Arkadaş olduğum bir kıza aşık oldum arkadaşlığımız bozulmasın diye uzak kalmaya çalıştım fakat yapamadım en son çare ona durumu açıkladım ilk başta bi git saçmalama vs dedi sonra durumu ona iyice açıkladıktan sonra bana insanız hepimiz hoşlanabilirsin dedi bu arkadaşlıgımızı etkilemez dedi sonra biraz şakalaştıktan sonra kalkalım istersen daha fazla söyleyecek bir şeyim yok dedim oda tamam dedi 4-5 gün sonra okulda (üniversite) hiç konuşmadı benimle sadece bakıştık fakat hiç bir sey sormadı veya konuşmadı çok fazla canım yandı açıkcası okuldan sonra kendimi tutamayıp yazdım ona bir yanlışım mı oldu diye oda hayır olmadı senin için mesafe koydum üzmek istemiyorum dedi bende bu durumun arkadaşlığımızı etkilemesini istemediğimi ona çok değer verdiğimi belirttim oda benim için problem yok nasıl istersen dedi sonra ben o zaman bu olay hiç yaşanmamış gibi davranayım yoksa içime sinmez dedi ertesi gün derste gayet normal davrandı ondan vazgeçmek istemiyorum ama bu durum arkadaşlıgımızıda sarsıyor ona nasıl yaklaşmalıyım bu süreçte yoksa tamamen mesafe koyup kafamda mı bitirmeliyim dediğim gibi ondan uzak kalmak canımı çok yakıyor aklımdan hiç çıkmıyor
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Knk direkt uzaklass bak uzuluceksin cokkk nett. Bi sure sonra nolucak biliyor musun, kizin araya mesafe koymasi biraz kendi icinde aslinda. Cunku ilgin ona tatli gelicek hep istiycek ama ileriye tasimayacak ikiniz de bosu bosuna birbirinizle vakit kaybedeceksiniz. Bu saatten sonra arkadascilik oynayamazsiniz.
Bu kızı arkadaş olarakta kaybetmek istemiyorum sınıfta sürekli yüz yüze bakıyoruz ortak arkadaşlarımız var o nedenlede mesafe koymam zor hiç mi oluru yok
Hiccc oluru yok hic. Bak ben de ayni cinsiyettenim ve hemcinslerimi biliyorum. Siz samimiyete devam ederseniz o surekli senin ilgini istiyecek kendi birsey hissetmese de, uzaklasmak isteyince uzerine dusecek sirf ilgini kaybetme diye, hayatinda biri oldugunu hissederse kiskanacak kafani karistiracak umitleneceksin sonra devamini getirmeyecek oyle bir gonul bagi degil cunku bu, sadece birinin onun pesinde kostugu dusuncesi asik oldugu dusuncesi hosuna gidecek. Sonradan sever belki oluruz dusuncesi olusmasin ilkinde olmadiysa sonrasinda olmaz, senin ustune alindigin her pozitif hareket artik flortlesmek hosuna gittigi icindir. Unidesin hicbir yerde bulamayacagin bir potansiyel havuzun icindesin, bir suru yasitin bir suru kafa dengin kiz vardir. Şu an bu treni iyi degerlendir yasitlarin evlenmeden is hayatina atilmadan hala o ortamin icindeyken kacirma o treni yoksa bir daha boyle sans gelmez kcsjjcsk Tek kiza takilma bagimli kalma cevre olustur ortam olustur unut onu da.
Haklısın bir anda bırakmak çok acı veriyor en azından yavaş yavaş uzaklaşmaya çalışayım öylesi daha iyi olacak gibi aşk insanı aptal hiç yapmayacağı şeylere düşürüyor
Ya ahahshahxhah hala yavas yavas diyor ya kankim seri seri, taktiksel mantiksal yaklasalim biraz ya. Lisede degiliz artik hopeless romantic olmak icin zaman yok. Olmuyorsa olmaz diyip gecicez, aksiyon alicaz artik aa.
Bi 5-6 gün görüşmeyeceğim bi düşüneyim yapabilirsem dediğin gibi yapayım kıza çok bağlandım o yüzden ondan uzaklaşmak zor geliyor
Yaparsın yaparsın millet senelerini verdiği eşinden boşanıyor daha aranızda hiçbir şey geçmeyen birinden mi vazgeçemeyeceksin. Sağlamından da bir uğraş bul dersler olur yeni dil olur enstrüman olur kulüplerine falan gir.
O nasıl olacak be abim engelle geç arkadaş olmaz ondan.
Sınıf temsilcisi yüz yüze bakıyoruz o nedenle durumlar çok karışık
Bak ama muhattap olma iraden yok mu konuşma yüzüne bakma işin olmadıkça beynin seni değil sen beynini yönet
Sorun beynime ve mantığıma laf geçirmek değil ki kalbime laf geçiremiyorum bir bakışı beni bitiriyor 😫
Geçmiş olsun başka birini bul ondan hayır gelmez kendini yorarsın sadece