Kafasında ilişkiyi gerçekten bitiren erkek ne yapar ne yapmaz? Soru açık lütfen tüm ihtimalleri değerlendirir misiniz teşekkürler :) Gerçekten bitiren erkek nasıl davranır?Bitiren erkek nasıl davranır?
Kafasında ilişkiyi gerçekten bitiren erkek ne yapar ne yapmaz?
Biz kadınlar, çoğu zaman ilişkiyi bitirmek üzere olan erkekleri anlayamıyor ve içinde bulunduğumuz bu tatsız durumu şaşkınlıkla karşılıyoruz. Öncesinde anlayamadığımız için de sanki bu aniden gelişen bir olaymış gibi değerlendirme yapıyoruz. Her ne kadar bazılarımız “sevmiyorsa bıraksın gitsin, boşver giderse gitsin" desek de seven insanlar için bu durumu kabullenmek oldukça zor. Bu gün tam bu konuda ben de bir şeyler söylemek istiyorum. Bir erkek kafasında ilişkiyi neden bitirir, kafasında ilişkiyi bitiren erkek ne yapar ne yapmaz, seven ve sevdiğini kaybetmek istemeyen kadınlar için tavsiyeller gibi birçok konuya değinmek için buradayım. Biraz da sohbet tarzında bir görüş paylaşmak istiyorum ve düşüncelerimi paylaşmak için de sabırsızlanıyorum. Keyifli okumalar...
Bir erkek kafasında ilişkiyi neden bitirir?
Bir erkek bir kadını severse o kadın için her şeyi yapar. Sevmek büyüleyici bir histir. Ama bazen olmaz yani sadece sevmek yetmez beraber olmak için. İlişkiyi sürdürebilmek için çiftler arasında bir uyum bir ahenk olmalıdır. Bu uyum olmazsa çiftler ilişkiyi bitirme kararı alır. Çünkü bir erkek sevdiği kadınla hayatını birleştirmek isterse bu kadının bazı kriterlere uymasını ister. Uyulmadığı takdirde mutlu olamayacağının farkındadır. Çünkü sevmek birbirini tamamlamaktır. Çiftler birbirini tamamlayamazsa bir eksiklik olur ve bu eksiklik arada bir boşluk oluşturacağı için erkek bu ilişkinin varlığını sürdüremeyeceğini düşünür ve ilişkiyi bitirme kararı alır. Şimdi bir erkeğin ilişkiyi neden bitirdiğini maddeler halinde sıralayalım:
Bir erkek sevdiği kadının onu sevmesini ister. Kadının onunla parası için ve ya herhangi bir çıkarı doğrultusunda beraber olduğunu düşünürse ilişkiyi bitirir. Ve ne olursa olsun bu kadına geri dönmez. Çünkü bir kadının kalbinde olmayan erkek o kadının yanında olmasını istemez.
Bir erkek sevdiği kadının onu kullandığını hissederse ilişkiyi bitirir. Kimse kullanılmak istemez.
Bir erkek sevdiği kadının onu değiştirmeye çalıştığını hissederse ilişkiyi bitirir. Çünkü erkekler başka birisi istiyor diye değişmezler. Gerçekte kim olduklarını fark etmeleri gerekir, gerçekte kim olduğunu fark eden bir erkek sevgi dolu destekçi bir kadınla büyüyüp olgunlaşabilir ve aynı zamanda erkekler de sevdiği kadını olduğu gibi kabul eder, değiştirmeye çalışmazlar. Bu sebepten sevdiği kadının da kendilerini değiştirmeye çalışmasını kabullenmezler ve ilişkiyi bitirirler.
Erkek sürekli eleştirilirse ilişkiyi bitirme kararı alır. Çünkü erkekler takdir edilmek ister, kendilerini sürekli eleştiren bir kadınla beraber olmak istemezler.
Benim bile bir kadın olarak çekemeyeceğim bir şey var: dırdır. Bir erkek sürekli dırdır eden bir kadınla beraber olmak istemez. Çünkü erkekler genellikle yapıları gereği çok konuşmazlar ve çok konuşmayı da sevmezler. Beraber oldukları kadınla uyum içerisinde olmayı isterler, çok konuşmak bir erkeğin ilişkiyi bitirme sebepleri arasında yer alır.
Erkek sevdiği kadın tarafından kısıtlanırsa ilişkiyi bitirir çünkü erkekler özgürlüğüne düşkün varlıklardır. Yetiştirilmesi de bu şekilde olmuştur. Anneleri tarafından bu şekilde rahat büyütülürler. Dolayısıyla kısıtlanmaya alışkın olmadıkları için öyle bir olguyu da kabul etmezler.
Erkek sevdiği kadının amiyane tabirle kendini taşımasını ister. Sevdiği kadınla beraber girdiği ortamlarda uyumlu olmayı, girdikleri ortama uyum sağlamasını ister. Erkeğin Sevdiği kadının kriterlerine uymadığını fark ettiği takdirde ilişkiyi bitirir.
Kafasında ilişkiyi bitiren erkek ne yapar, ne yapmaz?
