Lisede bir kıza aşık oldum ama o beni arkadaşı olarak görüyör?

kıza anlattım herşeyi keşke sevmesydim ama ben seçemiyorum bunu falan dedim sonrada bunlar için özür dilediim kız bana lütfen üzülme sen benim hala arkadaşımsın ben lise hayatım boyunca kimseyle sevgili olmak istemiyorum bunlar bana söylenmemiş kabul ediyorum ve arkadaşlığımıza hala devam edebiliriz dedi. ama ben kıza aşırı aşık oldum şimdi okula gidip kızla karşılasınca hiç bişey olmamış gibimi davransam napsam bilmiyorum size danışıyorum o yüzden kızla ben ona aşkımı itiraf etmeden önce kıza saçını örük yapınca ponçik oluyosun demiştim derslerde kızın gözlerinden gözümü ayıramıyordum kızda bana arada bakıyodu bazen tesadüfen gözlerimiz birbirine denk gelince ikimizde ya gözlerimizi kaçırıyorduk ya da kız bana el sallıyordu bazen kız saçını hep bana bakarak örük falan yapıyordu bazen konuşurken bana sen çok zekisin diyodu ve bana okulun ilk günleri çok tatlısın diyordu ama ben kıza açılınca yukarıda dediklerimi söyledi ben hala kıza aşığım napsam sizce kızla arama mesafemi koysam hala derslerde kızın gözlerine baksammı kıza açılmadan önceki gibimi konuşsam yoksa napsam hani sizce kızın bana karşı hisettiği şeyler olabilirmi ya da nasıl davransam siz cevalarmısınız lütfen?
birde kız reynem isimli youtubere aşıkmiş?
ve ben kıza eğer beni sevmiyorsan arakadaş kalabilirmiyiz dedim?
Lisede bir kıza aşık oldum ama o beni arkadaşı olarak görüyör?