2 ay oldu ayrilali 8 yillikti. Alıştık fakat arada çok takıyorum. Hatalı olan oydu sebepsiz yere kendini soğutmaya çalıştı. Siz erkekler gerçekten unutuyor musunuz ya Allah aşkına hiç mi acı çekmiyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılUnutamazlar onlar da bizim gibi hatta onlar da sahiplenme duygusu daha fazla senin başkasıyla olma ihtimalin onu delirtir geri dönsün istiyorsan biriyle birlikte ol ve bunu senden görmesini değil başkasından duymasını sağla döndüğü zaman eskisinden daha çok sevecek sonu da evlilik olur
010 Yorumla
Soran+1 yılBaşkasıyla olma ihtimalim delirtir bence de çünkü ondan başka hiç sevgilim olmadı
Cevap sahibi+1 yıl3.5 sene kulu kölesi oldum kıymetimi bilmedi neler neler yaptı bana ayrıldık hayatıma birini aldım bunu öğrendi 10 günde 8 kilo vermişti barıştık ağlayıp duruyordu ve 1.5 senedir öyle çok üstüme düşüyor ki aklın durur saçma falan değil kıymet bilmiyorlarsa kıymetimizi bilen biri olacağını bilecekler
Soran+1 yılHep öyle oluyor zaten. Ama ciddiysen oluyor işte. Heryerden engelli şu an benden. İsterse yazardı umrunda değilim
Soran+1 yılİstemediği için devam etmiyorum zaten?
Soran+1 yılYaw sanane kardeşim acı yasaya yasaya atlatılır zaten. Çok rahatsizsan yazma Allah Allah
En İyi Cevaplar
+1 yıl8 yıllık dediğin için yazıyorum.. 1buçuk yıl konuştuk 7 ay nişanlı kaldık nişandan 2 gün sonra o kızı anlattı onun peşinden kaç yıl koştuğunu, onu unutmak için 1 haftada 15,20 kızla konuştuğunu yani 8 yıl sürmüş ve kız şu an evliymiş 😞 ve bunu biz nişanlıyken anlattı bu yetmiyormuş gibi başka kızdan mesaj geldi başın bağlanmadan görüşseydik iyiydi diye ve nişan atıldı demem o ki unutmaz
033 Yorumla
Soran+1 yıl1.5 sene seni yara bandı olarak mı görmüş cidden ya şaka gibi
- +1 yıl
1. buçuk sene o kadar güzeldi ki anlaşmamızda hiç sıkıntı yok daha sonra nişan yaptık her şey nişandan sonra oldu o kadar rahat anlattı ki hiç tepki vermedim o an çok güzel gizledi o bir akrep erkeği 👀 Onu hayatıma almadan 4 yıl yalnızdım kolay sevemiyorum şimdi tek isteğim var Allah beni yarım bıraktığı gibi onu da başkasıyla tamamlamasın inşallah
Soran+1 yılAllah kahretmesin yaa benim ki de akrep erkeği. Allah bidaha karşıma çıkarmasın bunlardan cidden
Soran+1 yılÇok güzel rol yapıyorlar
- +1 yıl
Çok iyi hem de ilk zamanlar aşktan havalara uçuyorsun ilk 4 ay peşimden koşturdum pes etmedi ne yaptı etti beni ikna etti ve evlerimizin arası 5 dakika o kızı anlattığı gece dedim sen kaybettin tabi o an hiç tepki vermedim bir de aynı yerde yaşıyoruz gerçek yüzünü daha sonradan gösterdi kıskançlıklarını hiç söylemiyorum bile benden aldığı 2 yıl bana 20 yıl gibi geldi
Soran+1 yılAllah kurtarmış.. tek bizim değil başkalarının da hayatını karartır bunlar
- +1 yıl
Allah kurtardı tabi ama bu kadar karaktersizliğe ne gerek var ki madem unutamadın başkasının hayatına neden giriyorsun bu kul hakkı oluyor yıllarca yalnız kalmama değmedi insan olarak bile iyi hatırlamıyorum onu 2 ay oldu biteli asla zayıflığımı yansıtmıyorum ama onun beter olduğunu görmeyi çok istiyorum, Ona ayrılırken izi kalmış belli dedim boşluğuna gelmiş o yüzden anlatmış bu kadar şerefsiz işte
Soran+1 yılKız onu mu aldatmış
Soran+1 yılHiç mi söylemedi şu kadar yıllık ilişkim oldu diye
- +1 yıl
Neden ayrıldıklarını söylemedi bu ilk aşkı düşün kaç yıl geçmiş ama unutamamış akreplerin çok değişik yönleri var hiçbir şeyi unutmuyorlar ama baştan anlatsaydı ben onunla devam etmezdim
Soran+1 yılAyyy Allah hayırlısını nasip etsin gerçekten. Benim 2.5 ay oldu ayrilali ilişki yapsam yara bandı olarak görür müyüm diye ilişki yapamıyorum korkudan. erkekler cidden duygusuz
- +1 yıl
Benden sana nacizane küçük bi tavsiye gerçekten emin olduğunda hayatına birini al nasıl bi karakterin var bilmiyorum ama benim düşüncem bu
- +1 yıl
8 yıl olduğunu sevgiliyken söylememişti
Soran+1 yılBirini beğeniyorum sadece ondan mesaj gelse hereey değişecek gibi de işte
- +1 yıl
O zaman sende o çoktan bitmiş
Soran+1 yılBu ayrıldığım kişi sürekli ara verelim (her kavgada) işte fikir ayrilikları var üstüne bir de 5 sene asker bekledim onu yani subaydi kendisi. Hayatımı alt üst etti. Çaba desen yok sürekli ben tutuyordum ilişkiyi ayakta. O kadar yoruldum ki heryerden engelledim arkadaşları dahil. Gerçekten sevseydi biryerden ulaşır yazardı
