2 ay oldu ayrilali 8 yillikti. Alıştık fakat arada çok takıyorum. Hatalı olan oydu sebepsiz yere kendini soğutmaya çalıştı. Siz erkekler gerçekten unutuyor musunuz ya Allah aşkına hiç mi acı çekmiyor.
1 ay
Uzun ilişkisi bitmiş erkek unutur mu?

Unutamazlar onlar da bizim gibi hatta onlar da sahiplenme duygusu daha fazla senin başkasıyla olma ihtimalin onu delirtir geri dönsün istiyorsan biriyle birlikte ol ve bunu senden görmesini değil başkasından duymasını sağla döndüğü zaman eskisinden daha çok sevecek sonu da evlilik olur
Başkasıyla olma ihtimalim delirtir bence de çünkü ondan başka hiç sevgilim olmadı
3.5 sene kulu kölesi oldum kıymetimi bilmedi neler neler yaptı bana ayrıldık hayatıma birini aldım bunu öğrendi 10 günde 8 kilo vermişti barıştık ağlayıp duruyordu ve 1.5 senedir öyle çok üstüme düşüyor ki aklın durur saçma falan değil kıymet bilmiyorlarsa kıymetimizi bilen biri olacağını bilecekler
Hep öyle oluyor zaten. Ama ciddiysen oluyor işte. Heryerden engelli şu an benden. İsterse yazardı umrunda değilim
İstemediği için devam etmiyorum zaten?
Yaw sanane kardeşim acı yasaya yasaya atlatılır zaten. Çok rahatsizsan yazma Allah Allah
8 yıllık dediğin için yazıyorum.. 1buçuk yıl konuştuk 7 ay nişanlı kaldık nişandan 2 gün sonra o kızı anlattı onun peşinden kaç yıl koştuğunu, onu unutmak için 1 haftada 15,20 kızla konuştuğunu yani 8 yıl sürmüş ve kız şu an evliymiş 😞 ve bunu biz nişanlıyken anlattı bu yetmiyormuş gibi başka kızdan mesaj geldi başın bağlanmadan görüşseydik iyiydi diye ve nişan atıldı demem o ki unutmaz
1.5 sene seni yara bandı olarak mı görmüş cidden ya şaka gibi
1. buçuk sene o kadar güzeldi ki anlaşmamızda hiç sıkıntı yok daha sonra nişan yaptık her şey nişandan sonra oldu o kadar rahat anlattı ki hiç tepki vermedim o an çok güzel gizledi o bir akrep erkeği 👀 Onu hayatıma almadan 4 yıl yalnızdım kolay sevemiyorum şimdi tek isteğim var Allah beni yarım bıraktığı gibi onu da başkasıyla tamamlamasın inşallah
Allah kahretmesin yaa benim ki de akrep erkeği. Allah bidaha karşıma çıkarmasın bunlardan cidden
Çok güzel rol yapıyorlar
Çok iyi hem de ilk zamanlar aşktan havalara uçuyorsun ilk 4 ay peşimden koşturdum pes etmedi ne yaptı etti beni ikna etti ve evlerimizin arası 5 dakika o kızı anlattığı gece dedim sen kaybettin tabi o an hiç tepki vermedim bir de aynı yerde yaşıyoruz gerçek yüzünü daha sonradan gösterdi kıskançlıklarını hiç söylemiyorum bile benden aldığı 2 yıl bana 20 yıl gibi geldi
Allah kurtarmış.. tek bizim değil başkalarının da hayatını karartır bunlar
Allah kurtardı tabi ama bu kadar karaktersizliğe ne gerek var ki madem unutamadın başkasının hayatına neden giriyorsun bu kul hakkı oluyor yıllarca yalnız kalmama değmedi insan olarak bile iyi hatırlamıyorum onu 2 ay oldu biteli asla zayıflığımı yansıtmıyorum ama onun beter olduğunu görmeyi çok istiyorum, Ona ayrılırken izi kalmış belli dedim boşluğuna gelmiş o yüzden anlatmış bu kadar şerefsiz işte
Kız onu mu aldatmış
Hiç mi söylemedi şu kadar yıllık ilişkim oldu diye
Neden ayrıldıklarını söylemedi bu ilk aşkı düşün kaç yıl geçmiş ama unutamamış akreplerin çok değişik yönleri var hiçbir şeyi unutmuyorlar ama baştan anlatsaydı ben onunla devam etmezdim
Ayyy Allah hayırlısını nasip etsin gerçekten. Benim 2.5 ay oldu ayrilali ilişki yapsam yara bandı olarak görür müyüm diye ilişki yapamıyorum korkudan. erkekler cidden duygusuz
