6senemiz bitmiş 7 ye yaklaşıyorduk dört gün önce kavga ettik ben onu kırıcak bir şey söyledim gururuna dokunacak beni her yerden engelledi dün bir konu için konuştuk ve kurduğum cümle için özür diledim benimle asla konuşmak istemediğini söylediğimi unutmayacağını söyledi ve tekrar engelledi biriyle görüştüğünü düşünüyorum ya da çok sinirli bilmiyorum ama sürekli wp ta barışmayız artık biliyorum ama dört günde unutulmuş olmak zoruma gitti sizce uzun ilişkiden çıkan bir erkek hemen birini bulur mu? Unutup her yerden engellediği için pişman olsun istiyorum henüz bir gün oldu konuşmayalım bir aya kalmaz bin pişman olur diyorlar ama emin değilim unutuldum sanırım
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu yılların hatrı vardır, aff eder bence sadece bekle
Sürekli whatsappta mesajlaşmayı seven biri de değil muhtemelen başka biriyle konuşuyor böyle bir durum varsa barışamayız zaten
Ama çok kırıldım kurtulmaya çalışır gibi her yerden engellemesi
Pisman olur merak etme
Ne kadar süre beklemeliyim
1 veya 2 ay
O kadar süre içinde dönerse birini bulamadığı için dönmüş olmaz mı çünkü 7 senelik ilişki için çok uzun bir süre 60 gün
Evet cok uzun baskalariyla denemeye calisabilir olmazsa geri donerim der
Bence kısa sürede döner. Yakınlarda doğum günü ne bilim tebrik etmeli bir şeyler varsa et
Yakınlarda öyle bir özel gün yok zaten her yerden engelledi yazamam
Yazmak istiyosan öğreteyim snsns
Nasıl yani
Bi arkadaşınıa sözleş. 3 kişilik bi grup kur Whatsappda. Diğer kişiyi çıkar. İkiniz kalın konuşun.
Eğer başka numaran varsa onu 3 cü kişide yapa bilirsin. Yoksa arkadaşınla yap
şu an konuşmaya çalışmam beni cepte göstermez mi evet ben kötü konuştum ama o da hatalı o da bana kötü konuştu sadece ben hiç söylenmeyecek bir şey söyledim üzerine gitmek daha çok uzaklaştırmaz mı gerçi şusn da düşman gibi zaten ulaşma bana dedi direk
Seviyorsun, sevdiğin için çabalıyorsun nasıl gösterirse göstersin. İzah etmeye çalış o anki sinirle söylediğini anlat. Zaman ver siniri geçsin.
7 yıldan bahset. Böyle şeylerde yarı yolda koymak içinmi geldik buralara kadar de.
Özür diledim o anki sinirle öyle düşündüğüm için değil sadece seni çok sinirlendirmek istediğim için söyledim dedim ama okuyup engelledi tekrar
Bir kaç güne şu grup meselesini bi dene
Arkadaşlarım o yazana kadar sus sakinleşsin diyor yoksa daha kötü olucak her şey vs diyorlar hani ulaşma bana dedi açık açık daha ne diyebilirim ki
Genelde yaşı büyük olan erkekler uzun bi süre ayrı kalmak ister. Bende yapmışdım
Yaşım 19 sevgiliminki 25. 3 senelik bizimkisi. Kavga sırasında baya kızdırıcak şeyler söyledim. Bi daha konuşmak istemiyorum dedi aynen sizin durum gibi. Ama çok şükür 2-3 haftada toparladık. Hatırlamaya çalışsak o an ne demişdim o ne demişdi hatırlanmaz
Bu belki sana motive olur
Sakinleşsin doğru demişler
Erkek arkadaşımda benden üç yaş büyük beni gerçekten sevdiğine eminim kendi isteğiyle her yere fotoğraflar koyardı ayrılmadan önce bileğine kendi isteğiyle adımı dövme yaptırdı kibar anlayışlı ama telefonda hep kavga ediyoruz çok üzgünüm şu an
İnşaAllah hayırlısı olur, barışırsınız
Sanmıyorum ama umarım biriyle konuştuğuna emin gibiyim bu kadar süre wp açık kalmasının başka anlamı olamaz
Whatsapp plusda durmadan çevrimişi olma özelliği var. Yani wpda olmasanız bile çevriliçi gösteriyor. Belki ondan yapmış? Varmıydı onda whatsapp plus?
He bu arada söylemessem içimde kalır sana bi cümle kullanmıştım fazla naz aşık usandırır diye üstüne son dediğin laflar tuzu biberi oldu bizi bitirdiğin için teşekkür ederim.. falan dedi bana dün :/
Hayır sürekli wp giriyor ama günde üç saat civarı çevrimiçi bende uygulama var ordan görüyorum yoksa oddan da engelliyim zaten
Bilemiyorum, ailesi arkadaşlarıylada konuşa bilir. Nede olsa uzun süreli bir ilişkisinde sorunlar yaşamış. Negativ düşünmemeye bak
Mesajlaşmaktan hiç hoşlanmayan birisi öyle ailesiyle de konuşmaz bu konuları arkadaşlarıyla da sanmıyorum ama birisi olsa İnstagramdan da takip etmez miydi? Hani wp konuşuyorsa
Annem bizim ayrıldığımızı bilmiyorken benden habersiz mesaj atmış ona ne zaman geliyorsun gibi o da siz ne zaman isterseniz demiş anneme ayrıldığımızı söylemeyip benimle niye böyle kötü konuşuyor anlamıyorum ya kesin konuştu çok
Emin değilim. Fotoğraflarımızı paylaşmışdı demişdin. Kaldırmışmı oları her yerden?
Evet dört gün önce kaldırdı instadan whatsapptan instadan kimseyi takip etmiyor şu an
Yaaa terslememiş, kötü bir şey dememiş.. ne güzel. Sevgisi bitmemiş sadece sinirli o kadar
Annemi çok sever ablamı yeğenimi saygısızlık yapmaz asla ama ayrıldığımızı söylememe sebebi benim söylememi mi beklemesi mi yoksa sinirli olduğu için bana mı kötü konuşuyor onu anlamıyorum
Sadece sinirli.. Barışırsınız ya. Konuşunca suyuna git. "Evet haklısın söylememem gerekiyordu" falan
Barışırsanız haber et )
Tamam yazarsa deneyeceğim çok teşekkür ederim konuşmak iyi geldi mutlaka yazıcağım :) umarım yazar…
Rica ederim İyliğim dokunduysa ne güzel ) Sevgiyle kalın..
Ayrılmasaydık annem ona bir yemek yapacaktı bu hafta geldiğinde gelmiş olucaktı yani annem ona niye gelmedin yemek yapacaktım dediğinde kısmet olmadı ben yaptım bu gün o yemeği demiş anneme fotoğraf atmış o da güzel görünüyor bize de sen yap bundan sonra demiş o da olur yaparım demiş
Teşekkür ederim sende sevgiyle kal 🥰
Sizde yiyeceği yemeği evinde yapması.. ince şeyler
Bende teşekkür ederim ☺️
Bu hafta bize gelemediği için kendisi yapmış annemde fotoğraftan beğenmiş bize de artık sen yaparsın dediğinde olur demiş ayrıldığımızı söylerdi sanırım konuşmak istemezdi daha benimle konuşmuyorsa annemle neden konuşsun ki dimi
Evet, sonlandırmamış kendisinde
Konuştuk tamamen bitirdiğini asla görüşmek ve konuşmak istemediğini söyledi bana karşı hislerinin kalmadığını vs beklediğimiz gibi olmadı ama teşekkür ederim çok meşgul ettim sizi de bu gün hayırlısı böyleymiş
Dün gece okudum bu yazdığını ama cevap veremedim. Üzüldüm senin için. Yine umutluyum ama bir kaç ayda düzelir İnşaAllah
Benim hiç umudum kalmadı özür çiçeği gönderdim bu gün yine ses Seda yok içimde sana karşı bir şey kalmadı dedi ağlamaktan başka bir şey kalmadı benim için dönüceğini sanmıyorum
Yine de iyi düşün yüzyüze konuşalım barışmasakta ama dinlemedi
Zordur belki biliyorum.. üzme kendini
Çok yalvardım fırsat ver söylediğim şeyi unutturup hatamı telafi edeyim diye ama umursamadı pişman olmaz artık
Zaman ver kendinede onada. Bir kaç ayda siniri geçmiş olur. burada bazı erkeklerin soruları vardı böyle şeyler yaşamış üzerinden 3-4 ay geçmiş işte özlemiş aff etmiş nasıl barışacağını falan soruyordular. Yani demem o ki zaman sinirini geçirticek.