Soran+1 yılBen de bitti ya ben sadece şey istiyorum. Değerimi anlasın köpek olsun. Bunu istiyorum içim soğusun bir rahatlıyim. Sonra ne b*k yerse yesin banane hayattan soğuttu kendisinden de soğuttu
- +1 yıl
Çaba göstermiyorlar evet seni cidden çok iyi anlıyorum benimle ayrılırken sadece sevmek yetmiyor dedi çok cinsel istekleri oluyor akrep için hayat orasından ibaret diyebilirim sevseydi uğraşırdı evet ama şundan emin ol unutmaz bin yıl geçse de unutmaz
Soran+1 yılInşşalllah unutmaz. Ben unutayım o unutmasın
- +1 yıl
Unutmaz emin ol beni de soğuttu ağlayamadım bile bende onu yaşadığını görmeyi çok istiyorum ben ikizlerim bana cıvıl cıvıl yapımı unutturdu o her şeye karışacak ama karşı taraf ağzını açamaz empati 0 birgün duyarsın kötü olduğunu şüphen olmasın
Soran+1 yılAynen empati yok asla. Hayatımdan erkek kankalariki çıkardı. Benim sevmediğim kız kankasi vardı gitmiş onu eklemiş ya a*k onun
Soran+1 yılÇok pis intikam alasım varda alirsam eğer ben kendime saygımı yitiririm
- +1 yıl
Aa sosyal medya konusu hep bomba benden ayrılır ayrılmaz 30 kişi eklenmiş 🙊 herkes kendine yakışan davranışı yapar sen ağırlığını koru 🥰
Soran+1 yılYok ben de ekledim bazılarına cevap bile veriyorum acikcasi. Bunu mu beklicem yetti ya vallahi bekle bekle ömrüm gitti. Değer de bilmedi. Şimdi evlenince onu 3 ay bekleyen birini bulsun bakayim
- +1 yıl
Ben sosyal medyayı kapatmıştım tekrar açacağım 🥰 yani senin kararın ama pişman olduğunda bu ölse belli etmez sende tanırsın öleceksin özür dile deseler onlara dilemezler, bulsa bile birgün dank eder bu hiç şaşmıyor
Soran+1 yılYok bu ediyor normal de aramıştı da. Ama heryerden engelli kendince gurur yapmıştır beyinsiz. Nerde * var hepsini affetti. İnsan az elini masaya vurur vallahi bak nerde doğru insan var özellikle onlara yanlış yapıyor. Karakteri 5 para etmez
- +1 yıl
Yok ayrıldıktan sonra ki kısım için demiştim
Soran+1 yılKanka ayrıldık ya ben heryerden engelledim 2 hafta sonra beni aradı bu. Ben de engelli ama bildirim geldi bana. Ona meşgul çaldı. Sonra daha hiç aramadı
- +1 yıl
Tavrından sakın vazgeçme daha çok kudurur 😊 asla üzüntünü gösterme bir de engelli olunca rehberde çıkar mı iphone kullanıyorum yani bazen şey de oluyor ya profili durumu kişilere gizleyebiliyorsun ya
Soran+1 yılValla asla umrunda değilim bence. Taktığını düşünmüyorum sahsen. Ama herkes yaşattığını yaşamadan ölmez içim rahat. Valla iphone kullanmıyorum 🥹
- +1 yıl
Belli etmezler çok iyi tanıyorum gururundan illa ki yaşattıklarını yaşarlar benimde hiç şüphem yok 😊
Soran+1 yılKanka bunun samimi olmadığım ama takiplestigim bir arkadaşı yazdı. Ağız mi arıyor sence
Soran+1 yılKanka bu bana yazdı... hakkını helal et hiçbir işim rast gitmiyor diye. İlahi adalet tecelli ediyor gercekten
Onlarda insan olduğu için hemen unutmaz hele ki 8 yıllık ilişki ise alışkanlıklar bağlılık illa ki olduğu için hemen unutmaz zamanla sende oda unutur yani
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
+1 yıl1 yillik sevgilim aldattı beni ayrdik ve cidden 6 yıl sevgili yapmadim eskiden nefret ederdim ama şimdi hiç bişi hissetmiyorum ve artık kızlara karşı güvenim geri geldi.
Artık sevgili yapmaya hazırım ama çaba harcamai sohbet muhabbet gerek umarım olur sevgilim03 Yorumla
Soran+1 yılEn azından 1 yılın gitmiş.. Ya 5 8 yıl geçseydi. Kusura bakma ama 8 yıl ilişki yaşamış biri olarak 1 yıl bana ısınma aşaması gibi geliyor
- +1 yıl
Şimdi giden yola mı bakacağız yoksa yapılan olaya mi?
Şimdi ben sevgilimden ayrılmadım , O beni aldattığı için ben ondan ayrıldım. Bu kadar acı çekmemin sebebi benim onu çok sevmemdi. Ayrıca aramızda çok kötü değildi son 1 ay hariç ama ben dünyaları ona zindan eden bir kişi değildim. Ben çalıştığım için aramızdaki muhabbet azalmıştı kaldı ki ben 24 saatte ona beş altı saatimi ayırıyordum. Akşamları da buluşabildikçe o müsait olunca ben müsait olunca buluşuyorduk. Servisime onun evinin yakınlarında bıraktırıyordum onunla konuşuyordum tekrardan arabaya binip kendi evime geliyordum.
Bence benim aldatılmam senin 8 yıl birlikte olup ayrılmandan daha kötü bir şey çünkü aldatma var olayın içinde ben bunu travma haline getirdim bunun yüzünden sevgili yapamadım.