Bir ilişkiyi kafasında bitiren erkeğin Ne yapıp ne yapmayacağım tamamen bu erkeğin karakteri ile alakalıdır dürüst bir erkek doğrudan ilişkiyi bitirmek istediğini söyler ve bu ilişkiyi bitirme sebeplerini de uzun uzun mu açıklar. Yani kavgasız sancısız iyilikle güzellikle bu İlişkiyi bitirmek istediğini söyler. Ama bazen erkek ne kadar dürüst olursa olsun doğrudan açıklamaz. Ayrılmak istediğini Çeşitli bahanelerle ilişkiye bitirmeye çalışır. Bu bahaneleri sıralayalım:
İlişkiyi yürütemiyorum der suçu tamamen kendinde bulduğunu söyleyerek ayrılmaya çalışır. Bu tarz erkekler genelde nazik ve naif insanlardır karşı tarafı suçlamak istemezler kişinin kalbini kırmadan ayrılırlar.
Bazen de bittiği kafasında bitiren erkek karşı tarafı kendinden soğutmaya çalışır Bu şekilde kısa ve acısız bir şekilde ilişki sonlanır.
Bazen de bir erkek ilişkiyi kafasında bitirirse de bu kadından kopamaz. Bu süreç çok sancılı bir süreçtir. Erkek iki arada bir derede kalır bir yanda duyguları Diğer yanda mantı kavga içerisindedir. Bu kavga sonucunda Ya mantık Galip gelir ya da aşk. İnsan bazen kafasında bitirmek istese de bir ilişki kalbinde bitiremeyebilir bu tarz düşünceye sahip olan bir erkeğin neye karar vereceğini kendisi dahi kestiremez. Yaşanan olaylarda bu kararları etkilemekte büyük bir güce sahiptir.
Erkek eskisi gibi ilgilenmez buluşmalarını azaltır. Göz teması ve fiziksel temas kurmaz. Yani erkeğin kadına olan ilgisi sevgisi alakası bitmiştir mesajını verir. Bu şekilde ilişkiyi karşı tarafın bitirmesini sağlar.
Bir araya gelmemek için hep bir bahane bulur. Bu şekilde araya soğukluk girmesi sağlayarak karşı tarafı ayrılma kararı aldırır. Yani ben artık seni sevmiyorum demektir bu yapılan davranış.
Seven ve sevdiğini kaybetmek istemeyen kadınlar için tavsiyeler:
Öncelikle şunu söylemek istiyorum: Eğer bir erkek için çabalamak, mücadele etmek ve onu kaybetmemek adına bir şeyler yapmak istiyorsanız öncelikle onun bu çabaya değecek biri olmasına özen gösterin. Değmeyen biri için uğraşmayın, kendinizzi yormayın, sevginizi israf etmeyin. Doğru kişiyi sevdiğinizden ve doğru kişi için mücadele ettiğinizden emin olun.
Onu fazla sıkmayın. Çünkü erkekler özgür varlıklardır ve baskıya kısıtlanmaya pek gelemezler. Bu Her ne kadar kişiden kişiye göre değişse de genel tutumları bu şekildedir. Kimi erkek sevdiği kadın için çevresine dikkat eder, karşı cinsle olan münasebetlerine dikkat eder ve sevdiğini üzmek istemez. Böyle bir şey olacaksa bile bunu kendiliğinden yapması gerekir. Sizin baskı ve kısıtlamalarınıza ihtiyaç duymaz.
Durduk yere sorun çıkarmayın. Olmadık şeylere küsüp trip atmayın. Olgun davranmaya çalışın, yeri geldi mi alttan almayı bilin. Öfkeli anınızda bağırıp çağırıp hakaretler etmek yerine bir süre uzaklaşın ve sakinleşmeyi bekleyin. Çünkü öfkelendiğiniz an fevri davranırsanız ilişkiyi bir çıkmaza sürüklersiniz. Bu şekilde davranırsanız sevdiğinizi kaybedebilirsiniz.
Benim bur kiz arkadaşim var hala dahi var onun için ölür ve yanardım sevmekten gozum dolar erirdim ona karşi hergun gormeye gelirdim tam 6ay oldu ve bu tarih tibariyle onceki kavgalarimizla beraber laf anlatmaktan yorulduğum için anlamadiği için ve okadar çok empatili sakin dille anlatmaya çalişmama rağmen surekli azar yediğim için soğudum artık sonra baba gelip diyoko senin bana olan ilgin azaldi ben inkar etsemde içimden doğru evet diyorum siz olun sizi gerçekten seven erkek için çabalayi elbet tartişcaksiniz anlasamiycaksiniz bazen ama bu artik surekli gecmise yonelik kavgalar dişari her çiktiginda dunyayi sana dar etmesi vs (hiç kiz arkadaşim olmamasina rağmen ve oyle ortamlarda olmamama ragme) bunlar soğutur ben bugun ilkkez soğudum yoruldum artik sizebişey açiklamayi birakan adamdan korkun çunku gercekten yorulmuştur
Romantik ilişkiler her cinsin ihtiyacı. Romantik ilişkilere, yakınlığa ihtiyaç duyuyoruz.. Yalnızlık insana mahsus bir özellik değil çünkü.. İnsan sosyal bir varlık. Gerçek şu ki; kadınlar erkeklere erkekler de kadınlara ihtiyaç duyuyor. Kadınlar karşı cinsin varlığına daha çok sevilme ihtiyaçlarından ötürü ihtiyaç duyuyor bence..
Erkekler ve kadınlar farklı, bu farklılığa rağmen birbirine ihtiyaç duyuyorlar.
Erkekler ve kadınlar birbirlerinden farklı oldukları için ilişkiyi yaşama şekilleri, ilişkiyi algılama şekilleri ve ayrılığı yaşama şekilleri farklılık gösteriyor.
