Günaaaydınlar. Sevgilime arada bir etkileyici sözler yollamak istiyorum. Bana şöyle güzel güzel öneriler verir misiniz? (:sevgiliye etkileyici sözler uzun
Sevgiliye söylenebilecek etkileyici sözler nelerdir?
Kesinlikle bende arada bir böyle mesajlar yollamayı ve yollanmasını seviyorum. Hem mutlu hissettiriyor, hem de sürekli aklında olduğuna dair bir ambians yaratıyor. Klasik mesajlar yerine daha yoğun duygulu mesajlar tercih etmeliyiz. Birkaç tane fikir vermek istiyorum. :)
Sevgiliye etkileyici sözler
sevgiliye etkileyici sözler kısa
- Her sabah, seni severek yeni güne başlamanın verdiği mutluluk tarif edilemez. Sanki yeni doğmuş bir bebek gibi hayata en başından başladım. Senden öncesi öylesine eksik ve manasız ki. Sensiz geçen senelerin acısını çıkarırcasına gözlerine dalıp, saatlerce güzel bir manzarayı izler gibi seyretmek istiyorum güzel yüzünü.
- Bir günümü sensiz geçirmek çok ağır geliyor inan bana. Seninle her saniyenin değerini biliyorum ama saniyeler senin değerini hala bilmiyor.
- Ben sana gül demem sevdiğim, gülün ömrü az olur. Ben sana “nefesim” derim, çünkü her anım sensin.
- Tüm mesafelere inat.. Her gece gelip üzerini örtüyorum. Seni sevdim, seviyorum, seveceğim...
- Omzuna yaslanıp, gülüşüne bakmak bir başka.
- Herkese selam, sana hasret.
- Ben seninle sevmeyi öğrendim. Sen girmeden önce hayatıma yalanlar içinde kaybolmuşum, yeni vardım farkına “seviyorum seni” unutma.
- Eskiden şiirler manasız gelirdi. Yağmur canımı sıkar, yeni doğan gün bir anlam ifade etmezdi. Şimdi senin varlığın başlı başına bir şiir, aşkın şair etti beni. Yağmurda seninle dans etmek, her yeni sabaha seninle uyanmak istiyorum sevgilim. Kalbinden daha konforlu hiçbir yerde bulunmamıştım bugüne kadar.
Biraz özgünlükten ve orijinallikten uzaklaşalım bu gece.. Kim küsecek sanki derken bile eklemeler/düzenlemeler yapacağım elbette 😊 Aynı günde 4 mevsime şahit olmak gibi bir şey bu. Önce özlüyor, sonra ağlıyor, akşamları küsüyor, geceleri seni daha çok seviyorum. Sen aşkın tefsiri gibi geldin gönlüme. Gözlerin, kirpiklerin, bakışların.. Seni ilk gördüğümde şey demiştim 'Sardık gönlümüze belayı..' Ben ona dedim ki; 'Suyun 3 hali var. 4.'sü sensin.' 'Sevmek, güzel birinde aşkı aramak değil, o kişide bilmediğin bir zamanın beklenmedik bir anında kendini bulmaktır. Bu yüzdendir ki; her seferinde sen de buluyorum beni..' Biliyor musun insanlar sadece günün birkaç saatini gerçekten yaşayarak geçiriyormuş. O gerçekten yaşadığımı hissettiğim, zamanımın efendisisin. Kalbim gereksiz bir ısrar içinde. Seni sevme konusunda.. Bana doğru yürüdüğün her adım nota oluyor beynimin kıyısında.. Ne olur çalmaya devam et.
Merhaba, Tünaydın, sözü söz yapan söze anlam katan sözü söylendir. Alıntı çalıntı hiçbir anlam ifade etmez. Her söz olabilir sevdiğimin içinden gelen sağdan soldan aldığı hoşuma gitmez...
-Seni seviyorum kısa ve etkili. -İyi ki hayatımdasın -Sen yokken de yaşıyordum ama sen hayatıma girince sanki güneş benim için doğuyor, kuşlar benim için ötüyor. -Sevdiğim demek hem seviyorum hem de seveceğim kelimelerinin birleşimidir.
Konuşma anında bu sözlerin beni çok etkiliyor ah kalbim... de çekil 😄😄 hep sade ve anlamlı yerinde şeyler söyler öyle canım balım böceğime etkilenmezler.. mesela beni güldürmeyi başarıyorsun.. sen zaten başarırsın gibi gibi bir erkeği bunlar etkiler demedi deme:)
Sevgilim beni etkilemek ve teklif etmek için söylemişti bunu: "Senin nuru cemalinle bütün dünyam aydınlanmış, Ne haddime seni övmek, övenin maşuk olmuş." Ha sonra nemi oldu dersin 1 yıl sonra ayrıldım daha doğrusu zorunda kaldım
Brom 103073 kere yazdık bunlar taktik strateji oyunları ipuclari ile olmaz.. yanında ne hissettiğini sözlerin ile dile getirmen gerekir.. Herkes farklı sever çünkü. . Kimi severken öldürür.. kimi severken yeşertir.. neysen osun hepsi bu..
Biraz tuaf gelecek belki ama biz birbirimize pislik diyorduk küsünce kuzu sevince birtanem bide gerçek ismimizle birbirimize hitap etmiyorduk lakaplarimiz vardı bizde böyle tuaftik işte
Sevgilini etkilemek in biz sana etkili ve uzun sözler vereceğiz sende o sana ait olmayan sözleri ona atacaksın ve etkilenecek bence böyle bir şey olursa direk ayrıl ondan 😂😂
Günaydın günümü aydınlatan insan Anneme masaya fazladan tabak koydurucam çünkü kahvaltı ailecek yapılır sen de ailemsin, bugün yine güzel geçecek çünkü benimlesin..
En İyi Cevaplar