Sizce sevgiliye ya da hoşlanılan kişiye söylenebilecek en anlamlı söz nedir? Seni seviyorum, sana güveniyorum tarzı klişeler söylemeyin. Yaratıcı olun, seninle lahmacun yemek istiyorum gibi örnekler istiyorum 😂 Sevgiliye söylenecek uzun anlamlı sözler nelerdir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhabalar.
Sevgi dünya üzerindeki en muazzam, en özel ve en eşsiz duygudur. Doğru kişi ile olunca tadından yenmez. Sevmenin ve bunu gösterip dile getirmenin bir çok yolu vardır. En güzeli ise doğal ve saf olan duygudur.
Bazen bir kuş, çiçek, böcek, deniz kenarı, içilen bir yudum kahve, bir çikolata ya da ufak bir tebessüm ile sevdiğiniz kişi ile anlam kazanır.

Sevgiliye Söylenebilecek Anlamlı Sözler

- Bir insan nasıl bu kadar tatlı olur aklım almıyor ki. Sen benim en güzel varlığım ve biriciğimsin. Senin yüzünü , gözlerini , eşsiz gülümsemeni çok seviyorum.
🌼
Biraz espirik olmasına adına;
- Ben çiğ köfte olayım sen lavaş, sar beni yavaş yavaş...
🌼
Edip Cansever'in anlamlı bir şiirine değinmek isterim;
- -Gitsem de her yerde biraz vardır.
Hatırda zamansız bir plak,
Bir otel kapısı, biraz istasyon,
Vardır o seninle birlikte olmak.
Buluşur çok uzaktan ellerimiz,
Ve nasıl ki göz gözeyiz ansızın bir infilak.
🌼
- Senin kokundur bana en güzel koku. Senin ellerindir, bana en güzel armağan, Senin varlığındır, bana en güzel yaşam.
🌼
- Yükseliyor rüzgar ve kokun geliyor uzaklardan taaa yanıma. Şimdi birlikte olduğumuzda seninle tüm dünya bambaşka bir anlam kazanıyor. Seninle hayat buluyorum. Sen benim en güzel manzaram ve en güzel yanımsın.
🌼
- Gözlerinde başlar hayat ve yapraklar düşer gönlümde ki suların derinliklerine. Ben seni sevdiğim de ancak anlarım bütün yaşamın tadını ve güzelliğini.
🌼
- Kabinden öptüğüm.
🌼
- - Bak düşlerime yıldız kopardım ellerimle.
Umarım beğenirsiniz ve işinize yarar bir kaç tanede olsa söz yazabilmişimdir.
Hep yüzünüz güler sevdiğiniz insanla ile ve hep mutlu olursunuz umarım.
🌼❤️💜🌸🍭
24 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
Sabahları kahvaltı yapmıyorum çünkü seni düşünüyorum. Öğlenleri yemek yemiyorum çünkü seni düşünüyorum. Gece olunca uyuyamıyorum çünkü açım.
137 Yorumla- +1 yıl
Oruç olmadığına emin misin?
+1 yılBenden yaratıcı cümle çıkmaz fazlasıyla odunum. En yontulmamış olanından
23 Yorumla- +1 yıl
Hızarcı geldi hızarcı hızarcı 😁
- +1 yıl
O halde seni yontabilirim.. Eğer bunu benden gerçekten istersen tabi yaparım leydim.. siz isteyin yeter..
