Uzun ilişkiyi bitiren erkek...

Bu gece 1 buçuk yıllık ilişkim bitti. Sevgilim beni terk etti. Ufak bir sebepten tartışma başladı ve ayrıldık.

Yakında üniversiteye gideceğim başka bir şehire ve o 1 yıl daha çalışacak. Bu yüzden huzursuzduk. Bana daha iki gün önce sen gidince ben ne yapacağım diyordu.

Biz daha önce de defalarca ayrıldık. Hep ben emek verdim, uğraştım. Ayrılmaya kalktım, tekrar barıştık. Böyle geçti 1.5 yıl. Her şeyi paylaştık. İkimizin de ilk uzun ilişkisiydi, ilklerimizi yaşadık. Ve genelde mutluyduk...

Onu çok sevdim. Her fedakarlığı yaptım. Ama onun bencil ve rahat, umursamaz yapısı kaldıramadı tüm bunları. Bana çok olgunsun sen evlilik bile yürütürsün ama ben böyle biri değilim diyordu... Ara versek 2-3 sene sonra benimle evlenirmiş bile hatta! Önünde daha geleceği vardı sonuçta. Benim yokmuş gibi!

Bana birkaç gün önce, ayrılmayalım gitme özlerim diyen sevgilim, beni yabancıymışım gibi terk etti. Cevap vermedi, telefonlarımı açmadı. Bir iki kere cevap verdiğinde ise öyle soğuk konuştu ki. Sanki karşımda bir yabancı vardı. Başka birinin olduğunu düşündüm, yok dedi. Sadece mesafeli davrandı. İşte bu şekilde bitti.

Sizce bir gün, ben çocukluk etmişim, o haklıymış deyip yaşadığımız bunca şey için üzülür mü... Sizce ben ne yapmalıyım? Aniden gelen bu ayrılığı kaldıramıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Okuyup cevap vermek için zahmet eden herkese çok teşekkür ederim...
Uzun ilişkiyi bitiren erkek...