Dur daha üzerine gitme
Çok kesin konuştu sadece yüzyüze konuşmak istedim ama yüzüme görüntülü konuşurken bana karşı bir şey hissetmediğini söyledi
Zaten sürekli kavga ediyormuşuz mantıklı olan ayrı olmamızmış dövmeyi yaptırdığına ilk defa pişman olmuş sildirmek için yer bakıyormuş nefret ediyor benden
Hiç iyi değilim beni sevmediğini söyledi yüzüme bir hafta önce benim için çok değerlisin ve hep öyle kalıcaksın diyen insan inanamıyorum
Nasıl onu sinirlendirmek istemişdin ve başarmışdınsa oda aynısını yapıyorda ola bilir
O da bana çok ağır konuşuyor şusn yüzüme baka baka söyledi bir şey hissetmediğini
Her yerden engelledi şirket hattımdan yazdım ordan da engelledi özür hediyesi gönderdim yazmadı
Geçicek hep böyle mutsuz, üzgün olmuyucaksın. Hiç negativ düşünmüyorum. Çünki sinirle söylenen sözler bunlar
Sıradan biriyim gibi davranıyor
Ona son bir mesaj attım elimden geleni yaptım ama önüme duvar örerken sen daha fazlasını yapamıyorum madem bu kadar hissizsin o zaman seni rahatsız etmem artık için rahat olsun ama umarım ileride keşke buluşup dinleseydim demezsin hata ettim ama özür de diledim sana ulaşmama izin verseydin günlerce de uğraşırdım bana karşı hissin olmadığını söylemene rağmen yutkunup adım attım gururumu unutup ama sondu için rahat olsun dedim
🥺 gözlerim dolar hep böyle şeylere.. umarım her şey iyi olur, hayırlısı neyse oda olsun.
🥺 Sana istek gönderdim umarım kabul edersin
Elbette kabul ederim
Hem suçlusun hemde intikam çabası peşindesin, uzun ilişkilerde yanlışın karşılığı bu kadar ağır oluyo ayrıca ayrılmakla iyi yapmış diye düşünüyorum
Neden böyle düşünüyorsun insanlar yanlış konuşabilir özür diledim ondan aldatmadım yalan konuşmadım dolandırmadım bu kadar büyütecek ne vardı
Kurduğun cümle neydi
6 yıllık bir ilişki üst düzey ciddi bir ilişkidir böyle ciddi bir ilişkide aşırı derece gurur onur kırıcı cümleler bitiş sebebi olur ilişkinin ciddiyetine aşırı ters olduğu için
Benden borç almıştı bir konu için para biriktirmediği için tartıştık bende ona para için sevgilini bile satarsın gibi bir cümle kullandım engelledi
Bu cümlenin tarifi şu olur intihar etmek için kafaya sıkılan tek kurşun, ben onun yerinde olsaydım son konuşmayı bile yapmazdım sevgiliyken ayrılmayı bırak evliyken direkt boşanma sebebi
Biliyorum çok üzgünüm özür diledim ama dinlemedi benim öyle düşünmediğimi de biliyor ama bana borçlu olmakta zoruna gidince üst üste kötü oldu dönmez dimi?