İlişkinin en güzel evresi başlangıç evresidir. Sevginin, ilginin bol miktarda yaşandığı evredir. İsteriz ki sevdiğimiz kadar sevilelim, bir ömür sürsün ama başladığı gibi devam etmiyor aşk kimi zaman.. Gönlümüze göre olmuyor her şey kimi zaman.. Her zaman bir taraf daha tutkulu, yoğun seviyor. Her iki tarafta eşit sevmiyor.. Daha az seven, ilişkiye daha az emek veren ya da hiç emek vermeyen kişi genel olarak terketmek istiyor. En çok seven taraf ise genellikle ayrılığı göze alamayan taraf oluyor. İlişkinin en sancılı evresi ise bitiş anı, ayrılık anı.. Çok yaralayıcı oluyor.. Genelde bu dönemde yaşanıyor tüm çirkinlikler..
Herkes ayrılmak isteyebilir, ayrılık kararı normal bir karardır ama ayrılmak isteyen kişi hayatındaki kişinin kendi niyetini okumasını beklemese de ayrılık konuşması yapsa keşke!! Ama nedense ayrılık konuşması yapmak kimilerinin zoruna gidiyor ve bunu davranışlarıyla belli etmek isteyenler oluyor. Zaten ayrılık dönemi terkedilen kişi için sancılı geçecek bir dönem, bari ayrılık konuşması yapılsın ki daha az enkazla yaşasın bu dönemi terkedilen kişi..
Hani bazen olur ya "bak gidiyorum, bak gidelim"deriz.. Çünkü "dur, gitme"demesini bekleriz hayatımızdaki insanın ama ne bir ses vardır nede seda.. Çünkü zaten istenilen budur, gitmemiz isteniyordur. O zaman kalmakta ısrar etmeyelim..
Aslında kolay olmuyor ayrılık konuşması yapmak, anılarını yaşadığın belki özel anını paylaştığın bir insanı hayatından atmak kolay olmuyor, bunun için belki de veda konuşması yapmaktan kaçıyor kişi.. Zor geliyor veda konuşması yapmak ve partnerinin niyetini okumasını bekliyor.. En sağlıklısı, en doğrusu ayrılık konuşması yapmaktır elbette ki.. Ama bu ilişkiyi bitirmek isteyen insan için bile kolay değil..
Özellikle de biz kadınlar çok hassasız, çok duygusalız.. Genellikle en çok kadınlar seviyor, ilişkinin bittiğini kabullenmek istemiyor bir kadın. Ama her duygu karşılıklı olmuyor işte ve en güzeli kabullenmek. Sevdiğimiz kişiye de hayatımızda kalması için baskı uygulamak yerine, anlayışlı olup onun işini kolaylaştırmak en doğrusu.. Bizi hayatında istemeyen kişiyle mutlu olamamız söz konusu değil.. Kabullenmek en doğrusu..
Sevdiğimiz adam açık açık niyetini söylemiyorsa ve bu ilişki içinde bizi huzursuz eden sebebler varsa partnerimizin davranışlarını gözlemlemeliyiz.. Belki de bitirmek istiyor, bu konuşmayı yapmaya cesaret edemiyor..
Kafasında ilişkiyi gerçekten bitiren erkek neler yapar, neler yapmaz?
Bir erkek ilişkiyi kafasında gerçekten bitirmişse;
1) Eskisi gibi ilgilenmez. Sarılmaz, fiziksel teması azaltır..
Bitirmek isteyen erkek dokunmak istemez, dokunmaz ya da dokunsa bile eskisi gibi dokunmaz..
2) Kıskanmaz ve değişiklikleri görmez Seven kıskanır ama abartmadan, kıskanır bence.. Ama artık kıskanmıyorsa, sizdeki değişiklikleri farketmiyorsa ya da farkettiği halde önemsemiyorsa ilişki o erkek için bitmiştir.. Giydiğiniz kıyafet için iltifat etmiyorsa bu ilişkiyi erkek kafasında bitirmiş demektir.
3) Göz teması kurmaz, iletişim halinde bulunmaz, az konuşur, konuşmamaya çalışır..
Gözler kalbin aynasıdır. Gözlerle iletişim kurmakta mümkündür. Eğer gözleri size anlamsız bakıyorsa pek göz teması kurmuyorsa artık onun içinde bir anlamınız yok demektir.. Acı ama gerçek, yaralayıcı ama gerçek 4) Sevgi sözcükleri söylemez, söylemek istemez..
Arım, balım, peteğim demez mesela. Demek istemez. Seni seviyorum demez, siz sorduğunuzda geçiştirir, siz ''beni seviyor musun?" diye sorduğunuzda mutlu edecek bir cevap vermez..
5) Tahammül edemez, en ufak konuda tartışma çıkarır ya da hiç tartışmaz bile.. Çok tahammülsüz de olabilir ya da siz tartışmak istediğinizde sizi kendi halinize bırakabilir, tartışmaktan kaçabilir.. Bu ikisinden birisini yapıyorsa bir erkek ilişkiyi beyninde bitirmiş demektir.
6) Hatalarınızı yüzünüze vurur.. Hep şikayet eder, hatalarınızı yüzünüze vurmaktan çekinmez. İncindiniz/incinmediniz umrunda bile olmaz. Çünkü zaten her şeyi kafasında bitirmiştir ve bunu dile getiremediği için beden diliyle belli eder..
7) Bahaneler üretir, hep bahaneleri vardır
Sizinle zaman geçirmek istemez ve bunun için bahaneler üretir..