Ayrıca 8 yıl çok uzun bir süreç yani bilmiyorum yaşın genç mi değil mi yani evlenecek bir ortam mı olmadı. Bence bir erkeğin yollarına mı diyeyim o kadar çok uzatmamak gerekiyor 8 yılda bir erkeğin de kızın da gönlü başka birine kayabilir canı sıkılabilir Yani arada böyle evlilik gibi bir bağ olmayınca sıkıntılı olabilir.
Ama bu ne zaman müstesna olur Sen 16 yaşında falan bununla tanışıp okul bitti bitiyor derken bir 8 yıl olmuştur O ayrı mesele.
Ama sen bununla 20'li yaşlar ve sonrasında birlikte olup süreci bu kadar uzattıysan sıkıntı olur. 20'li yaşlardan sonra olayı 5 yılda bitirebilmen lazım 5 yıl içinde adamı kadını neyse eşini Nikah masasına oturtman lazım. Sana verebileceğim tek tavsiyem bu yani mesela ben şu anda 26 yaşındayım biri sevgilim olsa şu anda 1 yıl sevgili olup nişan düğün yapma yoluna giderim direkt
Soran+1 yılAyrıldıktan sonra benim sevmediğim hayatından çıkarttığım bir kız kankasinj ekledi. Belki de konuşuyorlardı. Üstüne ben 5 yıl asker bekledim gözüm başkasını gormedjm. Ne zaman iyiliğini istesem kötülük gibi algiladi. Asla değer bilmedi. Evet travma olarak kalabilir fakat 8 yılım çöp oldu. Büyük bir zamandan bahsediyoruz. Umut verip verip soğutacak hareketler yaptı. Çözüm yerine sürekli ara verelim kafasındaydi. Yani herkesin derdi kendine göre büyük birsey diyemem. Ben 5 yıl emek verdim psikolojim alt üst olmuştu artik
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
34Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılUnutabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılDuygusuzsunuz
- +1 yıl
Siz de saf olmayın
Soran+1 yılTamam bir dahakine sadık olmak yerine aldatiriz.
+1 yılBazı erkekler hemen unutur, bazıları unutmaz, unutamaz.. 8 yıl uzun bir süre ama 10 yıllık ilişkisinden ayrılıp 5 aydır tanıdığı biriyle evlenenide var. yaşlar ilerlemişse vardır bir şans kimi 5-6 yıl oldu ee evlenelim der. gidip gelirler.. kimide sıkılır başka limanlara gider tamamiyle karakter meselesi
11 Yorumla
Soran+1 yılErkekler kapatılsın ya
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Unutmaz, sıkılmıştır. İnsan tek eşli değil. Kadın birkaç yılda bir erkekler sürekli eş değiştirmek istiyor. Gidene güle güle. Sen önüne bak. Sadece 23 yaşındasın. Her yeni aşkın diğerinden büyük olacak. Zaman zaman hepsini hatırlarsan, ilkini en fazla...
Ve, gelirse de kabul etme. Bir defa giden yine gider. Bu defa 3 çocukla neye uğradığını şaşırırsın.
17 Yorumla
Soran+1 yılGelirse kabul edemem zaten birseyler de benden koptu artik. ki heryerden engelli. Zaten değer verseydi ona rağmen biryerden ulaşırdi. Fakat insan yapılanları yediremiyor o yüzden insanın canı sıkılıyor
Erkeklerin acısı maksimum bir hafta sürüyor. Sonrasında hayatlarına hiçbir şey yaşanmamış gibi devam ediyorlar. Maalesef çoğu erkek kalpsiz oluyor. İçlerinde benim sevgilim gibi duygusal ve kolayca unutamayan erkeklerde var. Fakat az sayıdalar.
12 Yorumla
Soran+1 yılO az sayıda olanlar da bize denk gelmez
- +1 yıl
Kalbini temiz tut, gelir 🙏
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeviyorsa bence unutmaz ama erkeklerin kadinlar gibi aci cekmesi duygularini gostermesi ayiplanir bilirsin ondan bastirirlar umursamiyormus gibi davranirlar ama hayatina kimi alirsa alsin gozleri seni arar. Aciyi yasamak icin kendilerine izin vermediklerinden daha sonra da cikar acisi.
01 Yorumla- +1 yıl
2 yıllık bir ilişkim vardı 4 ay oldu ayrılalı ben unutamadım o da unutamadı yazdı etti de çok geç yazdı birde neden bırakıp gitti bu konu da net olmadı ya da olamadı geri geldiğin de ise ben senin yokluğuna alıştım dedim... seni seviyorum ama yanımda değil çokk uzakta dedim o da çekip gitti
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Erkek kolay kolay vazgeçmez. Geçerse gerçekten bıkmış bitirmiş demektir. Genelde böyle olur. Bu arada bunun duygusuzluk kalpsizlik sevgisizlikle felan alakası yok
06 Yorumla
Soran+1 yılUmut aşılayıp bırakmak ne zamandan vazgeçmek oluyor. Hadi birsey yaparım anlarım. Günahım da yok ki vazgeçsin.
Soran+1 yılEvliyken bosanirdik zaten o kesin. Çoluk çocuk olunca böyle oluyor.
Soran+1 yılYa bununla yapan zor zaten bütün sıkıntı bunda. Tamam ben hep doğru değilimdir ama her Allahın günü umitlendir üstüne evime gel iftar yap ailemle tanış. Sonra gelsin kendisini soğutturmaya çalışsın. Yaw insaf ya
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılUnutmak diye bir şey yok, makine değil bu reset atasın. Sadece sizin gibi kendilerini kahretmiyor acı çekmekten zevk almıyorlar durum bu.
01 Yorumla
Soran+1 yılKendimi kahretmedim. Sadece hak etmediğim için canim sıkılıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende soğutmaya caksima evresine gecicem sanırım..