Zor dönse bile eskisi gibi olmaz ve çok sürmeden biter diye düşünüyorum ayrıca ne kadar borç almıştı senden
Ama benim o niyetle söylemediğimi biliyor diye düşünüyorum çünkü gerçekten o düşüncede biri değilim borçlar bitince seneye yaz evlenmeyi düşünüyorduk ciddiydik evet kötü bir cümle kurdum ama gerçekten pişman oldum 20.000
Aramızda paranın lafı yoktu zaten olsa vermezdim o güveni veriyor bana ama para biriktirme çabası olmadığı için maddi konulardan konuşurken böyle bir şe söyledim
Engelledi direk dün bir şey için aradım benimle konuşmak istemediğini ona ulaşmamamı söyledi benden nefret ediyor gibi
O niyette değilsin zaten belli burada niyetinin ne olduğu değil bu kadar yıllık bi ilişki içindeyken böyle bir cümle kurabilmen olmuş borcunu verip vermeyeceği konusunda bişey dedi mi
Maaş zamanı vericek 31 inde ama parasında değilim şu an dinlenmemek çok canımı sıktı resmen benden kurtulma peşine düştü
Kimseyi takip etmiyor ama sürekli çevrimiçi biriyle konuştuğunu düşünüyorum zaten
Sövüp küfür etsen emin ol bu kadar üzücü olmazdı o senin için ne düşünüyo sen neler söylüyosun, şu açıdan düşün o sana sen beni para için aldatırsın bile dese ne hisseder ne düşünürdün ama gerçekte böyle bi düşünceye sahip değil
Evet haklısın zaten o yüzden özür diledim ama o an elimden özürden başka bir şey gelmezdi konuşmak için buluşsaydık o zaman kendimi açıklardım ama hiç bir şekilde benimle görüşmek konuşmak vs istemediğini söyledi engeli kaldırıp yazar mı bilmiyorum biriyle konuşuyorsa zaten gelmesin ama emin de değilim
Biriyle konuştuğuna bu kadar şüpheliysen bekle ve gör hiç zorlama konuşmak için rahat bırak ortaya çıkar her şey ne olup ne olmadığı ama bana başka birisi varmış gibi gelmiyo
Neden sürekli çevrimiçi o zaman anlamıyorum gerçekten normalde bu kadar mesajlaşmaz
Senin yaptığın bu davranış ile alakalı dertleşiyo olabilir en samimi olduğu arkadaşıyla
Peki ben ne yapmalıyım o da hatalı o konuşma da sadece ben çok ağır konuştum
Senin hatanın yanında onun hatası havada kalır cidden çok büyük ayıp etmişsin tavsiyem bir kaç gün rahat sonra yaz ulaşmaya çalış
Zaten dört gündür konuşmuyorduk dün aradım yazdım nefret eder gibi konuştu yeniden engelledi tekrar yazamam
Hatalı olan sensin yazamam edemem diye bişey yok hatalı olduğun halde hiç uğraşma etme döneceği varsa bile dönmez
Biraz daha bekle sonra tekrar konuşmaya çalış baktın olmuyo bu sefer biraz daha uzun bi süre rahat bırak yinede olmuyosa yapacak bişey yoktur zaten bu zaman içinde illaki birşeyler olur konuşursunuz
Umarım dediğin gibi olur bütün hayatımı etkiliyor şu an onun biriyle konuştuğunu düşünmek
Bu kadar kuruntu yapma başka birisiyle konuşsa ne olacak basarsın tekmeyi gider
O kadar yıllık ilişki kolay değil düşüncesi o da bu davranışları için pişman olsun istiyorum direk engelledi her yerden şaka gibi bir de bana ulaşmazsan sevinirim dedi başına belayım sanki
Engellemesi seni önemsediğini gösterir engellemeseydi asıl o zaman sıkıntıydı ayrıca bu kafadan kurtul beni her yerden engelledi buna pişman olsun istiyorum yok böyle bişey hafif davranmış emin ol
Uf en iyisi susup beklemek 😞
Çokta susma bu seferde ondan vaz geçtiğini düşündürtme
O da hatalı ben bir adım attım benim önümü kesti demekki barışmak konuşmak istemiyor
Buna erkek nazı deniyo ayrıca o ne hata yaptı
O da bana kötü konuştu acil paraya ihtiyacı var diye onun için başkasından para istedim sorumsuzluk yaptı
Tamamda ne dedi
Söz olarak söylemedi öyle kötü bir şey
E tamam sadece sorumsuzluk yaptığı için kızsaydın sende o kurduğun cümlede kendini haklı çıkaracak hiç bir taraf yok benim 6 yıllık sevgilim böyle yapacak engellemem bile direkt yok sayarım 6 yılı bi anda silerim
Bana olan sevgisi de bitti o zaman bu cümle ile
O yüzden zorlama durumu biraz akışına bırak ama yokluğunu da hissettirme
Tamam ısrarcı olamam şu an zaten sakinleşmesini beklemem gerekiyor bir kaç hafta susarım
Bitmiş olması zor ama etkisi azalmıştır bu arada meslekleriniz neydi
Annem bizim ayrıldığımızı bilmiyorken benden habersiz mesaj atmış ona ne zaman geliyorsun gibi o da siz ne zaman isterseniz demiş anneme ayrıldığımızı söylemeyip benimle niye böyle kötü konuşuyor anlamıyorum ya
Sende hâlâ başkası mı var acaba diye kuruntu yapıyosun
Kızma bana ama tam sopalıksın
Anneme benim ayrıldığımızı söylememi beklediği için bir şey dememiş olamaz mı?