Benden sana nacizane küçük bi tavsiye gerçekten emin olduğunda hayatına birini al nasıl bi karakterin var bilmiyorum ama benim düşüncem bu
8 yıl olduğunu sevgiliyken söylememişti
Birini beğeniyorum sadece ondan mesaj gelse hereey değişecek gibi de işte
O zaman sende o çoktan bitmiş
Bu ayrıldığım kişi sürekli ara verelim (her kavgada) işte fikir ayrilikları var üstüne bir de 5 sene asker bekledim onu yani subaydi kendisi. Hayatımı alt üst etti. Çaba desen yok sürekli ben tutuyordum ilişkiyi ayakta. O kadar yoruldum ki heryerden engelledim arkadaşları dahil. Gerçekten sevseydi biryerden ulaşır yazardı
Ben de bitti ya ben sadece şey istiyorum. Değerimi anlasın köpek olsun. Bunu istiyorum içim soğusun bir rahatlıyim. Sonra ne b*k yerse yesin banane hayattan soğuttu kendisinden de soğuttu
Çaba göstermiyorlar evet seni cidden çok iyi anlıyorum benimle ayrılırken sadece sevmek yetmiyor dedi çok cinsel istekleri oluyor akrep için hayat orasından ibaret diyebilirim sevseydi uğraşırdı evet ama şundan emin ol unutmaz bin yıl geçse de unutmaz
Inşşalllah unutmaz. Ben unutayım o unutmasın
Unutmaz emin ol beni de soğuttu ağlayamadım bile bende onu yaşadığını görmeyi çok istiyorum ben ikizlerim bana cıvıl cıvıl yapımı unutturdu o her şeye karışacak ama karşı taraf ağzını açamaz empati 0 birgün duyarsın kötü olduğunu şüphen olmasın
Aynen empati yok asla. Hayatımdan erkek kankalariki çıkardı. Benim sevmediğim kız kankasi vardı gitmiş onu eklemiş ya a*k onun
Çok pis intikam alasım varda alirsam eğer ben kendime saygımı yitiririm
Aa sosyal medya konusu hep bomba benden ayrılır ayrılmaz 30 kişi eklenmiş 🙊 herkes kendine yakışan davranışı yapar sen ağırlığını koru 🥰
Yok ben de ekledim bazılarına cevap bile veriyorum acikcasi. Bunu mu beklicem yetti ya vallahi bekle bekle ömrüm gitti. Değer de bilmedi. Şimdi evlenince onu 3 ay bekleyen birini bulsun bakayim
Ben sosyal medyayı kapatmıştım tekrar açacağım 🥰 yani senin kararın ama pişman olduğunda bu ölse belli etmez sende tanırsın öleceksin özür dile deseler onlara dilemezler, bulsa bile birgün dank eder bu hiç şaşmıyor
Yok bu ediyor normal de aramıştı da. Ama heryerden engelli kendince gurur yapmıştır beyinsiz. Nerde * var hepsini affetti. İnsan az elini masaya vurur vallahi bak nerde doğru insan var özellikle onlara yanlış yapıyor. Karakteri 5 para etmez
Yok ayrıldıktan sonra ki kısım için demiştim
Kanka ayrıldık ya ben heryerden engelledim 2 hafta sonra beni aradı bu. Ben de engelli ama bildirim geldi bana. Ona meşgul çaldı. Sonra daha hiç aramadı
Tavrından sakın vazgeçme daha çok kudurur 😊 asla üzüntünü gösterme bir de engelli olunca rehberde çıkar mı iphone kullanıyorum yani bazen şey de oluyor ya profili durumu kişilere gizleyebiliyorsun ya
Valla asla umrunda değilim bence. Taktığını düşünmüyorum sahsen. Ama herkes yaşattığını yaşamadan ölmez içim rahat. Valla iphone kullanmıyorum 🥹
Belli etmezler çok iyi tanıyorum gururundan illa ki yaşattıklarını yaşarlar benimde hiç şüphem yok 😊
Kanka bunun samimi olmadığım ama takiplestigim bir arkadaşı yazdı. Ağız mi arıyor sence
1 yillik sevgilim aldattı beni ayrdik ve cidden 6 yıl sevgili yapmadim eskiden nefret ederdim ama şimdi hiç bişi hissetmiyorum ve artık kızlara karşı güvenim geri geldi.