Evet biz erkekler ilk başta önemsemeyiz ama yalnızlığı hissedince köpek gibi ararız acısını çekeriz soena düzelir tabi duzelmiyorsa o kişi hastadır01 Yorumla
Soran+1 yılNiye sogutuyorsunux anlamıyorum ya nr batiyor
Aşk İlişkileri konusunda 804 cevap paylaştı. Hiç kimse hiç bir şeyi unutmaz. Duruma göre ya özlemle ya da nefretle hatırlar...
18 Yorumla
Soran+1 yılNefretle hatırlayacak kadar midesiz değildir diye düşünüyorum oha yani
Soran+1 yılGünahım yoktu ki sevmekten başka. Ama o midesiz kafada kurar nefretle hatırlar. Allahin brlasi
Soran+1 yılBüyük ders
Soran+1 yılKimseye güvenim kalmadı artık hayırlısı valla
+1 yılbiraz zor duygusal bosluktadir Şu an zaman verilmesi lazim
13 Yorumla
Soran+1 yılBeddua etmek istemiyorum ya
- +1 yıl
etme de zaten kafasini toparlasin seni uzer bu seferde
Soran+1 yılBenim bir günahım yok neden üzsün ki
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılUnutmaz helede 8 yıllık sa..
Bir anı olarak hatırlan.
116 Yorumla
Soran+1 yılVicdani bırakmasın yakasini
- +1 yıl
Niye napti ki
Soran+1 yılUmut asiladi hep. 5 sene yanımda okudu asker kendisi kullanıp atti bildiğiniz. Bu yıl son senesi. Sonra gitti düşmanımı affetti. Kız kankasi vardi bunun asla sevmiyordum gitmiş hayatına almış. Benim hayatımı mahvetti bütün erkek kankalarimi hayatımdan ciksrdi neredeyse yaptığına bak. Karaktersiz
- +1 yıl
Şimdi ne olduğunu anlasam bir cevap verecem. Mesaj kısmında konuşmak istermin
- +1 yıl
Ha o zaman umursamaz seni
- +1 yıl
Unutabilir yani seni
Soran+1 yılUnutsun ama değerimi bilmeden de ölmesin
- +1 yıl
Mesaj kısmında konuşmak istermin
- +1 yıl
Değerini bilseydi böyle yapmazdı
Soran+1 yılSıkılmış..
- +1 yıl
Belki zamanla değerini anlar
Soran+1 yılYani ben de omu istiyorum zaten
Soran+1 yılİlahi adalet yerini bulur inşallah
- +1 yıl
O hiç belli olmaz maalesef bu hayatta ilahi adalet zor oluyor..
- +1 yıl
Konuşmak istersen yazabilin bana haberin olsun
Soran+1 yılHeryerden engellemiştim zaten 2 aydır da oyle.
+1 yılNerde o ciddi ilişkiler ohoo herkes bizler gibi bukadar uzun ilişkisi oluyormuymuş
08 Yorumla
Soran+1 yılArtık olmuyor
- +1 yıl
Vallaha ya ben 3 sene çıktıydım sonra bi bahane bulup gitmişti oysa ona kızdım ama gittiği için değil yalan söyleyerek gittiği için gideceksen gururunla git senden soğudum de bitirelim de bitsin dedim yalan söyleme boşuna dedim
Soran+1 yılBiz sevenler nerede hata yapıyoruz anlamadim
- +1 yıl
Ya hani diyorlarya herşeyin fazlası zarar cidden öyle sevgininde fazlası zarar
Soran+1 yılBen baya gördüm yaa yok böyle birsey. Erkek görmüyordum resmen inanır misin
- +1 yıl
Eğer tabi denemek istersen şu sıralar konuştuğum kimse yok sohbet edebiliriz yani 😄 ben kolay kolay soğumam yani
Soran+1 yılHiç inanasım gelmiyor 😅
- +1 yıl
En azından şans verebilirsin denemeden bilinmez ben burdayım ne söylesem sana inandıramam sohbet ederken sen bunu anlarsın ztn
Onun umurunda bile olmaz yenisini bulmuştur sen de önüne bak Yeni Bir Hayata başla yeni birisini bul
06 Yorumla
Soran+1 yılAklındakini bir bitireyim başkası elbet gelir. Şu an yara bandı olarak kullanmak istemiyorum kimseyi haddim değil
Soran+1 yılYok ona acımıyorum zaten de konusacagim kişinin duygularıyla oynamak istemiyorum
Soran+1 yılİnşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin de 8 yıllık ilişkisi bitiyor. Son dönemde moda oldu galiba 8 yıllık ilişkiyi bitirip ayrılmak.
04 Yorumla
Soran+1 yılOnlardan olmamayı tercih ederdim
- +1 yıl
Şu an kaç yaşındasın merak ettim
Soran+1 yıl23
- +1 yıl
Anladım 🙂🙂
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoğu erkek unutmuş gibi yapar fakat içine atar, ata ata da ölümcül hastalıga yakalanır
024 Yorumla
Soran+1 yılYeni kız bulmuştur
Cevap sahibi+1 yılKos koca 8 yıl demişsin, eğer öyle bişi yaptıysa kısa süre içerisinde onunki sevgiden başka ziyade şeydir cinsel ihtiyaç aff edersin
Soran+1 yılÖyle birsey olmadı ama aramızda. Affedersiniz ama vermedim
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum, yani bı şeylerin çoğ sebebi var en iyisi karşına alıp güzel bı şekilde konuşmak
Soran+1 yılKonuşmaktan ve çözüm odaklı olmaktan asla yana olmadı. Bir mesajla bitti 8 yıl
Cevap sahibi+1 yılOzman sizin ilişki yaşalsan zamanınız farklıymış.
Yani benim 8 yıllık ilişkim olsa, sebepsiz veya sebepsiz yere ayrılık olsa, hemen vaz geçmem çaba gösteririm aradaki aramızdaki vb sorunlara çözüm bulmak adına.