bu aralar moda yaptıklarım için pişman deilim aklım hala yapmadıklarımda her yerde söylenebilir bu söz :)
00 Yorumla
+1 yılBu hayatta hiçbirşeyi olmayan bana herşey olduğun için teşekkür ederim olabilir mesela.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
62Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBana göre bu tarz sözler birden bire söylenmemeli yani nasılsın ne yapıyorsun derken söylenmemeli özellikle yar ve zaman doğru ayarlandığında ortaya çok güzel şeyler çıkabilir mesela sahilde oturuyorsunuzdur işte sana olan sevgim bu su gibi temiz berrak diyebilirsin Onun dışında bir yandan fırtına vardır Deniz birazcık kabarmıştır sana olan sevgim işte böyle şiddetli falan gibi tabii ki benimki basit bir örnek demek istediğim doğru yer ve zamanla doğaçlama ile ortaya çok güzel işler
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSeni seviyorum gibi sözler olabilir bence
https://www.youtube.com/embed/jUhMKjfc5yc00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,

Sevgi, insanların birbirlerine karşı beslediği en derin duygulardan biridir. Sevgi, sevgi besleyen kişinin diğer kişiye karşı olumlu bir his beslemesi ve onunla yakınlaşmak istemesiyle ortaya çıkar. Sevgi, birçok farklı şekilde ifade edilebilir ve herkesin sevgiye olan yaklaşımı farklıdır. Sevgi, insanların hayatında önemli bir yere sahip olabilir ve birçok kişiye mutluluk, güven ve huzur verir.

Sevgili ise, bir kişinin romantik olarak ilgilendiği, duygusal bir bağ kurduğu ve genellikle romantik bir ilişki içinde olduğu bir diğer kişidir. Sevgililer arasındaki ilişki, sevgi, saygı, anlayış ve sadakat gibi birçok farklı öğe içerir. Sevgililer birbirlerine zaman ayırır, birbirlerine destek olurlar ve hayatlarını birlikte paylaşırlar.
Sevgiliye söylenebilecek anlamlı sözler konusunda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
Sevgiliye söylenebilecek anlamlı sözlerden bazıları:
Seni sevmek benim için bir tutku oldu.
Hayatımın en güzel anları seninle geçiyor.
Seninle geçirdiğim her saniye benim için çok kıymetli.
Sen benim dünyamın en güzel varlığısın.
Seni sevmek benim için en doğru şey.
Kalbim seninle atıyor.
Hayatımda senin gibi özel biri olduğu için çok şanslıyım.
Seninle geçirdiğim zamanları hiç unutmayacağım.
Sen benim hayatıma anlam katıyorsun.
Seninle birlikte olduğumda mutlu oluyorum.
Seni düşünmeden edemiyorum.
Kalbim senin için atıyor.
Seni sevmenin verdiği mutluluk başka hiçbir şeyle karşılaştırılamaz.
Seni sevdiğim için her gün şükrediyorum.
Sen benim hayatımın en önemli parçasısın.
Seni sevmek dünyanın en güzel duygusu.
Seninle birlikteyken zamanın nasıl geçtiğini fark etmiyorum.
Sen benim kalbimin tek sahibisin.
Seni sevmenin bana verdiği güçle her şeyi başarabileceğime inanıyorum.
Sen benim için her şeyden daha değerlisin.
Umarım bu örnekler sevgiliye söylenebilecek anlamlı sözler konusunda size yardımcı olur.İyi günler dilerim...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Selam.
Sevgiliye söylenecek güzel bir söz ağızdan çıkmadan önce;
Senin ilk olarak kalbine daha sonra gözlerine yansımalı ki, söylenen o sözün bir anlamı bir manası bir gerçekçiliği olsun.
Ne demişler;
Bir bakışın kudreti bin lisanda yoktur
Bir bakış bazen şifa, bazen zehirli oktur
Bir bakış aşığa neler neler anlatır.
Bir bakış bir aşığı saatlerce ağlatır.
Bir bakış bir aşığı aşkından emin eder.
Sevgililer daima gözlerle yemin eder.
İletişimdeki en önemli unsur
Söylenmeyenleri duymabilmektir
Bununla ilgili güzide söz vardır
"Sen sus gözlerin konuşsun" diye!
Sen sus!
Gözlerin konuşsun
Onlar yalan söylemez
Sen sus!
Ellerin konuşsun
Ellerime dokunmadan edemez
Sen sus!
Anılar konuşsun
Yaşananlar aşka kefen bilemez
Sen sus!
Yüreğin konuşsun
Yüreğimden uzaklara gidemez.
Sevgi ve sağlıcakla kalın.💞00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim, sola döndüm seni gördüm bozuldu ezberim. Seni her zaman seveceğim sevgilim. Yağmurda, karda, doluda seveceğim. Seni uykumda bile seveceğim..
Sen vadedilen cennete en yakın şeysin. Sana söz sevgilim, ömrümün yettiği kadar seveceğim her zaman seni. Seni kulaklarım duymasa, gözlerim görmese bile yine tanırım ben seni sevgilim. Sen bu hayattaki yol arkadaşım, eşim dostum her şeyimsin.
Seni çok seviyorum arkadaşım, dostum, süper kahramanım, seni gerçekten çok tarifsiz seviyorum. Sevgilim, inan ki çok özledi her zerrem her zerreni.
Kafamı nereye çevirsem seni görüyorum, olmadığın zamanlar da bile seni yanımdaymışsın gibi yaşatıyorum, iyi ki sen sevgilim, iyi ki sen..
Seni çiçekler gibi seviyorum, öyle içten öyle masum sevgilim. Aşkına muhtaç biri bekler burada seni.. Söz veriyorum sevgili, seni asla şüpheye düşürmeyeceğim, bu nefes kesilene denk varlığına hep şükür edeceğim.
Sen penceremin kenarına koyduğum en güzel çiçeksin, hepte öyle kalacaksın. Her gün seni aşkımla sulayacağım. Canım sevgilim seni çok özledim. Al beni yanına sevgilim. Benim için senden başka sevgili yok artık. Ben bir tek seni seviyorum canımın en değerli parçası.
Bir daha dünyaya gelecek olsam sevgilim yine seni bulup sadece seni severdim. Kokun hep benimle sevgilim. Ellerin yüzünde, kokum burnumda bir gün sarılıp uyuyacağız sevgilim. Özlemin, sevginin eyer bir kokusu olsaydı sevgilim, inan bana bu senin kokun olurdu..
Sevgilim, Gel bu gece aynı rüyayı görelim uzakta olsak bile bir kere sarılayım kokun sinsin üstüme Çok özledim seni..00 YorumlaSensizlik, lahmacunun etsiz olması gibi. Sensizlik, Yunanlıların çaldığı cacık tarifi gibi. Sen olmadan benim çorbamda tuz eksik, sen olmadan benim çayımı içemiyorum, çekemiyorum şekersizlik. Sana kavuşmak, oruçluyken iftar vaktinde topun patlamasi gibi, sana kavuşmak, otuz günün ardından bayramı kutlamak gibi. Seninle birlikteyken ayranı dökmeden çalkalayamıyorum, çünkü sen benim kalbimi çalkalıyorsun. Seninle birlikte olmak, salatayı yağsız yapan bir restorandan kurtulmak gibi. Sen yanıma gel, salatama yağ, çorbama tuz, çayıma şeker ol.
10 Yorumla
+1 yıl
Seninle her şey daha güzel, daha anlamlı ve daha mutlu. Hayatımda sen olmadan ne yapardım bilmiyorum.
Sen benim için sadece bir sevgili değilsin, aynı zamanda en iyi arkadaşım, güvenilir danışmanım ve hayatımdaki en önemli insanlardan birisin.
Senin sevginle birlikte hayatımın anlamı ve değeri artıyor. Seni seviyorum ve her zaman senin yanında olmak istiyorum.
Senin varlığınla her şey daha güzel. Seni sevmek benim için bir ayrıcalık ve her zaman senin için buradayım.
Hayatımın en büyük şansı seninle tanışmaktı. Sen benim için çok özelsin ve seni sevmenin ne kadar harika bir his olduğunu sana söylemek istedim.
Seni sevmenin bana verdiği mutluluk ve huzur, hayatımda hiçbir şeyle kıyaslanamaz. Seni seviyorum ve seninle bir ömür boyu mutlu olmak istiyorum00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Milli piyango bu sefer bana vurdu dünyanın "En değerli çiçeğisin nefesim yettiği kadar seni koruyacağım." Derim inşallah bir gün bende sevdiğim olursa dogaçlama yazdım şimdi bunu.
Sözler insanı mutlu eder önemli olan ise yapabildiklerindir.01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılne ben bendim, gözlerindeki beni görene kadar, ne aldığım nefes anlamlıydı kokunda hayat bulana dek nede güneşti içimi ısıtan sen yüreğime dokunana dek.
Seni tanımazdan önce, ne gecenin karanlığından korkardım, ne yalnızlığın sessiz çığlığından. Şimdi sen geldin ömrüme, dünyam hep aydınlık, Sol yanım hep varlığına yoldaş.
Ve Özlüyorum ansızın içimde bir sızıyla...
Ne alışkanlıktı adı, nede çaresizlikti.
Sen Yaşamıma aldığım nefesime hayatıma anlam oldun.
Sen gitmeki benden, bu cümle yarım kalmasın... 🌼00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://youtu.be/_wzr-irVxrM
Bir başka sevgiliyi
Sevemem, sevemem, sevemem
"Dudakların ne sıcak"
Diyemem, diyemem, diyemem
Şu kalbi başkasına
Veremem, veremem, veremem
Bir başka sevgiliyi
Sevemem, sevemem, sevemem
O gül dudaklarını
Öpeyim, öpeyim, öpeyim
Güzel yanaklarını
Seveyim, seveyim, seveyim
Şu kalbimi sana ben
Vereyim, vereyim, vereyim
Bırak sana meleğim
Diyeyim, diyeyim, diyeyim00 Yorumla
+1 yılÇok cömertti gece. Tüm yıldızlarını serdi önüme. İçlerinden 'en beğendiğin' bi tanesini seç diye.. Sana en çok benzeyenini seçtim..'en parlak' olanını. ' en ben burdayim' diyenini.. Yinede tutamadı yerini.. Sabahı bekledim.. Güneşi seçmek için.. (Hatırası var bende😢)
03 Yorumla- +1 yıl
Evet..
Sen benim için ışıksın. Çıkarılacak anlamlar: güneşsin her doğduğunda geliştiren güçlendirensin. Ay'sın her karanlığımı aydınlatan her engelimi aştıransın. Geleceksin her konuşmasına ümit verip arkamda duransın. Ölümsün bir dünyada değil ebediyette bile sevdirensin.
00 YorumlaIyide içinde bulunduğun senaryoya kişiye göre değişir bu cümleler. Spontane olur yani kalıplarla yürürsen klişeden çıkamazsın. Sevdiğini sen tanıyorsun sonuç olarak biz değil nasıl bir karaktere sahipse ona göre biseyler düşünmelisin. Buna halk arasında nabza göre şerbet vermek denir.
00 Yorumla
+1 yıl"Gel gel beri ki savm ü salâtın kazâsı var
Sensiz geçen zamân-ı hayâtın kazâsı yok"
~~
“(Ey Sevgili!) Gel, gel beri ki oruç ve namazın kazası vardır; ama sensiz geçen ömrün kazası olmaz...”
~Nesimi20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen şu an dünyanın en şanslı adamısın, çünkü sana ölesiye aşıım.. Sana hiç bir kadının hissetiremiyceği duyguları, hiç bir kadının yaşatamıycağı anları ve hiç bir kadının veremiceği şehveti, sunmaya hazırım.. aşk cennetime hoş geldin...😊 ...
Bunu asla bi adama söylemem, sizde söylemeyin şımarmasın🤣😉00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeninle birlikte olduğum her an zihnime mistik diyarları hatırlatıyor ve bana özgürlüğün, maceranın ve keşfin asla son bulmayacağını hatırlatıyorsun. Sen benim karanlığı aydınlatan ışığım, hayalimdeki en görkemli heykel, en güzel şiir ve en ilginç romanın başkahramanısın. Sevgilim, sonsuzluk boyunca sana olan aşkım hiç solmayacak.
re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (77, 77, 77), justifyLeft00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılTesadüf seni önüme çıkarmasaydı, gene aynı şekilde, fakat her şeyden habersiz, yaşayıp gidecektim. Sen bana, dünyada başka türlü bir hayatın da mevcut olduğunu, benim bir de ruhum bulunduğunu öğrettin.💫
20 Yorumla
+1 yılSen yokken hayatım yarımdı sen geldin hayatım artık büsbütün oldu yaşadığımı hissettim.
Dünya benim için korkunç biryerdi ta ki senin gelip bu korkunç karanlığı aydınlatıp beni bu çukurdan çekene kadar.00 YorumlaBenim kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar , gönlümü almak ise güneşe dokunmak kadar zordur. Sen suya yazı yazmayı başardın , şimdi güneşin batmasını bekle
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Çok romantik ama bir o kadar da öküz olduğumdan, bilemedim. Şiir yazarım hediye alırım. Kokoreç filan yeriz herhalde ne bileyim. İltifat ederim. Ama süslü bir şeyler gelmiyor aklıma.
00 Yorumla
+1 yılSen proton ol ben nötron olayım bir atomda,
Çevremizde ki elektronlar yaklaşmaya çalışsa da sana,
Asla parçalanmayalım sonsuzlukta...
Minik bir not : Evet kimyacıyım :D00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Güneş herkes için doğar ay ise gece uyumayanlar için, sen bu gece uyuma o gözlerine ben bu gece ay olacağım ve yalnız senin için doğacağım sevgilim.
00 YorumlaGün Atarken yüreğimde sevda ukdesi
Gün ışığı aydınlatır ay gibi parlak yüzünü
Senin gözyaşın ile gün sona erer benim için
Senin hep mutlu olmanı diler yüreğim
Seni çok seviyorum Asenam00 Yorumla
+1 yılGözlerine baktığım zaman, sonsuzluğu görürüm.
Parmaklarım dudaklarında dolaşırken, sonsuzluğa dokunurum.
Konuştuğun zaman, sonsuzluğun sesini dinlerim.
Sana bir tevrat bir incil gibi taparım, elimden ne gelirse yaparım.
Beni bi' dağ başına koyarsalarar, işte o gün ben sen diye yanarım.00 YorumlaŞimdi yarın diğer gün yıllar sonra sonsuza dek! birlikte olacağız prensesim~ sen ve ben , hayaller ülkemde sadece ikimizin olduğu dünya da artık her saniye benimlesin başka kimseyi göremezsin ~ hahahah (japon oyun ve animelerden özenerek japon erkolar çok romantik yia >'<)
evet böyle gayet hoş bir cümle söz olur bence :)
00 Yorumla
+1 yılVarlığınla hayatımı daha çekilebilir bir yer yaptığın için teşekkür ederım senı sevıyorum 🥰
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı. Eger sevgili karakterli ise basit bi soz bile hosuna gider, karaktersiz ise Roman oku fayda etmez, deger vermez.
00 Yorumla
+1 yılSeni benim kadar kimse bilemez
Seni benim kadar kimse sevemez
Seni dünya sevse benim kadar SEVEMEZ..00 YorumlaHisslerimi söyelerim. Yan yanayken çok gülüyoruz eğleniyoruz. Uzaklaşınca 10 dk sürmüyor özlemeğim. Tekrar yanımda olsun istiyorum.. ❤️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBir kar tanesi olsam mesela. Pencerene düşsem. Ah o gözlerine baka baka erisem.😎 çaldım
00 Yorumla
+1 yılBazen sözler yetmez anlamları ifade etmeye. Her ne kadar duymak istese de karşı taraf bazen seni seviyorum demene bile gerek kalmaz.
00 Yorumla
+1 yılBendekiler sadece ona özel kalsın.
10 YorumlaSen benim için tuvalet kağıdı kadar değerlisin sensiz yapamam
00 YorumlaBen döner sen ayran birbirimizsiz dönmez bu devran ❤️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. Sade bir seni seviyorum sözü bence anlamlı yeterince ya
00 Yorumla
+1 yılBir gemi kalkar bu limandan, bal mı damlıyor o tatlı dudaklarından.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılsensiz nefes alamıyorum 😁 bu da klişe ama ya tutarsa babında şansımı denedim.. 😂
00 Yorumla Bende Edebiyat Varda Kendisi Karamsar Söz Yazarı Benim Sözler Kalp Kırar Bro
Vesselam00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayata gerki kalan günlerde senle gözlerimi actigim iicn mutluyum
00 YorumlaSenin o güzel gözlerinin derinliklerine dalıp sarhoş çıkmak, zevkle işlediğim en büyük günahımdır.
00 Yorumla
+1 yılSevgiliye söylenecek sözler spontene gelişir kitap haline getirilmez yürekten gelir.
00 YorumlaAşk bir volkan gibidir en sevdiğim tatlı kazan dibidir😂😂
00 Yorumla
+1 yılKimsenin inanıp mutlu olamadığı bir aşk yokken ben seni bulmuşum bırakır mıyım, bırakmam 🤪
00 YorumlaÖmrün uzun olsun benim bal kizim dedi benim manitim ve cok mutlu oldum 😂
00 Yorumla
+1 yılSenin yanında değilken kalbimden pit pit sesleri geliyor prensesimi özledim diyorlar 😀
00 YorumlaKargolara nasıl bant lazımsa sende bana lazımsın sen benim işimde olmazsa olmayan son nokta koymak için lazım olan bant gibisin öyle lazımsın bana öyle muhtacım sana 😂
00 YorumlaKalbim; ki kendisine kefilim. Adınla uyandı bu sabah.
00 Yorumla
+1 yılBen senin için her hangi biri olmak istemiyorum…Ben sadece senin her şeyin olmak istiyorum!
00 Yorumla
+1 yılAnlamlı bir söz aklıma gelmiyor ancak sevgilime nar çiçeğim diye hitap ederim. Çok hoş bir hitap şekli bence.
00 YorumlaHoştur bana senden gelen. Ya gonca gül, yahut diken. Ya hayattır, yahut kefen. Nârın da hoş, nurun da hoş. Kahrın da hoş, lütfun da hoş...
00 Yorumla
+1 yılarada ilham gelirse çok güzel sözler söyleyebiliyorum sohbete ve konuya bağlı olarak ha bir de ortam var
00 YorumlaBaşıma gelen en güzel hayatıma giren en anlamlı gözlerinde kendimi kaybettiğim avuçlarında kendimi bulduğum hayatımın anlamı iyi ki varsın
00 Yorumla
+1 yılSen cok iyi birisin hayatımda gördüğüm en iyi kızsın, sen daha iyiliklerine layıksın o yüzden ayrılmak istiyorum 😂
00 YorumlaArasa açarım ararsam açar çağırsam gelir çağırsa giderim ama ikimiz de habersizmişçesine yolumuza devam ettik...
00 Yorumla
+1 yılSeni seviyorum ama kendimi daha cok seviyorum oyuzden seni seviyorum de anlamasin ne demek istedigini 😐😂
00 Yorumla
+1 yılKapa gözlerini , gözyaşlarını sileceğim.
Koy başını , saçlarından öpeceğim.
Gül bana, sana ömrümü vereceğim..00 Yorumla
+1 yılSEVGİLİMİN HİÇ BEKLEMEDİĞİ BİR AN DA CENNETTE TADİLAT MI VARDI DA SEN YER YÜZÜNE İNDİN BE GÜLÜM ❤️ DİYE HİTAP EDERİM BEN
00 YorumlaDört bir yanım sen kaçmam imkansız peki nasıl oluyor da sen benden kaçabiliyorsun ey sevgili
10 YorumlaSöylenilen sözden çok hisettirmek daha etkili olabilir
10 Yorumla
+1 yılSensizlikten korkuyorum çunku ateşi olmayan evde yaşimak istemiyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (62)
Devamını Gör(107)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?