman hep arkadas kalirsin. o zaman da gecmis olsun, üzerine bir bardak soguk su ic rahatlarsin.
Abicim, ben sordugun sorudan onunla bir sekilde iletisimde oldugunuzu baz alark yaziyorum. Yok eger hic bir iletim yoksa, yani elde bir bilgi yoksa, o zaman uzaktan hep sinema seyreder gibi seyredersin.
Eger öyle bir durum mevcut ise, ani den karsisina cik ve cezbet... artik nasil bir özelligin varsa onu kullan. Mektup yaz falan yani...
Maalesef iletişimde değiliz abi ya
Bir sekilde iletiseme gec.
Bak san bir ANI mi anlatayim.
Yillar önce; ben her gün Uni ye giderken otobüs ve metro kullaniyorum, zaman icirisinde bir bayanin hergün ayni saat de, ayni otobüste (ben giderken o biniyor oluyordu) bir bayan dikkatimi cekti, devamli binerken bana bakiyor ve gözlerini kaciriyordu. En sonun da (1 ay sonra) ben inmedim ve ayni otobüse bindik. Olay sabah saatlerinde oluyor- sonra gittim karsina oturdum ve kendimi tanittim. sohbete daldik, inerken bana tel. nr. sini verdi. sonra telefonlastik ve onu yemege davet ettim, bir süre sevgili kaldik... güzel bir dönemdi... oluyor yani...
Hmm anladım 🙃😍🙏
friendzone olayına girmeden arkadaş ol zaten öyle öğrenirsin sonra da açık açık söyle "senden hoşlanıyorum" diye...
Arkadaş bölgesine girmeden nasıl arkadaş olabilirim anlamadım asfaax 😅😅
arkadaş ol belki doğru bir tanım olmadı belli bir samimiyet kur sevgilisi olup olmadığını öğrenecek kadar mesela, çünkü daha onu bilmiyorsun açıkca kızı pek tanıyorsun gibi durmuyor önce bir tanı o seni tanısın sonra açılırsın..
İşte bu desiklerin nasıl olacak kız sürekli çalışıyor iş güç koşturuyor yanında sürekli patron ve patronun oğlu da var müşteriler desen bir yandan
Sevdiğini söyleme kaybedersin başkan
Bro söylemeden olmaz ki yaa 😢
Bırak söyleme kalsın
Soylicem kanka kız da benden hoşlanıyor galiba hissediyorum şansımı denicem olursa olur olmazsa olmaz nasıp kısmet işi bunlar herşeyin hayırlısı
Hayırlısı reis üzülmezsin inş
inşaALLAH reis sağolasın 🙏🙃
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!