Soran+1 yılBen de vardı sadece karşı tarafta tık yok. Ara verme kafasindaydi
Cevap sahibi+1 yılaçık sözlü olucam.
Ayrılmanın en kibar söyleniş şekli ara verelim biraz veya ara vermek istiyorum vb.
Erkek&Kız
Soran+1 yılHayır tek o olsa iyi 😂 dusundugumm biri var eğer olumsuz cevap alırsam sana geri döneceğim. Resmen bu yani
Cevap sahibi+1 yılEvet işte insanoğlu biraz farklı
Cevap sahibi+1 yılAranızda ne vardı bilemem lakin sorunları dile getirip çözüm bulalım mı diyede bilirdi 😂
Cevap sahibi+1 yılBende bı keresinde Instagram da ilişki yaşadım, ara verelim biraz dedi bende dedim bence ayrılalım dedim 😂
Cevap sahibi+1 yılİnkarda etmedi peki dedi
Soran+1 yılYa 40 kere dedim. Sürekli diyor ileriyi düşünüyorum anlaşamıyoruz vs vs. 8 yıl sonra aklına gelmiş anlasamadigimiz.
Soran+1 yılBen de bitirdim direkt. Çocuk mu var karşılarında adam akıllı soyle bitirmek istiyorum diye ne oyaliyon
Cevap sahibi+1 yılAlla alla garip bebeymiş,8 yıldır ilişkisi var anlaşamadığınız yenimi aklına gelmiş 😂
Helal olsun sana hak edene hakkıno vereceksin.
Haklısın ilişkide açık sözlülük şart.
Soran+1 yılGerçekten çocuktu ya olgun değildi asla. Sonra zaten kardeşime itiraf etti sıkıldım diye. O işin bahanesi yani. Basit kalpler de çürümeye layık. Bulsun şimdi onu bekleyen birini
Cevap sahibi+1 yılAnladım kral.
Güzel demişsin kendine layık birini bulur veya bulmuşdur.
her şey gönlünce olsun
Kalbine layık kendin gibi iyi birini inşallah bulursun.
Bu saatten sonra tekrar yeni beyaz sayfa aç.
Bida da ağzına alma onun ismini vb. Anlatımlarına göre belli ki seni hak etmiyor.
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊 hayatimi değiştirecek biri girer inşallah hayatıma.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek,
İnşallah inşallah ☺️
Soran+1 yılDostum buraya yorum atmıştın. Bunun arkadaşları beni aradı neden bilmiyorum. Arkadasi pişman olduğunu söyledi. Öyle olsa neden başka yerlerden ulaşmıyor
Cevap sahibi+1 yılMerhabalar hoşgeldik baya olmuş konuyu unutmuş ve hakim olmak için baştan okudum 🙃
Son pişmanlık neye yarar be..
8 yılı hiçe sayıp tek kelime bitiren kişi yani o pişmanlık gibi değil yokluk gibi geldi 👌🏼
Ve çok pişman var sayalım ne diye kendi ulaşmadı!
Soran+1 yılKesinlikle sevdiğinden değil bence de
Cevap sahibi+1 yılEvet yani akıl mantığı ile hareket et ki doğru yolu bulasın
Kalb yolu bazen yanılıyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılCanım ilişki içindeyken sana guzel hediyeler aliyomuydu ya da pahali ona göre bişey diycem
03 Yorumla
Soran+1 yılAliyordu
Soran+1 yılNe diyecektiniz
Cevap sahibi+1 yılYani emek verdiyse hemen unutamaz esra ezmeci falan takip ediyorum
Hayır unutmaz ama şeninde suçun vardır erkek istediğinde vereceksin kendine bakacaksın
Bu kadınlar çok aptallar erkekler saf 2 hareketle köleniz olurlar ama kadınlar aptal036 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
Soran+1 yılİstediğin de vereceksin derken
Soran+1 yılKocam olsa haklısın da kocam degil. Eğer verseydim ben onun kölesi olurdum o benim değil
Soran+1 yılO zaman yolu açık olsun kendimi satacak değilim. Çok isterse geneleve gitsin
Soran+1 yılUzatmasaydi 8 yıl madem çok istiyor.
Soran+1 yılOlmadim
Soran+1 yılBen senin gibilere bakmam. Aklın fikrin bel altı. Git o*rospilarla takıl işin bu
Soran+1 yılHint kumaşı falan sanmıyorum. Herkese yüz vermek zorunda değilim. Bir sevgilime sıcak olurum gerisi beni bağlamaz. Ki verseydim de gitseydi daha mi iyiydi? Bunalıma giricektim
Soran+1 yıl5 sene ben asker bekledim ama siz de beni düşünün 😪 hep çabalayan taraf ben olunca bırakmak zorunda kaldım.
Soran+1 yıl23 yasindayim, dediğim gibi karşı taraf buz gibiydi. Sürekli ara verelim kafasındaydi. Ara veriyoruz yine ara verelim diyor. Ben de hiç sevmem böyle şeyleri ya devam ya bitirmek derken yine 1 2 hafta daha konuştuk. Ama hiç samimi gelmiyordu. Kavgaya dönüştü ve heryerden engelledim çok yoruldum çünkü. Tabi onun umrunda değilimdir ben de alıştım artık
Soran+1 yılDüşmanımi affetti zaten kendisi tabii ki de bitmiş
Soran+1 yılO zaman evlenseydi. Sürekli evliliği ertelettiriyordu. Kocama hayır diyecek değilim heralde
Soran+1 yılSevdiğimi hissetmiyorum aslında ama anılar çok kötü işte
Soran+1 yılKullanır atardi yani... kafayı yerdim vallahi
Soran+1 yılYani baskasini bilmem ama benim en değerli hazinem. Ki zaten sürekli istiyordu reddedince Bi tuhaf oluyordu. Bilmiyorum istese alırdı belki
Soran+1 yılAma çok karşıydim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen sevsem suç olur giderler hemen. Ama sevmeyen erkekle 8 yıl muhteşem adalet !