Seven insanın, emek vermek isteyen insanın bahanesi yoktur ama ilişkiyi bitirmek isteyen kişinin mazareti çok olur. Buluşmak istemez, sizinle sınamaya gitmek istemez, sizinle birlikte kahve içmek istemez hep meşgul olur, hep bahaneler üretir.
8) Eskisi gibi arayıp sormaz ya da daha az arar ve soğuk konuşur
Hiçbir şey eskisi gibi olmaz.. Mesafeli, resmi ve soğuk davranır..
Size karşı duyarsız davranır, sorunlarınız olduğunda ilgilenmez, derdinizi dinlemez.. Gün içinde sizi özlediği için, sesinizi duymak istediği için arayan adam artık aramaz ya da az arar.. İletişimi olabildiğince kısa tutar..
Eğer sizden ayrılmak isteyen bir partneriniz varsa en doğrusu gitmektir. Acı da olsa, zor da olsa gitmek en doğrusudur..
Eğer ilişkinizin beyin ölümü gerçekleşmişse çabalamanız nafile. Kabullenip gitmek ve acı çekme konusunda ısrar etmemek en sağlıklı olanı..
Hayat sevdikçe, sevildikce güzel ve sevgi karşılıklıysa anlamlıdır..
Sinirli öfkeli empati yapmayı bilmeyen sizin için çabalamayan kalbinizi kazanmaya çalışmayan ve hala devam ettiren yaptıklarının farkına varmayı bilmeyen bir kızdan uzak durun
Bu erkeğin kişilik özelliklerine bağlı olan bir şey ama kadınlar gibi söyleyip bitirme olasılığı daha düşük Ilk ve en kötüsü aldatma bunlar ilişkiyi bitirip yine de gidemeyen grup Kafasında ilişkiyi bitiriyor fakat ihtiyaçlarımızı var diyerek başka kadınlarla gerek cinsel gerek sevgi ihtiyaçlarını gideriyorlar. Genellikle ilişkiyi bitirmeye gönlü varıp dili varmayanlar ise kötü davranmaya başlıyor. Adam bi bakmışsınız sizi tersliyor kendinden soğutmaya çalışıyor. Erkeklerin genellikle en çok kullandığı taktik. Yahu adam akıllı söyleyin ayrılacak diye biz de rahat rahat takılalım aman düzelir mi diye beklemeyelim aşkımızı içimize gömüp yolumuza bakalım. 3. sü nadir görülen kıymetli grup ise ikiye ayrılıyor (bu gruptaki ilk adamlar cidden saygı duyduklarım) sizi alıyor karşısına böyle böyle sebep var ben ilişkiye devam edemiyorum diyip ayrılıyor ikinci eşek sıpaları ise söz meclisten dışarı arıyor ya da mesaj atıp ilişkisini bitiriyor. Neyse genel anlamda erkeklerin kafasında bittiyse kadınlar gibi devam etmeye zorlayan az diyebilirim. Bi yerden patlak veriyor. Erkeklerin sizi sevmesine okşamasına bakmayın onu herkese yapabilenleri oluyor her şey detayda gizli. Hala sizinle gülüp eğleniyorsa size baktığında yüzü somurtmuyorsa deger gördüğünüzü hissediyorsanız o ilişkide umut vardır.
merhaba, Bir ilişkiye başlandığında her zaman başladığı gibi devam edeceğini zannedebiliriz ama çoğu zaman öyle olmaz. İşte bir kaç neden
1. BULUŞMAKTAN KAÇAR
Eskiden davrandığı gibi davranmıyorsa ve sizinle vakit geçirmeyi reddediyorsa ilişkinizde ayrılma sinyalleri verildiğini anlayabilirsiniz.
2. UFAK SORUNLARINDAN KAVGAYA DÖNER
En küçük sorunu fazla büyütmeye ve eskisinden daha fazla sinirli davranıyorsa ayrılık için kılıf arıyordur.
3. İLGİSİZ DAVRANMAYA BAŞLAR
Buluşma süreleriniz kısalmışsa ve telefonla eskisi gibi konuşmuyorsanız güzel iltifatlar duymuyorsanız ayrılık çanları çalmaya başlamış olabilir.
- Eğer bu sorunlar hala devam ediyorsa ilişkinizin artık yürümediğini ve ayrılık zamanın geldiğini anlamanız gerekiyor. Sonlar bir başlangıçtır lütfen kendinizi üzmeyin belki de olması gereken budur hayatta bir sürü olasılık vardır kendinizi suçlu hissetmeyin
Gerçekten zor bir soru sormuşsunuz ve üzerine uzun uzun konuşulabilecek bir durumdayız.
İnsan ilişkileri oldukça kompleks bir yapıdan oluşuyor. Herkesin bir kelimeden çıkarmış olduğu anlam farklı oluyor. Buna bağlı olarak karşı tarafa olan tepkisi de beklendiği gibi olmayabiliyor. Herkesin düşüncesi, davranışları, eylemleri ve de istekleri aynı olsaydı Psikososyal, Psikoseksüel ve Bilişsel Gelişim Kuramları gibi bir sürü teori ortaya atılmamış olur ve basmakalıp bilgiler yer alırdı.
Soruya geçtiğimiz zaman ise insanlar birlikte vakit geçirirken birbirlerinin kötü taraflarını da öğrenirler. Birbirini seven insanlar kötü taraflarını tolere ederler. Ancak artık birbirini sevmekten vazgeçen insanlar birbirinin tolere etmemeye ve birlikte vakit geçirmemeye başlarlar. Bundan sonra da insanlar birbirini kırıp parçalarlar.
Ama dediğim gibi bunlar genel geçer bilgilerin olduğunu ve her insanda yansımasının farklı olacağını bilmen ve karşındaki kişiyi en iyi tanıyan sen olduğun için bunu aslında en iyi sen bilebilirsin :)
Akıllı olan kız kendini değerli hissetmek kusursuz yapmak istiyorsan erkeğin elinden başka bir şeyine dokunmasın Cinsellik değil öpüşmesin bile 🤣🤣 Erkek benden soğur diye düşünmeyin sıkılmaz aksine senide fazla beklemez evleneceğim adam diyorsan ilişkini hızlandırmanı sağlar Çünkün devamlı seni arzular Bide öpüşmeyle başlıyor azıcık azıcık derken olay bitiyor zaten Yani erkek kadını arzular elde etmek sahip olmak ister Sen her istediğini verirsen artık verecek birşeyin kalmayacak hale gelirsin Adam zaten seni kullanmış neden evlensin içinden geçmiş tenini hazını zevkini ezberlemiş Ve tüm erkekler şunu kesinn söyler yattığım kadınla evlenmem Niye eğlenmek varken evleneyim Kimle ne yaptı kuşkusu olur içinde hep güvenmez Bide araya şehir mesafesi girerse unutun gitsin anında biter Ama şu anlamayın yok her şeye trip atıp erkek Fatma olayım olayı değil
Zarif Ol hoş ol kadın ol ve kadın olduğunu hatırlat Sonuçta sevgilin kanka gibi kafa tokuşturacak değilsin Mesela kadınlığını kullan gelecek yaşantında cinsellikten bel altı sinyal ver tutkularını paylaş ama oranın buranın fotosunu değil Sonra ayrıldığınızda wp den yengede kasa sağlamış diyaloğu oluyor Şımartma üzmede 😉
Bi bu ulkedeki erkekler mi boyle adi hegemonyali egoist bu ne sacma sapan isler Avrupadaki vs erkekler niye boyle degil yok sıkılirlarmisda yattigi kadinla evlenmezmis evlenince yatmacakmi zembille gokten ne insin bunlara? bosuna demiyorum bu milletin erkekleri ile aslaaa evlilik bile olmaz cok istisnalar disinda kendilerini bir mok saniyolar. simarik kendini begenmis * . zalaklar.. ha bir siz erkektiniz degilmi? bi senin cuku. n var cok kiytmeli bir cu. k dunya c. uk ustunde donuyor herkes bayildi sana herkes evlenmek istiyor butun kizlar asik nasil nikah masasina oturturuz bu ozel erkekleri diye plan yapiyor.. biktik yemin ediyorum bu adi ve simrkliklarindan tur. k kizlarina layik degiller.. Rus filan olunca ompu bile olsa umrularinda olmaz karisini bosar birde. turk kizina gelince bakire olsun namuslu olsun e karini bosayip catir catir zktigin Rums bakire degildi senden once tren yoluydu noldu hani yatinca sıkilır evlenmezdin ne oldu? guzel olsun asik olsunda nasil yiyor bu laflari erkek is Rusa pusa gelince turkl. kizina gelince yapmadigi ib. nelik yok tercih etmeyiniz efrndim dunyada erkekmi kalmadi mis gibi bir hollandali alman italyan frwnsiz turk kizi gorgu ve sirinligine edebine el isine yuva yapisina bayilir. dunyaya acilin sig tiplerle takilmayin haytinizi zindan cevirmeyin ortadogu erkeleri ile
Aramaz, sormaz özel tarihleri unutur Buluşmamak için hep bahaneler üretir Sevgi kelimelerini kullanmayı bırakır Tinder vb. uygulamalar indirmeye başlar Senin ona aldığın hediyeleri başkalarına verir Hatta seni engelleyebilir bile Ama en önemlisi bunu senin anlaman. Zaten anlarsın, o his bir kere düştümü içine, bu demektir ki var bir şeyler. Öyle yok ya ben yanılıyorumdur, abartıyorumdur falan gerçeklerden kaçma, kolay yola girmeye çalışmaktır. Halbuki her iki taraf için işkence olur ilişki.
Bİr erkek kafasında bitirdiyese sizinle buluşmaktan kaçar, ufak tefek şeylerden büyük kavagalar çıkartır, eski gibi ilgilenmez ve bi rahat davaranır. Eğer ayrıldıysanız kafasında bitirmiş erkek sizinle hiçbi şekilde iletişime geçmez hayatına devam eder sanki siz hiç varolmamışssınız gibi..
Zaten davranışlarından anlaşılır, oldunun tam tersi olur ilgisiz olur sen yazana kadar yazmaz aramassan aramaz sana dokunmaz mesela uzak durur sen dokunduğunda kişinin yüzünden anlarsın ne kadar rahatsız ettini onu, sohbetleri azalır ya da fazla konuşmaz hep sessizdir ha var ha yokmuş gibi hissettirir ya da kimiside bir başka kadın veya kız bulunca da bitiriyor kafasında yine aynen yazdıklarım gibi davranıyorlar hatta daha tahammülsüz oluyorlar her şeyde tartışıyorlar sürekli kavga çıkarıyorlar sebebsiz yere
YAPTIKLARI 1. Bir defa zor aşık olur. 2. Yaşadığı tecrübeye göre yeni bir ilişkiye adım atmadan 1000 değil 10000 kere düşünür. 3. Belli müddet kendini aşktan meşkten uzak tutar. 4. Karşısına çok mükemmel bir insan bile çıksa henüz bir ilişkiye hazır olmadığını bilir.
