Sevgilim bana devamlı çok hoş kelimeler kullanıyor ben daha aşkım bebeğim mi gecemedim kız artık farklılık arıyor bir yardımcı olun be sıradışı kelimeler arıyorum :)
Saygılarımla BY odun :)
Saygılarımla BY odun :)
kardeşim bunu bizim önerdiğimiz kelimelerden ziyade kendi içinden gelen iltifatları söylesen daha iyi olur :) meleğim, prensesim, tatlım, vazgeçilmezim, en kıymetlim, başla bir yerden gerisi gelir kolay gelsin
Kimsesizim, hısmımda yok hasmım da,
Görünmezim, cismimde yok resmim de,
Dil üzmezim, tek hece var ismim de,
Barınağım gönül denen yer benim...
Benim adım aşk.
Adamin dibisin :)
eyvallah
sözler cemal safi ye ittir
bende bir bayan odun olarak pek bilmem öyle şeyleri ama hatun güzel bak. kadınım hele acayip sahiplenici :)
ben sırf bu kelimeden ayrıldım ya:/
meleğim ve hatunum kelimeleri çok hoşuma gider ama kimsede demedi bana bunları artık umudumu kestim :D
Allahım gönlüne göre versin ne diyim melegimi hiç kullanmamıştim bu bni bir 6 ay gtrr herhalde :)
amin :) sende biraz romantik ol ya bir kızın sevgiliside ona anason kokulu yarim diyomuş burda soruyodu ne demek diye onuda kullanabilirsin çok hoş bence 1 yıl götürür bu seni :D
Sen bir harikasin .d
tişikkirlir :D
Arkadaşlık isteği yolladım sana kabul edersen başım sksinca rahatsız ederim sni .d
reddetmiştim ya :D
Tekrr yolladım :)
Cevap
5Cevap
benim sevgilim prensesim hatunum çilek reçelim ne varsa sayıyor :D bende herşey sayıyorum öküzüm bile dediğim oluyor şakasına. esnek ol bence :)
Allah var oda bana hep okuzum der .d
hahaha :D hoşuna gidiyor onun body yaptığı için :D öküzüm diyorsa seviyordur bence
Allah bozmasın çok seviyor kız devamlı bir sürprizler sirinlikler falan kızın yanında kendimi çok pasif hissediyorum .d
zamanla alışırsın bence. yinede doğal davran pasifliğini de sevmişki böyle yapıyor demek :)
Bitanem canim kuzum gülüm melegim tatlim sekerim balim hayatim tek askim kadinim sevgilim huzurum canimin ici gönlüm :)
yeşilse eğer doğam de :D ama benim sevgilim gözlerim mavi olduğu ve çok ağladığım için denizgözlüm diyor :D
Kahverengi ama .d
o zaman öldüğümde o toprak rengi bözlerinin içine gömsünler beni de ne biliym :D saçları ne renk :D
sen çok yaratıcı geldin bana saclarida kmral .d
bak ahmet muhip dıranasa "AŞIKSAM KADINIM DEĞİL TANRIÇAMSIN" diyor sende sultanım de olabilir..
Siradisi seyler arama onerilere kulak asma.. sevdigine icinden gelenleri soyle sacmalasan bile bunlar senin goruslerin olsun.
1-hatunum
2..yaarim(yar)
3-prenses
4kraliçe
5-sultan
6--first lady
7--gün ışığım
ateşlimmm de :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Küfür etmek istemiyorum ama biraz şu gerçekliği birakinda adam olun
icinden geldigi gibi hitap et bence. biraz dogal olun ya..
bitanem herzaman benim için özeldir bitanem de bence
"Hatun" diyen bir erkekten fazlasını istemezdim..
Bnm kızda bir sknti var ozaman .d
hatunum,prensesim de hatun çok etkili :D çok değişik bişey istiyosa gülüm dersin :D
Hatunumda kurtarmıyor artık daha yaratıcı olması lazım:)
gülüm de :D :D
Daha yaratıcı daha yaratıcı .d
fare de :P
Snedende yaratıcılık fışkırıyor .d
sorma sorma :D hamam böceğide olur .D
Sevgilin sana bu şekilde hitap ediyor sanirim
sevgilim yok ki benim olsa böyle mi olrum sence :D
En hayirlisi :)
içinden geldiği gibi hitap et
Sen hiç KALBIMIN RITMI Duydun mu?
ateşli kobram de
Sizin iliskiniz full eksin üzerine sanırım