Evet o da bana böyle söylüyor
Biz ayrıldık teyze deyip söylerdi
Yalnız pişman etme kafasıyla gidersen sen pişman olursun benden söylemesi
Ayrılmasaydık annem ona bir yemek yapacaktı bu hafta geldiğinde gelmiş olucaktı yani annem ona niye gelmedin yemek yapacaktım dediğinde kısmet olmadı ben yaptım bu gün o yemeği demiş anneme fotoğraf atmış o da güzel görünüyor bize de sen yap bundan sonra demiş o da olur yaparım demiş
Senden daha etkili bir özür bekliyo ama sen ergen kız triplerine giriyosun ara buluşmak istediğini söyle buluşunca yalvarır gibi değil ama hatanı kabullenmiş dik bir duruşla konuş sakın ego yapma
Özür dileyeceğim engelimi kaldırırsa zaten her yerden engelledi çocuk gibi
Meslekleriniz neydi
Ben otomotiv firmasında finansta çalışıyorum o borsa İstanbul’da lise mezunu o mutfak görevlisi ama maaşı iyi 30.000 alıyor ben şehir dışındayım şusn bu sene sonuna kadar tekrar yaşadığım şehire döneceğim o yüzden buluşmamız da zor oluyordu belki de yüzden ayrılmak istedi
Ne yap et ulaş samimi ama sert bir dille buluşmak istediğini söyle yok filan diyerek naz yaparsa bu sefer emri vaki konuş ama yine samimi olsun telefonda filan olmaz bu durumun özür dilemesi
Ama gelip kalıyordu bizde iki üç gün hafta sonları en son bayramdan bir gün önce geldi işte
Buluşmak isteyemem ya
Ne diyeceğim bilmiyorum gerildim
Aranızda güven sorunu olduğunu düşünmüyorum yoksa 6 sene devam etmezdi ilişkiniz ve size gelip kalabiliyosa arkadaşım daha ne istiyorsun bu kadar samimiyet ve güven kurulmuş bas nikahı al evinin erkeği yap bir daha da böyle şapşallıklar yapma
O bana çok güvenir ama benim güven sorunum var şusn biriyle konuştuğunu düşündüğüm için adım atamıyorum
Aramadan engelledi zaten şirket telefonumdan yazabilirim anca son kez
Mecbur istiyeceksin eğer bitmesini istemiyosan yok biterse bitsin zaten evlilik değil sadece sevgilim olsun kafasındaysan hiç uğraşma ama bu düşüncede olmadığın belli o yüzden burnunu sürterek buluşacaksın sonra da arayı düzelttiğinde onun burnunu sürteceksin
Ne yazayım?
Son kez filan yok öyle burnu büyüklük yapma
İstemezse yine konuşmayı daha ne yapayım
DM den konuşalım mı?
Burnu büyük bir şekilde konuşma dediğim gibi hatasının farkında olup pişman olan ama dik duruşla konuş tabi buluştuğunuzda yok illede buluşmam falan derse anneme sen söyle ayrıldığımızı dersin
Yazıcağım birazdan muhtemelen bana yazma dediği için dün bu gün yine konuşmak istemeyecek ama istemezse de bir daha yazmam zaten iki kez adım attım derim içim rahat eder
Konuşmak değil buluşmak istediğini söyle yok istemem gibi naz yaparsa da bas fırçayı zorla buluş
Konuşmadan nasıl buluşmak isteyeyim 😂
Oda doğru:) samimi emrivaki üslupta konuş ve özür dileme moduna girmeden buluşmak istediğini söyle
Ve ısrarcı ol yok istemiyorum dediği zaman ne hâlin varsa gör moduna geçme
Kesin ne halin varsa gör derim ajjaajja
Midem ağrıdı stresten biliyorum konuşmak istemediğini söyledin dün ama konuşabilir miyiz diyeceğim sonra da buluşmak istediğimi söylerim
Yok böyle de nazik olma konuşmamız lazım arıyorum müsait değilsen müsait bir yere geç lütfen de
Konuşamadım hala işten çıkmayı bekliyorum uf gerilim
Aşırı triplere girmişsin istemeden ama rahat ol sana gıcıklık yapıyo
İnşallah dediğin gibidir yine konuşmak istemiyorum derse daha bir şey diyemem ondan eminim o yüzden biticek mi stresi var
Dediğim gibi yaparsan sıkıntı olmaz ama öyle narin narin konuşma kibirde yapma