YAPMADIKLARI 1. Bir süre aşık olmaz. 2. Sevgilisine eskisi kadar iltifat etmez. 3. Sık görüşmeler artık azalmaya başlar.
Beni yaklaşık 13 yıl boyunca seven çocuk şu an bir başkasına şair kesildi. Benle telefonda bile konuşmazdı ama kıza nutuk çekiyor. Yani demem o ki; hepsi bir değil, içinde hercailik taşıyan; bugün ayrılır, yarın yeni bir ilişkiye yelken açar.
Yalnız 13 yılda çok hatırı sayılır bir zaman. Çocuğun burada bir anda değişmesi bana biraz enteresan geldi. Yani araya başka bir faktör karışmış diye düşünüyorum. Çocuğu senden soğuktan üçüncü bir şahıs Olabilir bak 13 yıl diyorsun yani 13 yılda bir insana fazlasıyla tanımış olursun. Ama bunları söylerken şahsi fikrimi belirtiyorum olayın içinde olan sensin. Ve bunu en iyi görebilecek olan kişi yine sensin. Ben sadece yazılana göre yorum yapıyorum o kadar
O zaman şu da olabilir. O kız eğer uzun zamandan beri yani o 13 yıldır süre içinde hayatınızda bulunduysa kız ya da oğlan ikisinden biri uygun bir zamanı kollamış. İlişkinin bu şekilde noktalanmasını sabırla beklemiş.
Aşk mı kaldı artık? Ya 13 yıl boyunca sevdiğini söyleyen adam daha güzel birini görünce vazgeçiyorsa bana kimse aşktan bahsetmesin. Roller ve menfaatler değişir, fıtrat değişmez. İnsanoğlu fıtratında aşk diye bir şey barındırmıyor.
Kimisinin fıtratında aşk var ama nadir o da. Ama şu konuda haklısın roller ve menfaatler değişir, fıtrat değişmez diyorsun ya, işte içinde o fıtratı barındıranda değişimi beklemek imkansız gibi bir şey.
Belli bir olgunluk seviyesinin oluşumuna çok sağlam zemin hazırlıyor, terk edilmek. Bu perspektitfen bakıldığı zaman iyi yanlarının da olduğunu söylemek mümkün. Bu anlamda mutlu olduğumu da söyleyebilirim. İki güzel lafa kanmiyorum mesela.
İşte biz buna tecrübe diyoruz. Iyi ya da kötü yaşanılan her olay bize bir tecrübe kazandırıyor. Ve o tecrübeler sayesinde ya mutlu oluyoruz ya da canımızın yanmasını bi nebze olsa da engelliyoruz.
Eğer kafasında gerçekten o ilişkiyi bitirmiş ise o erkek ; ☆O kadını ve kadınla alâkalı hiçbir anıyı düşünmez. ☆Onu hatırlatabilecek nesneleri yok eder. ☆Başka biriyle cinsellik yaşar. ☆içinde o kadını bulundurmayan başka bir sayfa acar. ☆Son olarak eğer o ilişkiyi bitirmişse demek ki amacına ulaşmıştır yani cinselliği yaşamıştır! Ki bunu yaşayan erkeklerin çoğu ilişkisini bitirir:) (Bu son maddeyi erkeklerin ağzından bizzat duydum)
@MassHsteria bunları bir erkeğin ağzıyla itiraf etmeside iyiymiş 🙃 peki sana bir soru? Kız sevgiliyken cinsellik istemezse erkeğin tepkisi nolur o kız hakkında neler düşünür? Ayrılır mı? Yoksa , bu kız diğerleri gibi basit değil deyip evlenir mi?🤔
Akıllı olan kız kendini değerli hissetmek kusursuz yapmak istiyorsan erkeğin elinden başka bir şeyine dokunmasın Cinsellik değil öpüşmesin bile 🤣🤣 Erkek benden soğur diye düşünmeyin sıkılmaz aksine senide fazla beklemez evleneceğim adam diyorsan ilişkini hızlandırmanı sağlar Çünkün devamlı seni arzular Bide öpüşmeyle başlıyor azıcık azıcık derken olay bitiyor zaten Yani erkek kadını arzular elde etmek sahip olmak ister Sen her istediğini verirsen artık verecek birşeyin kalmayacak hale gelirsin Adam zaten seni kullanmış neden evlensin içinden geçmiş tenini hazını zevkini ezberlemiş Ve tüm erkekler şunu kesinn söyler yattığım kadınla evlenmem Niye eğlenmek varken evleneyim Kimle ne yaptı kuşkusu olur içinde hep güvenmez Bide araya şehir mesafesi girerse unutun gitsin anında biter Ama şu anlamayın yok her şeye trip atıp erkek Fatma olayım olayı değil
Zarif Ol hoş ol kadın ol ve kadın olduğunu hatırlat Sonuçta sevgilin kanka gibi kafa tokuşturacak değilsin Mesela kadınlığını kullan gelecek yaşantında cinsellikten bel altı sinyal ver tutkularını paylaş ama oranın buranın fotosunu değil Sonra ayrıldığınızda wp den yengede kasa sağlamış diyaloğu oluyor Şımartma üzmede 😉
Yani Kullanma kendinide kullandırma Bir yerden sonra gerçekten İşin içinden çıkışmaz hal alınıyor Sonra Eğlence seviyorsan başka Ben özgürüm her istediğimde kısa ama heyecan olsun diyorsan senin tercihin Bu sever kişi sayısı hayatındaki gün sayısını geçer 😅 Bu şekilde hayat ne kadar insanı mutlu eder bilemem Ben erkek olarak onca kadınla yatsam hayattan soğurum Kendimi milletin zevk almak için kullandığı pis bir deriden torba gibi düşünürüm Sadakati Huzuru isterim tek ama mutlu olacağım kişiyi isterim Her şeyin fazlası mide bulandırır
Kimden ne duyduysaniz burada ortada sevgi ask olan normal bir iliskiden bahsetmiosunuz a. m zalak sirtlanlardan ve amaci bu olandan bahsediyosunuz boyle cakal ve serfsziler bizim ulkede cok mevcut biride hemen atlamis. yoruma. zaten. ask iliski insanlik bir bayani elde etmek iliskiye girdim ayridlim istedigimi aldim bitti ehehe seklinde olamaz olmamali bunlari degil erkek insan kategorisine sokup yazmayalim bile ya da baslik bir erkek olmamali mesela! bir namussuz olabilir+bu namussuz adiligi genel anlamda surekli kadinlar yapsa bir ekege seks icin yaklasip istedigini alsa surekli olsa bu erkekler zirlamaya baslar bir sure sonra artik doyduklari icin benimle bunun icin cikmis vay * deyip bunalima girdiklerini agza alinmayacak laf ettiklerini duyabilirsiniz ki ben duydum yani peki biz niye erkeklere bu kadar tolerenasli yiz her konuda bu kadar adiliklerini normal karsilar olmusuZ he? tum hata kadinlarda bence. yatmak degil. mesele bu soysuzlara fazla deger vermek yuz vermek ve kisiliksiz tiplerle olmak.
