Aşkım , bitanem , sevgilim vs.. sözlerinden hangisi en çok hoşunuza gider ? başka ne gibi sözler söylenebilir ?
Cevabın nedir?
bir cafede oturuyoruz ve durdu durdu birden beni sevdigini dünyaya nasıl haykırırsın dedi ve kendi fikir yürütmeye başladı afişler asarakmı televizyona cıkarakmı pankartlar asarakmı sen nasıl yapardın ben sadece o an onu dınlıyor ve onu dınlerken büyülü güzelligine kapılmış gözlerine bakıyordum EVET seni dinliyorum dediginde sadece kulagına fısıldıyarakSENİ SEVİYORUM diye bildim bu hareketimin konumuzla ne kadar alaksız oldugunu söylerken ben bir kez daha kulagına fısıltıyarak BENİM DÜNYAM SENSİN DEMEKLE YETİNE BİLDİM seni seviyorum büşrammm :) teşekkur ederim okudugunuz için bence en güzel kelime seni seviyorum ! :)
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılnefesimin sebebi :)
08 Yorumla- +1 yıl
öf
- +1 yıl
öff
- +1 yıl
Nefesinin tek sebebi aldığın oksijen.
- +1 yıl
Oksijen de oldu olacak mk 😂
Kesinlikle ve kesinlike ismiyle hitap edersen iliskinizin ne kadar basit oldugunu gostermis olursun. Askim keilimesinin anlamini karsindakine o kadar yedirmelisin ki kavga ederken bile o kelimeyi kullanasin. Ben olsam nefret ederim bana her durumda ismimle hitap eden sevgiliden. Bunu yapma bence, iliskinizin ne kadar anlamli oldugunu gormesi icin gerekmedigi hicbir durumda ismiyle hitap etme ona.
30 Yorumla
Çok ilginç bir vaka :D Öpüşmekten cekinmiyosun aşkım demekten çekiniyorsun hımm fazla kasıyosun sanırım ilişkinde.Rahat olmayı dene zaman geçtikce sevgiline alıştıkca atlatabilcegini düşünüyorum şahsen
25 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl1 yıldır sevgiliyiz kendimi acayip kasıyorum :D
Gizli Soran+1 yıltamda bu doğru
- +1 yıl
Eh bende yaşamadım değil benzer olayı.Ben şöyle anlayabiliyorum açıkçası, sürekli o değil de biraz da sen atsk yapmaya çalış yanında iken. Sonuçta bir sene olmuş bir şeyleri aşmış bir ilişkiniz vardır. Sen yanastiginda o sana "bu nasıl kız kendi yanaşıyo" gözüyle bakmaz sanmıyorum. Bu yüzden her şeyi ondan beklemek yerine bir günde sen tut elini o adım atmadan ya da sen sarıl işte. Böyle ufak şeylerle başlarsan zamanla devamı gelecektir yanında rahat hissetmeye başlarsin diye düşünüyorum :)
Gizli Soran+1 yılyavas yavas öyle yapiyorum :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
82
Cevap
73Cevap
+1 yılBana kalırsa ismini söylemek yeterli ,aşkımı canımı cicimi dışarı çık herkes söylüyor,ee bu kelimeler de insanların kendini özel hissetmesi için söylenen kelimelerden değil mi? Bu durumda kendimizi boşa yormuş oluyoruz ve sadece 2 ay ilişki yaşamış insanların birbirlerinde ''hayatım'' demelerini de hesaba katmış olursak bana ismiyle hitap etmek daha anlamlı geliyor ,daha özel ve daha güzel..
11 Yorumla- +1 yıl
herkesin sevdiği kendine özeldir kii. önemli olan onu hitap eden kişinin özel olması. yoksa zaten tüm kelimeleri dışarıdaki herkes söylüyo
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKız - Ciğerim naber
erkek - iyidir böbregim senden
kız - kahvaltı ediyorum aslanım sen
erkek - eşşek gibi uyudum cicegim
kız - tam hayvansın oglum
erkek - sen kendine bak su aygırı
..
..
..
buna ilişki denmiyor. Sanırım hayvanat bahcesi ve ormanda gezinti deniyor01 Yorumla- +1 yıl
Su aygirina kadar katlanılabilir sanirim
+1 yılsevgiliye ne dediğimi bilmiyorum heyecandan sdfghhgfd
harici: pusat,battal,alex,hot domat,yavrum diye gidiyo32 Yorumla- +1 yıl
ahahahahahah :D :D püskürdüm bak yine :D :D
+1 yılNormal konuşsanız da sözcükler kendiliğinden aksa...
30 YorumlaGoogle'm (:
Çünkü aradığım her şeyi onda bulabiliyor ve yanlış yaptığım bir şeyi onun sayesinde düzeltebiliyorum :D10 YorumlaTatlısı, canısı, yarim, prensim, balım, canımın içi, erkeğim, öküzüm :) ağzını burnunu yidiğim diye hitap ederim genellikle.
10 Yorumlabunlar artık klişe sozler. benim en yakın arkadasımın masmavi gozleri var sevgilisi ona deniz gozlum diyo mesela. bana kalırsa sende boyle bisey bul cook hosuna gider ;D
00 Yorumla
+1 yılBana ismimle hitab etsin süslü vıcık vıcık aşkları hiç bir zaman sevmedim ,ben tek olduğuma göre bana ismimle hitab etmesi hoşuma gider..
10 Yorumla
+1 yılSevgilim
Hayatim
Askim
Bitanem
Canimin ici
Canim
Canini sevdigim
Guzel yuzlum
Guzel gozlum
İsmini hicbirzaman kullanmadan bunlari derdim :)01 YorumlaAslında çok güzel hitaplar bulurum da kullanırdım da ama bundan sonrakine öküz dicem haketmiyorlar çünkü güzel hitapları
06 Yorumla- +1 yıl
Bence İkiside: D :D
Başımın belası seni seviyorum gibi diyaloglar gibi görmüştüm ama bazıları cidden kötü oluyor *ruspum falan diyenler oluyor
02 Yorumla- +1 yıl
Yok artik ya o kadar laçkalasmak iyi degil
Bende şuana kadar hiçbir sevgilime aşkim canim demedim hepsine ismiyle seslendim boyle duygusal şeyleri sevmiyorum.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl:D bende demekte istiyorum ama dememekte istiyorum ne biliyim kafam iyice karıştı ama aynı sen gibiyim
Sevgilim yok birader olmadığı için adsız diye hitab ediyoum.
21 Yorumlapamuk şekerim , meteorlu pastam , sevgi pıtırcığım gibi :)
10 Yorumla
+1 yılArkadaşıma;balım,canım..
Sevgilime değil de eşime,kocişim:)10 Yorumla
+1 yılSevgiliye: Aşkım, sevgilim, bitanem.. vs
Arkadaşa da her türlü hitap gider :)10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılarkadaşa artık :hacı.kanka deniliyor..
sevgilimede : erkeğim..aşkım..bitanem..11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu verilen cevaplara bakın yavşak yavşak paslaşmalar ,yalandan samimiyetler, karakterlerindeki boşluğu üyelerle alay ederek doldurmaya çalışmalar.
@soran yanlış adrestesin bu mandaların çoğu bilmez sevgiliyi ,sevgiyi, aşkı.31 Yorumladuruma göre değşiyor çekici sözler ... bilmem anlatabildim mi ... anlayanlar galp bıraksın :):):)
24 Yorumla- +1 yıl
<3
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi herkes kafasına göre bişey diyebilir...
O şu şekil hitap eder bu şu şekil...
Herkes istediği gibi sevdiğine hitap edebilir...
Yüce Rabbimin işine karışılmaz fakat öyle değildir :S :D :D02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyledir ;) ahahaha :D
Şekerparemm :) gönlümünefendisi , bokkafalıyarimmmm
09 YorumlaBen "Endorfin" derdim sevgilime :) "Endorfinim" falan >.<
00 Yorumla
+1 yılMelek diye bir sevgilim vardi melo diyordum basliyordu kufure ozur dileyene kadar susmazdi.
02 Yorumla- +1 yıl
Sende dövme var mı?
- +1 yıl
Var
+1 yılsevgiliye; panpa
en yakın kız arkadaşa; bebeğim..20 Yorumla
+1 yıleğer bir sevgilim olursxa ona hitabım "HAYALİM" olur nerdesin eyy sevgili gel bul artık beni...
11 Yorumlagerizeka-mal-öküz-ayı-oğlum allahım ya adamların aşka bak
10 YorumlaGÜZELİMMM, HAYATIMMM, BALIMMM, ŞEKERİMMM, CANIMMM, CANIMIN İÇİ, ŞEKER PAREMMM, BEBİŞİMMM... VB.
00 Yorumlaömür törpüsü uzun vadeli ilişkiler için ideal bence.
00 YorumlaSevgiliye sevgili, arkadaşa arkadaş, dişe diş. Mantığı anladın mı?
11 Yorumla- +1 yıl
hı hı :)
eger sevglm olursa ve her olayda uste cıkmya calşrsa ona zeytnyagm dıycem şebegım falan :)
21 Yorumlahepsinden soğudum, hele AŞKIM kelimesi, ıyyy.. ama bir erkeğin 'canım' diye hitap etmesi her zaman hoşuma gitmiştir.
00 Yorumla
+1 yılBebeğim,farem,şirinem,meleğim,kaplumbağam(tombişse asla böyle birşey söyleme çok üzülür :D) Pringles'ım vs vs :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Herkese söylenmez uluorda dilendirilmez öyle sevdiğimin kulağına fısıldarım :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHatunum,ay parçam,ceylan gözlüm,balın peteği,çayın demi,güneşin rengi,ela gözlerine kurban olduğum diye ard arda sıralardı eski sevgilim.çok özledim :'(
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben artık iflah olmam ondan sonra :(
- 01 Yorumla
Yavru Ceylanım... Yavru davşanım... Yavru bıldırcınım...;) İşin espirisi Yarimm... Çağla gözlüm... Çimen gözlüm... Hatun... Ömrümm en güzelide Herşeyim...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben sado sadoş sadişko diorum hem kızıo hem gülüyo bazen :D
00 Yorumlabalinam diyorum ben asdfghjkl tombiş benimki biraz 90 kilo .
10 Yorumla
+1 yılbaklavalı pudingim:) buda kocacığıma has bir sözcük =)
00 Yorumlahic askim falan demem sevmiyom öyle vıc vıc :D adini söylerim genelde yani olunca:D
00 Yorumlabebeğim diyor sevgilim bana...bende ona sevgilim diyorum...
00 Yorumla
+1 yılO bana balım aşkoşum der bende ona sevdalı derim ayrıca birbirimize efulim diye hitap ederiz :))
10 YorumlaBence Aşk Girmez Dediği Halde O sokağa Girmektir. Fedakâr Olmak Sadık Kalmak Aşktır.
00 Yorumladamarlarımda dolasan kanım de sen dınle benı yorumlar hıc guzel deıl baktım hepsıne
00 Yorumla
+1 yılben ona sevdiğim derim oda bana sevdiceğim der mesela ;)
00 YorumlaSevgiliye : Böcük
Arkadaşa : Reyiz .20 Yorumlasevgiliye sevgilim arkadaşa ismi
10 Yorumla
+1 yılAskerim diyorumşu anama onceden osmanım derdîm
12 Yorumla- +1 yıl
Çarpışmayamı gitti
- +1 yıl
Hayır askere
w!, sasuajd
Bence on numara. :)00 Yorumla
+1 yılO degilde nickin guzelmis :)
03 Yorumla- +1 yıl
Biseyi yok gzl iste :)
+1 yılŞebelettinim diyorum :))
075 Yorumla- +1 yıl
Yok beş :D sebepten türetmişmiştimm :\
- +1 yıl
Emin ol güzel değil be canımı yakıp gitti
- +1 yıl
Hiç sövmedim. Sövemem de elinden geldiğince mutlu etti. Allah onun karsina eeen hayirli insani cikarsin inşallah
- +1 yıl
Şehirler ayrı be canım
- +1 yıl
Sevisi gökyüzü olanın mesafeyle işi olmaz da ona bunu Anlatamadım işte
- +1 yıl
Senin gibi sevebilen kalmadı be adam :)
- +1 yıl
Emin bir yerlerde bir şekilde vardır birileri batım :)
- +1 yıl
Ben cikiyorum müsait değilsin sanirim
- +1 yıl
Bence uygun biri çıkmıştır görmüyosundur
- +1 yıl
diyosuunn :) bu kadar emin olma bence adam :))
- +1 yıl
peki fiziksel özellik mesela? umrunda olur mu?
- +1 yıl
ben o şekilde demek istemedim mesela kız güzel olsa ama engelli olsa meselaaa?
- +1 yıl
baba olmana engel olan bişey değil ki bu. Sadece senin sevgi dereceni gösterir :) gerçek aşk herşeye rağmen olur bence :)
- +1 yıl
anlıyorum :) mesaj atsana :P
- +1 yıl
benim de öyle >_<
- +1 yıl
aynı durumdayız >_< ben de yeniyimm
- +1 yıl
ben faceyi dondurdum ya twitter yok mu?
- +1 yıl
açsan meselaa :))
- +1 yıl
ya açınca dersleri * ettiğim için 15 tatile kadar açamam :)) bence sen yeniden twitter aç :D
- +1 yıl
lise 2 sen?
- +1 yıl
20 yaşında mısın? :P
- +1 yıl
bende 16 işte :D
- +1 yıl
3 yaş var ya ne küçüğü?
- +1 yıl
tabii?
- +1 yıl
bunları anlatmak için tanımam lazım ;)
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
ama bu önyargına sebep olacak neyse artık
- +1 yıl
insan ama bir çok kişi bunu böyle görmüyo işte ben de buna kızıyorum mesela
- +1 yıl
:) anlıyorum burada mısın daha? :))
- +1 yıl
uuu cok teşekkür ederim @zeyzey32zeyzey takip et ben bulurum senii :D
- +1 yıl
takip et sen bir de konuşuruz daha :P :D
- +1 yıl
saçmalamıyorum
- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
mesaj atsan hanii? :D
- +1 yıl
bulduum kii :P
- +1 yıl
takip ettin mi ki?
- +1 yıl
isim ne ki*
- +1 yıl
buldum gibi ama emin olmadan yazmam rezil olamam :O
+1 yılNefesim , Umudum , Gibi..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılYarim çok hoşuma gidiyor benim :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEgoya gerek yok de gitsin ..
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl:D
+1 yıleşime balım diyorum oda bana şekerim der :-))
00 YorumlaHatun'um diyorum ben.
00 Yorumla
+1 yılhelalımmm
belalımm de00 Yorumlaşişş karı diyorum ben mutluda oluyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. "Sağ elim" diye hitap ediyorum...
10 Yorumla
+1 yılsuprız yumurtamm der :p :):):)
00 Yorumla- Devamını Gör (95)
Devamını Gör(140)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgiliye hitap edilecek en güzel ve dikkat çekici söz nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler