Hoşlandığım kıza nasıl açılmalıyım?

Simdi ben hoşlandığım kızla dershanede aynı sınıftayım ve bu kız bana sınıfta, arkadaşlarımın yanında olsun çoğu yerde benim üzerimden oynuyor oynuyor dediğim herkesin içinde bana sevecen davranıp hoş görüp deger veriyor neyse 1 aydır rahat konuşuyoruz ama bi mesajlasiyoruz yarim saat 1 saat sonrası yok abi kız çekip bir yerlere gidiyor ara ara yazıyor bi mesaj yazıp yine gidiyor, arkandakini aklında bırakma dimi en basta öyle deger verip sonra boyle vermemek olmaz sonra 1 haftadır da ben mesajlarımla ona bu sevgimi ucundan da olsa konuşmalarimla hissettirmek istedim anlamıştır biraz da olsun odun değil heralde. Bide derslerimiz farklı farklı günlerde oluyor hergun göremiyoruz birbirimizi yuz yuze gelincede sanki 2 yabancı gibiymisiz o sohbetler hiç olmamış gibi naber nasılsın günaydın görüşürz ama evlere gidince coşuyoruz mesajlarda şimdi sizden bi yorum istiyorum ne yapmam lazım arkadaşlığımizi biraz devam ettirip öylemi söyleyim yoksa gidip bi anda soylemelimiyim arkadaşlıktan sonra söylersem başkalarıyla da görmekten korkuyorum ve bide bu benim hiç istemeyeceğim bisey.

Güncellemeler
+1 yıl
Ne dediniz arklar
Hoşlandığım kıza nasıl açılmalıyım?