✅Bir kere stalk mtalk yapmaz. ✅Ortak arkadaşlardan sorup soruşturmaz napıyor diye. ✅ Ortak diziler filmler varsa izlemeye devam eder veya izlediğini orda burda paylaşmaz. ✅ Direkt başka bir ilişkiye atlamaz. ✅ Umut verecek herhangi bir konuşmaya veya mesajlaşmaya bulaşmaz.
Ne yapmaz değil de, nasıl davranabilir sorusunu cevaplayayım. Eğer erkek ilişkiyi kafasında bitirmişse, karşı cinsin mesajlarına pek ilgi göstermez, kısa ve net cevaplar yazar, konuyu uzatmaz veya yeni konu açmaz. Sen ona mesaj atana kadar o sana mesaj atmaz. Cinsel açıdan seni kullanmak için mesaj atabilir pek bilmiyorum o kısmı haha. Bence ona sorman en iyisi, beni hâlâ eskisi gibi seviyor musun? Tarzı... Biliyorum korkuyorsun fakat en doğru seçenek budur.
Erkeğin nasıl bir birliktelikte olduğuna bağlı. Eğer kadınla olan ilişkisi başından beri takılma amaçlı olmuşsa şöyle olabilir: 1) Bir bahaneyle kadını suçlar ve kendini haklı çıkarır. 2) Lafı uzatmadan kalbini kırar ve sadece vakit geçirilmeye layık olduğunu söyler, kendinden nefret ettirir. 3) Ya da hiç birine cesaret etmez ve tamamen ortadan kayb olur. Sonra ciddi bir ilişki diğe başlayıp yapamayacağını anlayan erkeklerin durumu var: 1) Kadının gururunu incitmemek için "seninle bir ilgisi yok, hata bende, sana layık değilim" der. 2) Kadını karşısına alır ve ilişkilerinin monotonlaşdığını, iki taraf da üzülmeden bitirmeleri gerektiğini anlatır. (En doğru olan) Kadın/erkek fark etmez, insanın gerçek karakteri ayrılık sonrası anlaşılır. İlişkiyi bitirmek istemede bir sorun yok. Bunu her iki taraf da anlayışla karşılamalı. Ama bunun bitirilmesi bile insan adımıza layık bir şekilde, kalpler kırılmadan yapılsın lütfen🙂
Umursamaz ya, sadece içten içe hüzünlenir bol bol stalk yapar. Hiç beni kafasında bitirmiş erkek görmedim hepsi sırayla tekrar tekrar yazıyor bir umuttur yaşamak diye hahhah diyeceğim o ki sen de umursama
Kafamda ilişkiyi bitirdiysem hiç bir sey yapmam sadece bitti derim ve biter kafamda o kisiyi bitirdiysem ceketimi alır ve hayatından cıkarım bir daha beni görmesi bile imkansız hale gelir .
Az ilgi, tersleme, yaptıklarını beğenmeme ve istediği son. Bir de son olarak kişilik ve fiziksel olarak hıc bir kıza ayrılırken dahi kırıcı söz söylememeli erkek, şiddet uygulamamalı iyi hatirlanmali.
•Kavga etmek için hep bahane arar •Eskisi gibi Sürekli erken cevap vermez •En ufak hatanda ayrılmak ister •Umursamaz •Seni kendiden soğutmaya çalışır •Sürekli seni tersler Kısacası ayrilmak icin elinden geleni yapar gittmek isteyeni tutamasin birak gittsin 👍
Gözlerine bakmaz, fikirlerini umursamaz Mesela asik olan adam bi nevi surekli gorusmek ister pesinde dolasir. Bunun aksi varsa ilgisi azalmistir veya yok olmuştur. Aliskanliklari varsa bu yuzden ayrilmiyo olabilir veya kadinin tepkisinden cekiniyo olabilir. Ayrilirsam uzulur en iyisi aldatmaya devam diyen cok erkek gordum.
