Aşık olduğum kızla Arkadaş kaldım?

Arkadaş olduğum bir kıza aşık oldum arkadaşlığımız bozulmasın diye uzak kalmaya çalıştım fakat yapamadım en son çare ona durumu açıkladım ilk başta bi git saçmalama vs dedi sonra durumu ona iyice açıkladıktan sonra bana insanız hepimiz hoşlanabilirsin dedi bu arkadaşlıgımızı etkilemez dedi sonra biraz şakalaştıktan sonra kalkalım istersen daha fazla söyleyecek bir şeyim yok dedim oda tamam dedi 4-5 gün sonra okulda (üniversite) hiç konuşmadı benimle sadece bakıştık fakat hiç bir sey sormadı veya konuşmadı çok fazla canım yandı açıkcası okuldan sonra kendimi tutamayıp yazdım ona bir yanlışım mı oldu diye oda hayır olmadı senin için mesafe koydum üzmek istemiyorum dedi bende bu durumun arkadaşlığımızı etkilemesini istemediğimi ona çok değer verdiğimi belirttim oda benim için problem yok nasıl istersen dedi sonra ben o zaman bu olay hiç yaşanmamış gibi davranayım yoksa içime sinmez dedi ertesi gün derste gayet normal davrandı ondan vazgeçmek istemiyorum ama bu durum arkadaşlıgımızıda sarsıyor ona nasıl yaklaşmalıyım bu süreçte yoksa tamamen mesafe koyup kafamda mı bitirmeliyim dediğim gibi ondan uzak kalmak canımı çok yakıyor aklımdan hiç çıkmıyor

Aşık olduğum kızla Arkadaş kaldım?