Artık sevgili yapmaya hazırım ama çaba harcamai sohbet muhabbet gerek umarım olur sevgilim
En azından 1 yılın gitmiş.. Ya 5 8 yıl geçseydi. Kusura bakma ama 8 yıl ilişki yaşamış biri olarak 1 yıl bana ısınma aşaması gibi geliyor
Şimdi giden yola mı bakacağız yoksa yapılan olaya mi?
Şimdi ben sevgilimden ayrılmadım , O beni aldattığı için ben ondan ayrıldım. Bu kadar acı çekmemin sebebi benim onu çok sevmemdi. Ayrıca aramızda çok kötü değildi son 1 ay hariç ama ben dünyaları ona zindan eden bir kişi değildim. Ben çalıştığım için aramızdaki muhabbet azalmıştı kaldı ki ben 24 saatte ona beş altı saatimi ayırıyordum. Akşamları da buluşabildikçe o müsait olunca ben müsait olunca buluşuyorduk. Servisime onun evinin yakınlarında bıraktırıyordum onunla konuşuyordum tekrardan arabaya binip kendi evime geliyordum.
Bence benim aldatılmam senin 8 yıl birlikte olup ayrılmandan daha kötü bir şey çünkü aldatma var olayın içinde ben bunu travma haline getirdim bunun yüzünden sevgili yapamadım.
Ayrıca 8 yıl çok uzun bir süreç yani bilmiyorum yaşın genç mi değil mi yani evlenecek bir ortam mı olmadı. Bence bir erkeğin yollarına mı diyeyim o kadar çok uzatmamak gerekiyor 8 yılda bir erkeğin de kızın da gönlü başka birine kayabilir canı sıkılabilir Yani arada böyle evlilik gibi bir bağ olmayınca sıkıntılı olabilir.
Ama bu ne zaman müstesna olur Sen 16 yaşında falan bununla tanışıp okul bitti bitiyor derken bir 8 yıl olmuştur O ayrı mesele.
Ama sen bununla 20'li yaşlar ve sonrasında birlikte olup süreci bu kadar uzattıysan sıkıntı olur. 20'li yaşlardan sonra olayı 5 yılda bitirebilmen lazım 5 yıl içinde adamı kadını neyse eşini Nikah masasına oturtman lazım. Sana verebileceğim tek tavsiyem bu yani mesela ben şu anda 26 yaşındayım biri sevgilim olsa şu anda 1 yıl sevgili olup nişan düğün yapma yoluna giderim direkt
Ayrıldıktan sonra benim sevmediğim hayatından çıkarttığım bir kız kankasinj ekledi. Belki de konuşuyorlardı. Üstüne ben 5 yıl asker bekledim gözüm başkasını gormedjm. Ne zaman iyiliğini istesem kötülük gibi algiladi. Asla değer bilmedi. Evet travma olarak kalabilir fakat 8 yılım çöp oldu. Büyük bir zamandan bahsediyoruz. Umut verip verip soğutacak hareketler yaptı. Çözüm yerine sürekli ara verelim kafasındaydi. Yani herkesin derdi kendine göre büyük birsey diyemem. Ben 5 yıl emek verdim psikolojim alt üst olmuştu artik
Cevap
34Cevap
Unutmaz, sıkılmıştır. İnsan tek eşli değil. Kadın birkaç yılda bir erkekler sürekli eş değiştirmek istiyor. Gidene güle güle. Sen önüne bak. Sadece 23 yaşındasın. Her yeni aşkın diğerinden büyük olacak. Zaman zaman hepsini hatırlarsan, ilkini en fazla...
Ve, gelirse de kabul etme. Bir defa giden yine gider. Bu defa 3 çocukla neye uğradığını şaşırırsın.
Gelirse kabul edemem zaten birseyler de benden koptu artik. ki heryerden engelli. Zaten değer verseydi ona rağmen biryerden ulaşırdi. Fakat insan yapılanları yediremiyor o yüzden insanın canı sıkılıyor
@ironman57 adamla barışsa, evlense, 3 çocuk yapsa. Adam gidince çocuklarla ortada kalır demek istedim.
Erkeklerin acısı maksimum bir hafta sürüyor. Sonrasında hayatlarına hiçbir şey yaşanmamış gibi devam ediyorlar. Maalesef çoğu erkek kalpsiz oluyor. İçlerinde benim sevgilim gibi duygusal ve kolayca unutamayan erkeklerde var. Fakat az sayıdalar.
O az sayıda olanlar da bize denk gelmez
Kalbini temiz tut, gelir 🙏
Seviyorsa bence unutmaz ama erkeklerin kadinlar gibi aci cekmesi duygularini gostermesi ayiplanir bilirsin ondan bastirirlar umursamiyormus gibi davranirlar ama hayatina kimi alirsa alsin gozleri seni arar. Aciyi yasamak icin kendilerine izin vermediklerinden daha sonra da cikar acisi.
2 yıllık bir ilişkim vardı 4 ay oldu ayrılalı ben unutamadım o da unutamadı yazdı etti de çok geç yazdı birde neden bırakıp gitti bu konu da net olmadı ya da olamadı geri geldiğin de ise ben senin yokluğuna alıştım dedim... seni seviyorum ama yanımda değil çokk uzakta dedim o da çekip gitti
Bazı erkekler hemen unutur, bazıları unutmaz, unutamaz.. 8 yıl uzun bir süre ama 10 yıllık ilişkisinden ayrılıp 5 aydır tanıdığı biriyle evlenenide var. yaşlar ilerlemişse vardır bir şans kimi 5-6 yıl oldu ee evlenelim der. gidip gelirler.. kimide sıkılır başka limanlara gider tamamiyle karakter meselesi
Erkekler kapatılsın ya
Erkek kolay kolay vazgeçmez. Geçerse gerçekten bıkmış bitirmiş demektir. Genelde böyle olur. Bu arada bunun duygusuzluk kalpsizlik sevgisizlikle felan alakası yok
Umut aşılayıp bırakmak ne zamandan vazgeçmek oluyor. Hadi birsey yaparım anlarım. Günahım da yok ki vazgeçsin.
Evliyken bosanirdik zaten o kesin. Çoluk çocuk olunca böyle oluyor.
Ya bununla yapan zor zaten bütün sıkıntı bunda. Tamam ben hep doğru değilimdir ama her Allahın günü umitlendir üstüne evime gel iftar yap ailemle tanış. Sonra gelsin kendisini soğutturmaya çalışsın. Yaw insaf ya
Unutmak diye bir şey yok, makine değil bu reset atasın. Sadece sizin gibi kendilerini kahretmiyor acı çekmekten zevk almıyorlar durum bu.
Kendimi kahretmedim. Sadece hak etmediğim için canim sıkılıyor
Bende soğutmaya caksima evresine gecicem sanırım..
Evet biz erkekler ilk başta önemsemeyiz ama yalnızlığı hissedince köpek gibi ararız acısını çekeriz soena düzelir tabi duzelmiyorsa o kişi hastadır
Niye sogutuyorsunux anlamıyorum ya nr batiyor
Hiç kimse hiç bir şeyi unutmaz. Duruma göre ya özlemle ya da nefretle hatırlar...
