Sevdiğim kızla istemeden çok yakın arkadaş oldum?

Deli gibi aşık olduğum bir kız vardı. o ara sevgiliside yoktu, dershanede aynı sınıfa düştük.Ben çok çekingen biriyim; ağzım laf yapmaz yani. Bu sınıfta düştüğümzde geldi, tanıştık konuştuk güldük falan baya bişeyler yaşadık birlikte ama bunun ismi hiç olmadı. Yani hem kanki gibiydik hem sevgili gibi. Ondan sonra bişleyler oldu ben çalışmak için dershaneden ayrıldım. ama onunla konuşmayı hiç bırakmadım. Sonradan mesjlaşırken kanki falan demeye başladı. 3-4 ay sonrada ağlıyarak aradı beni buluşalım, kanki sana çok ihtiyacım var falan. Neyse buluştuk; aldatılmış.Nerdeyse bütün istanbulu gezdik dolandık, içtik,sinemaya gittik bunun moralini düzelttik akşam oldu. Metrobüsten indik, evine bırakırken kimseye anlatmadığını düşündüğüm şeyler anlattı bana.Yani öyle çok samimi arkadaşa bile anlatılca şeyler değil. Sarıldık vedalaştık evine gitti. Ben şimdi napıyım? İlk başta hissettiğim duyguların hiçbiri yok. Ama benim için öyle sıradan biride değil.Dahada samimi bir arkadaş mı olmalıyım yoksa onu kazanmak için çabalamalı mıyım?
Sevdiğim kızla istemeden çok yakın arkadaş oldum?