Muhtemelen dün yaptığı gibi mesajı okuyup engelleyecek gör bak
Mesaj atma ara konuş öyle mesajla filan olmaz
Yok hayatta arayamam bu Stresle çok tribe girm konuşamam bile
Yahu sal kendini ilk defa tanışmaya gitmeyeceksin
Onda bu kadar heyecanlanmadım
Şimdi bu heyecan neden
Yazdım valla netleşeceği için durum
Ne yazdın
Biliyorum dün konuşmak istemediğini söyledin ama biraz konuşabilir miyiz dedim
Aferin sana ben böyle demiştim sana dimi
Hala konuşmak istemiyorum benim için bitmiştir o yüzden uzatmayalım hiç dedi
Hayatımda da konuştuğumda kimse yok ben o karakterde biri değilim dedi
Başka bişey yazdın mı
Yazmadım şu an bir şey
Israrcı ol biraz ve buluşmak istediğini söyle
Konuşuyo musunuz
Konuştuk evet buluşmak bir yana bir saat bile bana tahammülü kalmamış kurduğum cümleden sonra görüntülü konuştuk bana karşı bir şey hissetmediğini yüzüme söyledi
O cümle tuzu biberi olmuş kararı kesinmiş artık istemiyormuş uzun zamandır da kavga ettiğimiz için mantıklı olan buymuş yeminler etti asla bir haftadır bir kişiyle bile konuşmadım bununla bir alakası yok diye
Buluşup on dakika da olsa konuşalım dedim bir şeyi değiştirmez artık bir süre susalım gerekirse arkadaş oluruz ama barışmak zor hatta imkansız dedi
Çok kesin konuştu
Siz tam olarak ne yaşadınız bu son kavgadan önce
Genel olarak tartışıyorduk telefonda yüzümüze olmasa da sonuç olarak istemiyor
Yapacak bişey yok bu saatten sonra ama ben bi umut görmüştüm fakat sana çok açık net konuşmuş bişeyler hissediyo olsaydı bu kadar açık net konuşmazdı
Bence de yapacak bir şeyim kalmadı benimde bir umudum vardı ama bilmiyorum
Artık adım atmamalıyım dimi
Yo hayır daha konuşmaya uğraşırsan kendini değersizleştirirsin
Madem istemiyo tamam kendine iyi bak eski sevgiliden arkadaş olmaz deyip bitirirsin
Asla arkadaş olmam dedim normalde o da istemez asla benim canımı yakmak için söyledi bu zamana kadar çabalamadığım için hep şikayet ediyordun bir adım atıyorum son kez haksız olduğumu biliyorum özür dilerim dedim ama şu an başka bir şey gelmiyor elimden görüşmek istersen eğer yarına kadar senden cevap bekleyeceğim istemiyorsan da nasıl istersen öyle olsun kendine iyi bak dedim
Yine bi açık kapı bıraktın yani güzel
Yarın o yazmazsa sen sakın bişey yazma
Evet biraz düşünmesine fırsat vermek istedim eğer isterse buluşmak gidiceğim yanına istemezse zaten yazmaz yarın anlarım yapacak bir şey yok
Sonradan da sırnaşmaya çalışadabilir pişmanlık duygusuyla falan
Ben yine de yarın öğlen 12 ye kadar senden cevap bekleyeceğim belki fikrin değişir şu an elimden başka bir şey gelmez kalbini tamir etmek için sana sarıldığımda hissettiğim şeyi şeninde hissedeceğini biliyorum istemiyorsan gönlünü almak için son kez elimi uzattım sana üzülmediğimi sanıyorsun ama dört günde üç kilo verdim yine de istemiyorsan nasıl istersen öyle olsun kendine iyi bak dedim
Gayet güzel yazmışsın gerisi ona kalmış yarın yine red cevabı alırsan tam olarak vedalaşırsın yapacak bişey kalmayınca uğraşmak daha çok üzer
Söylediğim şey için üzülmediğimi düşünüyor hatta onu sevmediğimi bir hafta sonra özür dilediğim için bende seni engellediğim gün bütün gece ağladım o gün karar verdim sende ağla rahatlarsın dedi bana
Tamamen bitirmiş gibi gördüm ben yarın aramazsa hiç şaşırma
Bence de
Bir cümlem ile mi bitti sevgin dedim evet dedi
Çok ağladım ama yapacağım bir şey kalmadı sanırım
şu an ağlamıyosun dimi