Nefretle hatırlayacak kadar midesiz değildir diye düşünüyorum oha yani
Günahım yoktu ki sevmekten başka. Ama o midesiz kafada kurar nefretle hatırlar. Allahin brlasi
Büyük ders
Kimseye güvenim kalmadı artık hayırlısı valla
biraz zor duygusal bosluktadir Şu an zaman verilmesi lazim
Beddua etmek istemiyorum ya
etme de zaten kafasini toparlasin seni uzer bu seferde
Benim bir günahım yok neden üzsün ki
Unutmaz helede 8 yıllık sa..
Bir anı olarak hatırlan.
Vicdani bırakmasın yakasini
Niye napti ki
Umut asiladi hep. 5 sene yanımda okudu asker kendisi kullanıp atti bildiğiniz. Bu yıl son senesi. Sonra gitti düşmanımı affetti. Kız kankasi vardi bunun asla sevmiyordum gitmiş hayatına almış. Benim hayatımı mahvetti bütün erkek kankalarimi hayatımdan ciksrdi neredeyse yaptığına bak. Karaktersiz
Şimdi ne olduğunu anlasam bir cevap verecem. Mesaj kısmında konuşmak istermin
Ha o zaman umursamaz seni
Unutabilir yani seni
Unutsun ama değerimi bilmeden de ölmesin
Mesaj kısmında konuşmak istermin
Değerini bilseydi böyle yapmazdı
Sıkılmış..
Belki zamanla değerini anlar
Yani ben de omu istiyorum zaten
İlahi adalet yerini bulur inşallah
O hiç belli olmaz maalesef bu hayatta ilahi adalet zor oluyor..
Konuşmak istersen yazabilin bana haberin olsun
Heryerden engellemiştim zaten 2 aydır da oyle.
Onun umurunda bile olmaz yenisini bulmuştur sen de önüne bak Yeni Bir Hayata başla yeni birisini bul
Aklındakini bir bitireyim başkası elbet gelir. Şu an yara bandı olarak kullanmak istemiyorum kimseyi haddim değil
Yok ona acımıyorum zaten de konusacagim kişinin duygularıyla oynamak istemiyorum
İnşallah
Herkesin de 8 yıllık ilişkisi bitiyor. Son dönemde moda oldu galiba 8 yıllık ilişkiyi bitirip ayrılmak.
Onlardan olmamayı tercih ederdim
Şu an kaç yaşındasın merak ettim
23
Anladım 🙂🙂
Çoğu erkek unutmuş gibi yapar fakat içine atar, ata ata da ölümcül hastalıga yakalanır
Yeni kız bulmuştur
Kos koca 8 yıl demişsin, eğer öyle bişi yaptıysa kısa süre içerisinde onunki sevgiden başka ziyade şeydir cinsel ihtiyaç aff edersin
Öyle birsey olmadı ama aramızda. Affedersiniz ama vermedim
Anlıyorum, yani bı şeylerin çoğ sebebi var en iyisi karşına alıp güzel bı şekilde konuşmak
Konuşmaktan ve çözüm odaklı olmaktan asla yana olmadı. Bir mesajla bitti 8 yıl
Ozman sizin ilişki yaşalsan zamanınız farklıymış.
Yani benim 8 yıllık ilişkim olsa, sebepsiz veya sebepsiz yere ayrılık olsa, hemen vaz geçmem çaba gösteririm aradaki aramızdaki vb sorunlara çözüm bulmak adına.
Ben de vardı sadece karşı tarafta tık yok. Ara verme kafasindaydi
açık sözlü olucam.
Ayrılmanın en kibar söyleniş şekli ara verelim biraz veya ara vermek istiyorum vb.
