Cok odunum kardeşinize yardım edin :D
#aşkmeşkişleribanagöredeğil :D
#aşkmeşkişleribanagöredeğil :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatım boyunca sadece güneşin doğuşunu seninle birlikte izlemek istedim. Sabahın tatlı ayazında battaniyeyi üzerimize çekip hayatın ne kadar anlamlı olduğunu hissetmek istedim.
Yarı uykulu gözlerinin içine bakıp seni sevdiğimi söylemek istedim. Üşüdüğünü söylediğinde sana kocaman sarılıp içini ısıtmak istedim. Gözlerimi kapatıp, uzaktan gelen martı sesi eşliğinde dalgaların sesini dinlemek istedim.
Yüzünde beliren gülümsemeye tekrar aşık olmak istemiştim. Yanındayken dünyanın en mutlu insanı olmaya devam etmek istedim. Ellerimle saçlarını düzeltip gülüşünün beni ne kadar çok mutlu ettiğini söylerdim. Sen başını omzuma koyardın ben ise en sevdiğin şiir okurdum güneşin doğuşunu izleyerek. Sonra sarılırdık birbirimize, sarılmalarımız bizi hayata bağlardı, daha çok severdik birbirimizi.
Keşke her şey bu kadar basit olabilse, ama olmuyor. Birimiz hep daha fazla üzülüyoruz. Birimiz hep daha çok seviyoruz.
Bu sabahların bir anlamı yok derler, yanılıyorlar. Benim için vardı. Benim için sabahın anlamı sendin. Her sabah uyanıp seni görmek isterdim. Uyurken de izleyebilirdim seni, mühim değil.
Ben hiç kimseyi bu kadar deli sevmedim. Hiç kimseyi tüm hücrelerimde hissetmedim.
Kimsenin sarılmasıyla, öpmesiyle kendimden geçmedim.
Bütün hayatımı tek bir kişiye adamadım hiç.
Hayatımın merkezi yapmadım kimseyi.
Ben kimseyi bu kadar çok özlemedim.
Ben kimseyi bu kadar çok yanımda istemedim.
Kimseye ait hissetmedim kendimi.
“İyi ki o benim.” diye her gece şükretmedim hiç kimse için.
Bütün mutluluğum, yüzümdeki tebessüm..
Bunlar tek bir kişiye bağlı olmadı hiç.
Gözümden sakınmadım kimseyi.
“Ben hiç kimseyi yanıma alıp kimsenin görmemesi için saklayacak kadar çok sevmedim.”
Taa ki sen gelene kadar sevgilim.
Sabah dogan gunesim, guller acan cicegim, bir ömür birlikte yaşlanacağım yarim :)
Hiç kitap okumadın mı ve ya bir şairin aşkını okumadın mı ve ya bir şiirini :)
Cok okudum da ben söyleyince cok yapmacık geliyor ya :D hangi kitabı tavsiye edersin mesela :D
Peki anladm teşekkür ederim :)
Cevap
10Cevap
Karda donmak üzeresin, uyumak tatlı geliyor, ama ölüyorsun farkında değilsin. (Issız Adam)
İçinden gelmiyosa kalıp sözler ya da baskasının sözlerinşn anlamı yokki. Basit olur
Kardeşim git kız yatarken bir iki masal okuyuver bunlara gerek yok :)
uyaçagın da şunu söyleye bilirsin: bir bebegi gülümsemesi kadar güzel uykular dilerim
I :ben
Love: seni
You: seviyorum :)) cem ylmz..
ağzını burnunu yediğimin çocuğunun kızı/oğlanı
Ahahah iyiydi bu ama diyemem yaa :D
Kelimeler seni anlatmaya kifayetsiz kalıyor
ey kadın ki dünyanın neşe bir kahvaltı hazırmı?
Biomem hic olmDi
My bae 😊
aşkipampaaaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar