Araya mesafe girecek diye ilişki bitiren erkek?

6 aylık bir ilişkimiz vardı birbirimize inanılmaz bağlıydık zor zamanlarımızda oldu ama güzel olanlar her zaman daha ön plandaydı. Ailem başka bir ülkede yaşıyor ve o ülkede önemli pozisyonda bi iş fırsatını kazandım. Bu işi kazanamasam bile Türkiye’den ayrılmam gerekiyordu kendisi de sen gitsen bile ben gelip ailenden isteyeceğim dedi onun ailesi benim ailem biliyordu 7 ay içerisinde evleniriz dedi yüzük taktı fakat ben bu işi kazanınca benden ayrıldı. Sebep de şu ben fevriymişim yan yana çözüyormuşuz ama uzakta çözemezmişiz buna inancı yokmuş. Ben ona sen bana yan yanayken güven vermedin benimle beraberken yalanını yakaladım, başka kızla takipleştin yanımda bunu yapan uzakta neler yapar demedim ve ayrılmadım sevgim ağır bastı fakat o sen fevrisin yapamayız diye ayrılabildi demek ki sevgi terazimiz zıtmış. Ve bunu yüz yüze benimle konuşmadı telefonda söyledi gideceğimi bilmesine rağmen beni görmeye bile gelmedi ayrılık zor olmasın yüzüme karşı ayrılamaz diye. Şu konulara dikkat edelim uzakta böyle yapalım bi plan program yapalım yan yana olalım şu çözümü bulalım birkaç ay dene sonra halledelim diyemedi çözüm aramadı kestirip attı. Ve beni hala çok sevdiğini söylüyor ama böylesinin hayırlısı olduğunu söylüyor seven erkek çözüm arar mücadele eder ilişkisine sevdiği kişiye sahip çıkar bahaneye sığınmaz dedim sen benim ailemle yapamazsın sende onu görmedim diyor ben gidecek olduğumda mı aklına geldi dedim. Son kez beni görmeye bile gelmedi bu yarı yolda bırakmak arkadan vurmak değil de ne? Çok kötü hissediyorum eğer gerçekten beni sevse bırakamazdı mücadele ederdi öyle değil mi

Araya mesafe girecek diye ilişki bitiren erkek?