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBöyle erkeklere laiksiniz yarın gidersin dön diye yalvarırsın
Soran+1 yılBiz birbirimizi seviyorduk zaten. Sonradan ne oldu bilmiyorum. Eğer dediğiniz gibi bir kız olsaydım hala onunla çıkıp onurumu gururumu hicr sayıyor olurdum. Zamanında çok sevdiği için sevdim. Şu an sevdiğini hissetseydjm yanında olurdum ama değer görmeyince terk ettim. Napsaydim?
Cevap sahibi+1 yılo zaman iyi yapmıssın değer veren değer görmüyor bu dünyada bu gerçek. Ben de şu an kimseye değer vermiyorum beklentim yok. gelmek isteyen gelir düşüncesindeyim adım atmıyorum kimseye senin yaşadıklarını yaşamamak için. 8 yıllık ilişkim olsaydı şu an evli olurdum büyük ihtimal beni sevdiğini değer verdiğini hissettiren bir kadının yeri başka ama güvenemiyorum. senin yaşadıklarını yaşadım hepsine de anında tamam dedim yol verdim. o yüzden iyi yapmıssın
Soran+1 yılAbi ben bide 4 yıl onu bekledim ya subaydi kendisi. Yazıklar olsun
Cevap sahibi+1 yılAskerden olmaz zaten öğrenemediniz mi? hemen hemen çoğu kardeşim abaza. Ya da daha iyisini bulunca bırakıyorlar ben de öyle olucam artık böyleleri değer biliniyor
Soran+1 yılBenden guzeli bulunur da seveni bulunur mu orası muamma işte. Güzele doyarsın da seni gerçekten sevene doyamazsin
Cevap sahibi+1 yılBen çok sevdim de yok öyle dediğin gibi değil sevince gidiyorlar. S**ne doyamıyorlar.
Soran+1 yılİşte sevmiceksin. Hoşlanmadığı şeyleri yapacaksın ki peşinden koşsun. Diğer türlüsü bunlara sarmıyor
Cevap sahibi+1 yılAynı dertten yakınıyoruz. anlatmak ister misin şu an ben de en az senin kadar gerginim dertlşelm mi?
Soran+1 yılGizlilikten çık
Cevap sahibi+1 yılçıktım
Benim kız arkadaşımda 6 yıllıktı 4 aydır ayrıyız nişanlanacaktik ayrıldık pişmanım filan dedim ama nafile hiç umursamıyor hiç yokmuşum gibi :) ve bir çirkef aboo
06 Yorumla
Soran+1 yılBen heryerden engelledim. Zorunda birakti hatasınında farkında. Ama ben bir çaba goremedim
Soran+1 yılEn azından çabanız var. Ben 4 sene asker bekledim üstüne yinede degerim bilinmedi
Soran+1 yılValla mutlu olmak istiyorum artik
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUnutmasa da kafaya taktığı için ilgilenmez, kaprislere dayanamaz.
00 YorumlaAynısının tam terkisini kız arkadaşım yaptı 2 yıllık ilişkimiz bitti. Ve biteli şu an 4 ay oldu hemen gidip başkasıyla yüzük takmış.
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke 2 yıllık bitseydi benim de 8 yılım çöp oldu
+1 yılgenelde kolay kolay unutamaz uzun ilişkiden yeni ayrılan erkeklerle takılma bence seni yara bandı maksadıyla kullanmaya çalışabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılUzun ilişkisi benimle bitti knk
- +1 yıl
unutamaz o zaman
Soran+1 yılÖyle mi dersjn
+1 yılBence unutulur ama nedenine göre. Eğer kötü anısı varsa unut gitsin kızım! Sen daha iyilerine layıksın zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi hatırlayamiyorum zaten. Bir insan ancak bu kadar nankör olabilirdi
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYuh 8 yıllık mı maşallah unutamaz
11 Yorumla
Soran+1 yılValla bilmiyorum artık
+1 yılSebepsiz yere değildir o.. başka bir kız bulmuştur
14 Yorumla
Soran+1 yılOnuda çok düşündüm ama instada fotoğrafımızı zorla kaldırtmıştım. Bide çok rahat bir insan kendisi diyor olsa soyler senden ayrılırdim diyor. Ailesel büyük sorunları vardı ciddi ciddi bunalımdaydi. Zaten ne zaman bisi olsa olan bana oldu
- +1 yıl
Yok hayır.. her ne kadar sorunları olsada hiç kimse sevdiğini bırakmaz.. bu kanun gibi bir şey. Olur mu öyle şey düşünsene birini seviyosun ama kendinden onu yoksun bırakıyosun.. seni resmen cezalandırmak gibi bir şey bu.. üstelik senin onu sevdiğini de bilmesine rağmen.. inanma asla inanma.
Soran+1 yılValla Allaha bıraktım ne diyim artık olan bana oldu
- +1 yıl
Aynen öyle tecrübe tevicrübe. Seven insan ihanet etmez
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl8 yılda nasıl evlenmediniz
11 Yorumla
Soran+1 yıl15 yaşından beri cikiyoruz
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. O saniye unutuyorum
Daha aklıma bile gelmez018 Yorumla
Soran+1 yılUzun ilişkiden bahsediyorum yalnız günübirlik değil
Soran+1 yılHa uzun iliskide menfaate göre kullanıyorsan veya kız seni biktirip aldatırsa haklısın. Ama her seven unutamaz hemen nesin bilgisayar mı?