Erkek&Kız
Hayır tek o olsa iyi 😂 dusundugumm biri var eğer olumsuz cevap alırsam sana geri döneceğim. Resmen bu yani
Evet işte insanoğlu biraz farklı
Aranızda ne vardı bilemem lakin sorunları dile getirip çözüm bulalım mı diyede bilirdi 😂
Bende bı keresinde Instagram da ilişki yaşadım, ara verelim biraz dedi bende dedim bence ayrılalım dedim 😂
İnkarda etmedi peki dedi
Ya 40 kere dedim. Sürekli diyor ileriyi düşünüyorum anlaşamıyoruz vs vs. 8 yıl sonra aklına gelmiş anlasamadigimiz.
Ben de bitirdim direkt. Çocuk mu var karşılarında adam akıllı soyle bitirmek istiyorum diye ne oyaliyon
Alla alla garip bebeymiş,8 yıldır ilişkisi var anlaşamadığınız yenimi aklına gelmiş 😂
Helal olsun sana hak edene hakkıno vereceksin.
Haklısın ilişkide açık sözlülük şart.
Gerçekten çocuktu ya olgun değildi asla. Sonra zaten kardeşime itiraf etti sıkıldım diye. O işin bahanesi yani. Basit kalpler de çürümeye layık. Bulsun şimdi onu bekleyen birini
Anladım kral.
Güzel demişsin kendine layık birini bulur veya bulmuşdur.
her şey gönlünce olsun
Kalbine layık kendin gibi iyi birini inşallah bulursun.
Bu saatten sonra tekrar yeni beyaz sayfa aç.
Bida da ağzına alma onun ismini vb. Anlatımlarına göre belli ki seni hak etmiyor.
Teşekkür ederim 😊 hayatimi değiştirecek biri girer inşallah hayatıma.
Rica ederim ne demek,
İnşallah inşallah ☺️
Dostum buraya yorum atmıştın. Bunun arkadaşları beni aradı neden bilmiyorum. Arkadasi pişman olduğunu söyledi. Öyle olsa neden başka yerlerden ulaşmıyor
Merhabalar hoşgeldik baya olmuş konuyu unutmuş ve hakim olmak için baştan okudum 🙃
Son pişmanlık neye yarar be..
8 yılı hiçe sayıp tek kelime bitiren kişi yani o pişmanlık gibi değil yokluk gibi geldi 👌🏼
Ve çok pişman var sayalım ne diye kendi ulaşmadı!
Kesinlikle sevdiğinden değil bence de
Evet yani akıl mantığı ile hareket et ki doğru yolu bulasın
Kalb yolu bazen yanılıyor
Hayır unutmaz ama şeninde suçun vardır erkek istediğinde vereceksin kendine bakacaksın
Bu kadınlar çok aptallar erkekler saf 2 hareketle köleniz olurlar ama kadınlar aptal
Nasil yani
İstediğin de vereceksin derken
Kocam olsa haklısın da kocam degil. Eğer verseydim ben onun kölesi olurdum o benim değil
O zaman yolu açık olsun kendimi satacak değilim. Çok isterse geneleve gitsin
Uzatmasaydi 8 yıl madem çok istiyor.
Olmadim
Ben senin gibilere bakmam. Aklın fikrin bel altı. Git o*rospilarla takıl işin bu
Hint kumaşı falan sanmıyorum. Herkese yüz vermek zorunda değilim. Bir sevgilime sıcak olurum gerisi beni bağlamaz. Ki verseydim de gitseydi daha mi iyiydi? Bunalıma giricektim
5 sene ben asker bekledim ama siz de beni düşünün 😪 hep çabalayan taraf ben olunca bırakmak zorunda kaldım.