Hayır gözümde yaş kalmadı şu an iyiyim :) sanırım bitirmiş beni tamamen dört günde
O cümlede çok can alıcı bir cümle söylenmesini bırak düşünülmesi bile rencide edici
Söylediğim şey için yüz kez özür diledim buluşmadan başka ne yapabilirim ki her şeyi söyledim
Geç özür dilemen ve özürüde gerektiği gibi dilememen etki etmiş bitirmesine
Dm den konuşalım mı
Burayı siliceğim bu soruyu sormak için açmıştım hesabımı yeniden kusura bakmayın sizi de çok meşgul ettim sonucu iyi olmasa da konuşmak iyi geldi teşekkür ederim
Rica ederim ne olumlu dönüş olmadı ama yinede yardımcı olabildiysem sevindim
Hayırlısı böyleymiş ne diyim ki çok ağladım dil döktüm ama istemiyor zorla güzellik olmaz umarım mutlu olur
Sende aynı şekilde mutlu olman dileğiyle kendini dibe çekme sakın üzülmek istediğin zamanda üzül içine atma baskılamaya çalışma
İyi bak kendine umarım her şey gönlünce olur
Bir kaç aya toparlarım sanırım öyle umut ediyorum şu an ağlama zamanlarım kendinize iyi bakın çok teşekkür ederim Allah’a emanet olun
Teşekkürler sende tekrardan rica ederim
12 ye kadar bekledim yazmadı aramadı da 🥲
Umut hep vardır diyeceğim ama bu gibi durumlarda umut etmek insanı köreltir o yüzden olursa da olmazsa da hayırlısı demek daha iyi olur yoksa beklenti içinde olmak ayrı bi üzer insanı
Çok ağladım özür çiçeği gönderdim ona bile dönmedi demediğim şey kalmadı
Şöyle düşünüyorum acaba geç özür dilediğin için sendeki değerini görmek mi istiyo kullandığın cümle ona verdiğin değeri düşürmüş gibi hissettirmiş ona bu yüzden de bu kadar olumsuz cevap veriyo
Kurmadığım özür cümlesi kalmadı yalvardım resmen hala daha çırpınıyorum ama hiç umrunda değil gram bile
Engelini kaldırdı mı şirket hattından mı konuşuyorsun
Yazdım bakmıyor artık her yerden engelledi ordan da
Bitirmiş kafasında belli duymadığım laf kalmadı
Ona ulaşabileceğin hiç bir yer bırakmadı yani, derim daha zorlama bir kaç gün akışına bırak kendi kendini dinlesin biraz daha da ısrar edersen ters tepen bıktırırsın aralıklarla konuşmaya çalış yani kendini unutturmayacak şekilde
İletişim kurabileceğim bir yer kalmadı artık yapacak bir şeyim kalmadı sevmiyor bitmiş sevgisi 5 günde demekki
Öyle kolay bitmez sevgi hele ki 7 yıla yaklaşmış bir ilişkide duymadığım laf kalmadı derken neler söyledi ve ilişkinizin son zamanları nasıldı
Sevmediğini bir şey hissetmediğini söyledi saygısı da kalmamış zorlama artık olmuyor dedi son zamanlarda tartışıyorduk ama Yanyana olmadı hiç telefonda buluşunca konuşulmayan konular o da bana sinirlendiğinde kavga ederken onu aldattığımı düşünüp * dedi ben onu dinledim ve affettim o beni dinlemedi çünkü içinden gelerek söylemediğini biliyordum ama umursamadı sevmiyor bence de yoksa bu kadar kesin konuşamazdı
Zor artık bizden imkansız hatta seni bir saat bile çekemem oraya o kadar yolu gelmeyi bırak bilet almaya bile gidesim yok görmek bile istemiyorum mesajını de seni de dedi daha neler neler
Bu konuşmalar cidden bittiğine delil sitem etmek tamam anlarım da hakaret ve hakaretler varsa ciddi ciddi bitmiş
Evet pişman olmaz artık o konuşmalarından anladım çok kesin konuştu
Hakarete varan konuşmalar bittiğinin işaretidir seven insan hakaret etmez
Sonrasında çok özür diledi dediğim gibi onu aldattığımı düşündüğü için ama yanyana asla hakaret etmez köyü davranmaz içini bildiğim için çok umursamadım ama dün söyledikleri çok canımı acıtıyor gözümün içine baka baka sevmiyorum dedi
Bu kadar kesin konuştuğu için pişman olur mu sence?
Bu kesinlik ve hakaretin ardından pişman olacağını sanmıyorum pişman olsa bile bunu sana söyler mi söylemez ama anlattığına göre çok kesin ve ağır konuşmuş dönüşü olacağını sanmıyorum
Daha önce de bu şekilde bir ayrılık yaşamıştık barışmadı benimle günlerce ağladım yine böyle ulaşmaya çalıştım o zaman çok ısrar etmiştim tabi istemedi sustum bir ay geçmeden yazdı biraz ilişkiden uzaklaşmak istediğini ama kimseyle kesinlikle görülmediğini vs söyledi kabul etmedim üç ay görüşmedim bir gün bir erkek arkadaşımla görüştüğümü duydu yanlış anladı üç saatlik yol geldi ağladı zırladı barışalım diye öyle barıştık
Ama istemediğini bu kadar ağır konuşarak söylemesi çok enteresan aldatmış olman gerekir bu kadar hakareti edebilmesi için yani bu davranışlar aldatma durumu için kullanılır
Net konuş kız bağır çağır ama bu kadar rencide ve hakaret bana çok enteresan geldi
Dünde böyle olma sebebim başka biri olduğu için değil yemin ederim bir haftadır kimseyle konuşmadım bile yabancı olarak görüşmeyi bırak dedi ama o söylediğin cümle son nokta oldu bende bütün gece ağladım hüngür hüngür ve bir karar verdim birbirimize iyi gelmiyoruz dedi halbuki buluşunca hiç bir sorun yok telefonda tartışıyoruz sadece ileride arkadaş olabiliriz belki dedi ki ben söylerdim eskiden asla kabul etmezdi böyle bir şeyi
Sen bana o cümleyi söylemeyecektin fazla naz aşık usandırır dedim sana dedi
Sevgime de inanmıyormuş o lafı söyleyen biri seviyor olamaz asla dedi
Lütfen özelden yazar mısın cevaplar uçtu gitti bir dünya yorum olmuş takip etmesi zor oluyo
Dur göndereyim
Pisman olur bir iki aya
Çok uzun süre ya
6 sene neden beklediniz evlenmediniz
şu an yeni 25 oldum yaşım erkendi evlilik için ama çeyizi bile birlikte almaya başlamıştık benimle gönül eğlendirmiyordu yani çok hevesli de evlenmeye ama şu an mesajımı bile görmek istemiyor değil beni görmek
Tabi canım bir erkek 6 sene gönül eglendirmez hicbir erkek uzun süre bir kiz da kalmaz ayrılır hemen demekki ciddiydi ki 6 sene birliktesiniz şimdi sen ona ağır laf söylediğin için kaldıramamış onun sınırı vardır oyuzden öyle tepki göstermiş barışırsınız
Bana hiç bir yerden ulaşmaya çalışmazsan sevinirim falan dedi düşmanın mıyım ben senin bu konuşma şekli ne dediğimde gerçekten artık konuşmak istemiyorum seninle falan dedi çok kırıldım dört günde birini bulmuş olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum
Hayır be 4 gün de değil önceden bulmuşsa bilemem ama erkekler konuşmak istemediğin de kızlar gibi üzülmez kurtuldum kafam rahat demeye başlar sonra sonra aklina gelir sizinle konuşmalarınız ozler
Benim ismim yazıyor bileğinde ayrılmadan önce de fotoğraflarımız vardı hep instada wp ta yani önceden bulmuş olamaz ama şu an instadan da birini takip etmiyor wp sürekli çevrimiçi
Olabilir kanka şimdiki kızlar bile evli olduğu rağmen okadar erkekle sevgili oluyor şimdiki kızlar sevgilisi olduğu halde erkeklerin peşinde
Bence olmaz olsa tutmaz
sana gurban olsun