Soran+1 yılSen çabalıyorsun işte burada haklı taraf sensin. Şu an aynı durumdayız. Ama o hiç çabalamadi. Heryerden engelledim o kadar yorulmuşum ki artık bezdim yanj. Benim cabamla ilişki yürüdü canim çıktı canım gibi. 2 hafta sonra aradi dahada aramadı.( engelli olduğu halde arama bildirimi geldi)
Soran+1 yılSem yine çaba gösterip elinden geleni yapıyorsun bu öyle değil sürekli ara verelim kafasinda. Çözüm odaklı değildi. Ara verdik mesela 3 hafta diyor tekrar ara verelim düşünelim. Sen de bunu adını koy
Soran+1 yılYok çekmem ben de bitti ya sevgi yok. Alışkanlık olduğu için arada çok koyuyor. İçimi dökmek rahatlatıyor oule diyeyim. Allahim bir de 5 sene asker bekledim o daha çok canımı sıkıyor kafama sıkasım geliyor
Soran+1 yılEvli değilim ki ben bekarım söz bile yapmadik
Soran+1 yılYok aynı kişi bu. 5 sene harp okulunda okudu. Gözüm asla başkasına kaymadı. Okulu disiplinli diye asla dsrlamadim niye geç cevap veriyorsun vs vs. Düşün ya Allah beni kahretmesin. Memleketine gidince kavga ediyorduk vakit asla ayırmıyorfu aramıyordu. dedigin gibi peygamber sabrı varmış ben de
Soran+1 yılTakıntım olsa hastanelik olurdum galiba ya valla. Şey bunun büyük ailevi sorunları vardı. Tamam ama o zaman herkesle konuşma dimi? Bide uzak mesafe iliskisiydi bizim ki. 5 saatlik yol. Yanımda okumaya geldi benim için. Şimdi son senesi. Acaba diyorum yalnız kalmasın diye beni mj kullandı. O kadsr agrima gidiyor ki neyse diyorum Allah başka dert vermesin yanj
Soran+1 yılYemin ederim yalan söylemiyorum hepsi doğru. Sadece kavgalarimiz çok artmıştı. Yanj gereksiz sebepten o sert bakışından dolayı cafede ağladığımı biliyorum ilk defa. Hayır ona ne yaptım da boule oldu bu hale geldi inan bilmiyorum. Neden yani aldatmam mi gerekiyordu anlamadim
Soran+1 yılHayır oule değil aldatmam ben. O kızsın veya peşimden koşsun diye kendimi yerlere sermem. Her zaman zirvede olmayı seçerim. Sen yanlış anladın. Hani aldatan kadınların daha çok değeri biliniyor ya ondan dedim
- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılZor olur ama unutur.
02 Yorumla
Soran+1 yılAhımı aldı artık unutursa da sırtı yere gelir mi emin değilim
- +1 yıl
Belli olmaz o.
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Çoktan yenisini bulmustur
12 Yorumla
Soran+1 yılBulsun da benim gibi 4 yil asker bekleyen birini bulur mu orası muamma
Kolay kolay unutmaz ya
02 Yorumla
Soran+1 yılUnutuyorlar
+1 yılSenin acı çektipini görürse üzülmez tabi
04 Yorumla
Soran+1 yılYok asla görmüyor
- +1 yıl
Cozum basit de bosverin takmayın ya sizden değerki değildir
Soran+1 yılBenden değerli değil tabi ama insan neden diyor. Bu kadar sevip bekleyen insan varken neden bırakmaya çalışır diyor. Yıllarıma üzüldüm
- +1 yıl
Tabi yasanmıslık var koca 8 yıl az değil onca koca yıl hayallerinş hayatlarını paylastıgın insan. Üzülünce geri gelmiyeceği için kendi hayatına devam et boş ver takma üzme
- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılKafasında bitirmişse bitmiştir
10 Yorumla Unutuyorlar bebem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Benimde 8 yıllık bitti gayet güzel unuttuk
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bitti ama hatalı var mi ona göre unutma değişiyor
+1 yılYok be ya niye unutsun zaten yedek Aman da vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılResmen boşanmış gibisiniz 8 yıl nedir yahu
03 Yorumla
Soran+1 yılCidden öyle ya ayrılmaktan ziyade boşanmış gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç
Soran+1 yıl23 yasindayim
Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Tamamen unutmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılUnutmuş gibi
Aşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı. Erkek bu unutur
11 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerden nefret ettim cidden
+1 yılunutmak öyle kolay mı sandın?
01 Yorumla
Soran+1 yılSizin için kolay kusura bakma ama
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKaç yaşındasınız
01 Yorumla
Soran+1 yıl23 yasindayim
+1 yılYengeç Erkeği ise unutması zaman alır.
013 Yorumla
Soran+1 yılAkrep erkeği maalesef ki
- +1 yıl
O da aynı şekilde. Zor unutur sevmişse. Ama şerefsiz bir akrep erkeği ise unutur.
Soran+1 yılYani o kadar seven birini üstüne 4 yıl asker bekleyen bir kızı bırakan birinin şerefli olacağını düşünemedim
- +1 yıl
Sen de haklısın. Askerde de beklemişsin sadakatinde iyi gayet.
- +1 yıl
Senin burcun ne
Soran+1 yılBaşak
- +1 yıl
Sadık olur başak kadınları da gerçekten genel olarak. Nefsine hakimdir geneli
Soran+1 yılDoğru ama değmeyen birini sevdim en güzel duygularımı bununla öldürdüm ona yaniyorum
- +1 yıl
İnan hayırlısı olmuş yine de üzülme.
Soran+1 yılHerkes Allah kurtarmış diyor zaten ama o kadsr anı var ki iste. Anılar cok kotu
- +1 yıl
O da var bide 8 yıllık diyosun çok uzun bir süre.