1- Ayrılmak için fırsat kollar. 2- Gidişin artık ona koymaz, tavırları değişir. 3- Seninle daha az vakit geçirir. 4- Resmi davranmaya başlar. 5- Anlayışlı davranmaz ve çoğu olayı büyütür. 6- Sana değersiz hissettirir. 7- Seninle yalnız kalmaktan kaçınır. 8- Kendinden soğutmaya çalışır.
Malzemesi insan olan bi olay hakkinda asla matematik gibi sabit bir hareket veya davranış beklenemez. Kimisi mükemmel oyuncudur, başkasını bulana kadar idare eder. kimisinin kırmızı çizgileri vardır, çizgi geçildiğinde olmuyor yapamıyorum der. Kimisi çok fevridir direk kavga dövüş ayrılır. Yani kişi karşısındakini tanıdığı kadarıyla süzüp neyi neden yaptığını kestirebilmelidir.
İstediği bir ilişkiyi mecburi bir sebepten dolayı bitirmisse acısını önce içinde yaşar palyaçoyu oynar kısacası. Ama istemediğii bir ilişkiyi bitirmisse umursamaz olur başlarda her şey ona çok güzel gelir biraz zaman geçtikten sonra pişman olur ama iş işten geçmiş olur.
Kafasında ilişkiyi bitiren erkek karşı cinsin mesajlarına bakmaz bakarsa bile cevap vermeye tenezzül etmez ilgisiz davranır. Bir müddet sonra bahane üretmeye başlar sonrasında zaten ayrılık. Ayrılık öyle kolay verilen bir karar değildir üzerine uzunca düşünülmüş birşeydir. Anlayacağınız ya başkasından hoşlanıyordur ya da gerçekten geçerli bir bahanesi vardır.
Umursamaz bir an önce ayrılmak ister sudan bahaneler arar ilgisizlesir onun için artık birlikte olduğu kişi aldığı nefes bile ayrılmak için bahanedir kafasında bitti ise her şey bitmiştir
Hata karşı taraftaysa, umrunda dahi olmaz ortamlara devam eder ve yapacağı şeyler karşı tarafı kudurtabilir. Hata kendisindeyse ve seviyorsa büyük ihtimalle tam anlamıyla bişeyler bitmez sadece uzak durmaya çalışır.
Gerçekten bitirdiyse asla telefonlarına çıkmaz olduğun yerlerde olmaz olsada istifini bozmaz sen yokmussun gibi davranır bitirmediyse zaten illaki dönüp dolaşıp geri gelir yoklama çeker mesaj atar vs vs
Umursamaz ölsen umrunda olmaz çünkü hisler bitmiş Erkeğin aşkının çoğu elde etme arzusudur Fazla zorlardan senden yararlanmaya devam eder ama seninle eskisi gibi olmaz yol ver kurtulun ikinizde
Öyle kanka kadında sanıyorki deliler gibi aşık Elde olan gitmiş peçetelik olmuşsun daha kötü ne gelebilir başa diye düşünüyorsun o ara kız senin iki duygulu lafına af emek için hazır Neden dönmeyesin ki 😁 Yani açık konuşmak gerek gitmişse bitmiştir. Dönüyorsa Bedeninden mahrum kalmamak içimdir 😉
Hayatına yeni insanlar almaya bakar veya hayatındaki diğer potansiyel hedefleri değerlendirir ama bunlar yaşanırken bile kafasında ilişkiyi bitirmiş olmasına rağmen ilişkisini sonlandırmaz, işini garantiye alır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
benim yaptigimi yapar. umursamaz. mesajlarina dönmez. aramalarini görmezden gelir. sosyal aglarda listesinden cikartir vs.
mesaj attı geri dönmeyecekmisin diye neye dedim her yere dedi vb vb dadsad :D şimdi soğukluk sırası bende alıştım mesajsız hayata görcek hadi baalım :D
Karşısındaki kişiye soğuk davranır ona kendisini özel hissettirecek bir davranışta bulunmaz. Görmezden gelir. Telefonlarına geri dönüş yapmaz yapsa da çok kısa sürer. Zaman ayırmaz.
Siz mesela kafanızda bitirdiğiniz her yerden çıkardığınız kişinin whatsapp storileri izler miydiniz ( bu kişi 5 ay karşılıklı duygusal paylaşım yaşadığınız kişi)
Umursamaz, seni gerçekten artık görmez önüne bakar, hayatın senden ibaret olmadığını anlar. Yeni aşklara yelken açar. Senin dikkatini çekecek şeyler yapmaz sana mesaj vermez hayatına devam eder.
Siz mesela kafanızda bitirdiğiniz her yerden çıkardığınız kişinin whatsapp storileri izler miydiniz ( bu kişi 5 ay karşılıklı duygusal paylaşım yaşadığınız kişi)
Kafamda bitirmek istiyorsam bakmam he eğer çok merak ediyorsam da okundu bilgimi kapatıp bakabilirim böylece benim baktığımı da göremez tabi apaçık bakıyorsa da karşıya hala burdayım mesajı veriyordur
Kafasında bitiren adam seni umursamaz, ölüyorum desen dönüp napayım der, saatlerce konuşur dil dökersin boş boş bakar anlamaz seni ve hiç hazır olmadığın bir anda arkasını döner ve gider
Sen aradığında soğuk konuşur aricam diyip aramaz kendinden soğutmaya çalışır sen güzel bi iltifat falan veya seni seviyorum gibi şeyler dediğinde hmm anladım iyi bakalım gibi cevaplar verir