23 yasindayim, dediğim gibi karşı taraf buz gibiydi. Sürekli ara verelim kafasındaydi. Ara veriyoruz yine ara verelim diyor. Ben de hiç sevmem böyle şeyleri ya devam ya bitirmek derken yine 1 2 hafta daha konuştuk. Ama hiç samimi gelmiyordu. Kavgaya dönüştü ve heryerden engelledim çok yoruldum çünkü. Tabi onun umrunda değilimdir ben de alıştım artık
Düşmanımi affetti zaten kendisi tabii ki de bitmiş
O zaman evlenseydi. Sürekli evliliği ertelettiriyordu. Kocama hayır diyecek değilim heralde
Sevdiğimi hissetmiyorum aslında ama anılar çok kötü işte
Kullanır atardi yani... kafayı yerdim vallahi
Yani baskasini bilmem ama benim en değerli hazinem. Ki zaten sürekli istiyordu reddedince Bi tuhaf oluyordu. Bilmiyorum istese alırdı belki
Ama çok karşıydim
Onlarda insan olduğu için hemen unutmaz hele ki 8 yıllık ilişki ise alışkanlıklar bağlılık illa ki olduğu için hemen unutmaz zamanla sende oda unutur yani
İnşallah
Ben sevsem suç olur giderler hemen. Ama sevmeyen erkekle 8 yıl muhteşem adalet !
Böyle erkeklere laiksiniz yarın gidersin dön diye yalvarırsın
Biz birbirimizi seviyorduk zaten. Sonradan ne oldu bilmiyorum. Eğer dediğiniz gibi bir kız olsaydım hala onunla çıkıp onurumu gururumu hicr sayıyor olurdum. Zamanında çok sevdiği için sevdim. Şu an sevdiğini hissetseydjm yanında olurdum ama değer görmeyince terk ettim. Napsaydim?
o zaman iyi yapmıssın değer veren değer görmüyor bu dünyada bu gerçek. Ben de şu an kimseye değer vermiyorum beklentim yok. gelmek isteyen gelir düşüncesindeyim adım atmıyorum kimseye senin yaşadıklarını yaşamamak için. 8 yıllık ilişkim olsaydı şu an evli olurdum büyük ihtimal beni sevdiğini değer verdiğini hissettiren bir kadının yeri başka ama güvenemiyorum. senin yaşadıklarını yaşadım hepsine de anında tamam dedim yol verdim. o yüzden iyi yapmıssın
Abi ben bide 4 yıl onu bekledim ya subaydi kendisi. Yazıklar olsun
Askerden olmaz zaten öğrenemediniz mi? hemen hemen çoğu kardeşim abaza. Ya da daha iyisini bulunca bırakıyorlar ben de öyle olucam artık böyleleri değer biliniyor
Benden guzeli bulunur da seveni bulunur mu orası muamma işte. Güzele doyarsın da seni gerçekten sevene doyamazsin
Ben çok sevdim de yok öyle dediğin gibi değil sevince gidiyorlar. S**ne doyamıyorlar.
İşte sevmiceksin. Hoşlanmadığı şeyleri yapacaksın ki peşinden koşsun. Diğer türlüsü bunlara sarmıyor
Aynı dertten yakınıyoruz. anlatmak ister misin şu an ben de en az senin kadar gerginim dertlşelm mi?
Gizlilikten çık
çıktım
Benim kız arkadaşımda 6 yıllıktı 4 aydır ayrıyız nişanlanacaktik ayrıldık pişmanım filan dedim ama nafile hiç umursamıyor hiç yokmuşum gibi :) ve bir çirkef aboo
Ben heryerden engelledim. Zorunda birakti hatasınında farkında. Ama ben bir çaba goremedim
En azından çabanız var. Ben 4 sene asker bekledim üstüne yinede degerim bilinmedi
Valla mutlu olmak istiyorum artik
Aynısının tam terkisini kız arkadaşım yaptı 2 yıllık ilişkimiz bitti. Ve biteli şu an 4 ay oldu hemen gidip başkasıyla yüzük takmış.
Keşke 2 yıllık bitseydi benim de 8 yılım çöp oldu
genelde kolay kolay unutamaz uzun ilişkiden yeni ayrılan erkeklerle takılma bence seni yara bandı maksadıyla kullanmaya çalışabilir
Uzun ilişkisi benimle bitti knk
unutamaz o zaman
Öyle mi dersjn
Bence unutulur ama nedenine göre. Eğer kötü anısı varsa unut gitsin kızım! Sen daha iyilerine layıksın zaten.
İyi hatırlayamiyorum zaten. Bir insan ancak bu kadar nankör olabilirdi
En İyi Cevap