- +1 yıl
Sen Emek vermişsin iliskine belli. Ama o sebepsiz yere mi bıraktı gitti. Nedeni neymiş?
Soran+1 yılYa ailesel sorunları vardı. Hani bahane değil gerçekten büyük sorunlar. Bunalıma girdi ama ben hariç her kankasiyla dertleşir. Bir ben mi batiyordum ona anlamıyorum. Bazen fikir ayrılıkları yaşıyorduk ama her ilişkide olur bu sürekli bunu diyip ara vermemiz gerektiğini söylüyordu. Ben asla ara vermem ya bitiririm ya da devam. Çocuk çocuk şeylere gelemiyorum. Sonra bitirdim heryerden engelledim. Asla çaba yoktu yorulmuştum yani
- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılUnutur.
11 Yorumla
Soran+1 yılKalpsizsiniz yeminle sonra laf ediyonuz
ben 9 aylık ilişki mi unutamadım halen
00 Yorumlaunutur
00 Yorumla
+1 yılUnutmaz..
00 Yorumla
+1 yılUnutmaz
00 YorumlaBence çekmiyor
00 Yorumla
+1 yılKolay kolay unutmaz
00 Yorumla
+1 yılunutur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVurdurmuş muydun?
024 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılboş ver o zaman şanslısın. Bırak onu yoluna bak
Soran+1 yılHeryerden engelli zaten ama birden aklıma geliyor yoğun bir şekilde. Karaktersiz
Cevap sahibi+1 yılKaraktersiz olan aklına gelmesin işte. Bırak boş ver. Geçmişte kalan herhangi biri de geç. Umursama. Bence kendine haksızlık edersin
Soran+1 yıl4 yıl asker bekledim bir de ne kadar umut verdi bir bilseniz
Cevap sahibi+1 yılBence sende uzaklaştın ondan. Sadece alışkanlık olarak arıyorsundur bazen. Yoksa sevgi vs sende de yoktur artık
Soran+1 yılSevgi olmasaydı gözüm başkasını görürdü ama. Asla başkasına gözüm kaymadi benim. Alışkanlık var evet ama gerçekten sevdim
Cevap sahibi+1 yılTamam ama artık ayrıldın. Onu diyorum. Geçmişte kaldı sevgi vs.
Cevap sahibi+1 yılAnladın mı
Soran+1 yılAnladim ama insan sindiremiyot
Soran+1 yılEvlenmeyi düşünüyorduk ki ciddi bir kızdım. Eğlenmek için çıkmadım. İlk çıktığım zaten kendisi
Soran+1 yılİnsan değer bilir dimi bu devirde kim kaldi
Cevap sahibi+1 yılPeki 8 sene olmuş neden vurdurmadın hiç
Soran+1 yılKocam mi?
Cevap sahibi+1 yılDeğil ama 8 sene yani
Soran+1 yılİyi ki de olmamış kafayı yerdim yoksa
Cevap sahibi+1 yılSabırlı kızmışsın helal olsun
Soran+1 yılSağ ol da işte sevilmedik
Cevap sahibi+1 yılEvlensene benimle
Soran+1 yılŞaka heralde djjd
Cevap sahibi+1 yılCiddi söylüyorum güzel sürprizler nerden gelir belli olmaz:)
Cevap sahibi+1 yılNeden kaale almadın?
Soran+1 yılErkeklere güvenim yok
Cevap sahibi+1 yılBeni tanısan böyle söylemezsin
+1 yılÇekmez ki
04 Yorumla
Soran+1 yılİnsan mısınız soruyorum
- +1 yıl
Iyide olayin benle ne ilgisi var
Soran+1 yılKötü çocuk nickin var bide öyle diyince o şekilde düşündüm
- +1 yıl
Hakkisin sende
Gizli Üye(36-45)+1 yılUnutmzz
00 Yorumla
+1 yılAsla unutmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel hayatına devam ediyor gibi.
- +1 yıl
başkasını bulmuştur şerefsiz
Soran+1 yılBulsun elbet ondan tekme yiyecek : )
- +1 yıl
aynen öyle :)
Senmi terkettin
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama soğuttu. Çözüm arıyorum mesela asla cabalamiyor. Ben buyum böyleyim diyor. Bak gidersem affetmem dönmem diyorum umrunda değil asla.
Soran+1 yılBen de o kadar yoruldum ki artık engelledim heryerden
- +1 yıl
Bende yeni ayrıldık oda bana soğudum dedi izin günümde çok uyuyordum 3 4 te kalkıyordum yazamiyordum bi kaç kerede haber veremedim biyere gittim sarjim bitti ama bebek gibi seviyordum ben onu gec yatıyordum erken yat diyordu yap dediği şeyleri yapamadim beni kızlarla geziyor sandı heralde oysaki garip ben hep onu dusunuyordum
O korkuyordu gitmemden hep ciddiydi evlilik istiyorduk neden boyle oldu ya 😏o beni özlemi ya da geri gelirmi
Soran+1 yılKadın geri gelmez genelde maalesef
Soran+1 yılNe kadar süre ayrisiniz
- +1 yıl
Aynı yerde calisiyoruz konuşmuyordum yüzüne bile bakmıyordum oda tavır yaptı bu aralar biraz konuşmaya başladım aldığım montu giymiyordu şimdi giyiyor Gecen küçük pasta lar var ya ondan almis ondan verdi yok dedim israr etti aldim hafiften espiri yapiyorum yüzü gülüyor çok konuşmak istiyorum cokkkk ama olmuyor offff ne yapacagimi bilemedim geçen kakaolu sut aldim al ic dedim hafif ten gülümsedi cozemiyorum kiziyorum da kiyamiyorumda
Soran+1 yılSen yaz çabalamaya bak. Adım bekliyor olabilir. Eğer istiyorsan yap ama alışmışsan bırak
Zor unutur
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği