Aşk İlişkileri Sevgiliye hitap edilecek en dikkat çekici söz nedir? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor Daha çok ismiyle mi yoksa canımlar aşkımlar cicimler vsler mi?)) Sevgiliye hitap edilecek en dikkat çekici söz nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Seni tanıyana kadar melekler cennette olur sanırdım 2 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yerine göre hissettiğime göre değişen bir durum diyorum 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kraliçem veya hayatımın anlamı olabilir diye düşünüyorum 😂 1 0 Yorumla
The_Muallime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. O an ne gelirse onu söylüyorum da bazıları daha çok hoşuna gidiyor galiba 1 0 Yorumla
condommm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl İsminin sonuna aitlik eki ekleyerek hitap etmek. gerisinde aşko kuşko tabirler çok gereksiz geliyor 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ömrüm, huzurum, cennetim tarzı uç şeyler duymuştum. 1 0 Yorumla
apoletimebiryıldız Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bir kadın eşine Koç diyordu. Benim çok dikkatimi çekti. 1 0 Yorumla
isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kıymetlim, değerlim, bitanem gibi kelimeler olabilir 1 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Dikkat çekmek istiyorsan adıyla seslen parcalasin 😂😂 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Aslanım koçum paşam ciğerim 1 2 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Arnavut ciğeri mi😀 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Olabilir tabii :D Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Papatya 😀🌼 1 1 Yorumla -ViviR_- +1 yıl 😀 Yorumla
Nefertitidediklan Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Sevdiğim ömrüm cancağızım bal suratım 1 0 Yorumla
ServetiFünun1 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı. *Goç bu goooç" bu acayip iyi 1 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aslan parçası iyidir. Gaz verir 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Topraaamdır 1 1 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Yok artık 😀 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. müdür reis başkan :) 1 2 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Yani profilin özet geçiyor zati 😀 Yorumla sedomania2 +1 yıl ahahahah Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tontişim... 1 3 Yorumla -ViviR_- +1 yıl 😀o ne öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kedim aklıma geldi. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevdiğine de aynı sevgiyle hitap edebilirsin Yorumla
verwindung Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. haydar olabilir 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Ismi 1 0 Yorumla
Lokiningecesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. "Aşkiş" 1 0 Yorumla
Hanjinx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tospik :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Seni tanıyana kadar melekler cennette olur sanırdım
Yerine göre hissettiğime göre değişen bir durum diyorum
Kraliçem veya hayatımın anlamı olabilir diye düşünüyorum 😂
O an ne gelirse onu söylüyorum da bazıları daha çok hoşuna gidiyor galiba
İsminin sonuna aitlik eki ekleyerek hitap etmek. gerisinde aşko kuşko tabirler çok gereksiz geliyor
Ömrüm, huzurum, cennetim tarzı uç şeyler duymuştum.
Bir kadın eşine Koç diyordu. Benim çok dikkatimi çekti.
Kıymetlim, değerlim, bitanem gibi kelimeler olabilir
Dikkat çekmek istiyorsan adıyla seslen parcalasin 😂😂
Aslanım koçum paşam ciğerim
Arnavut ciğeri mi😀
Olabilir tabii :D
Papatya 😀🌼
😀
Sevdiğim ömrüm cancağızım bal suratım
*Goç bu goooç" bu acayip iyi
Aslan parçası iyidir. Gaz verir
Topraaamdır
Yok artık 😀