Çok moralim bozuk kafamdan atamadığım düşünclerle doluyum kendimi nasıl sakinleştiririm bilmiyorum?

arkadaşlar son günlerde moralim sıfırın altında beynimin içinde kendi yaptığım salaklıklar pişmanlıklar kol gezip duruyor hep bir karamsarlık ..yahu takma diyorum takma kafaya bu kadar olmuyor olmuyor kendime öyle hınçlıyımki anlatamam bunların dışında başkalıranada kırgınım ..(konu aşk meşk değil bu arada) sadece geçmişte yaptığım şeyleri Şu an anlayamıyorum neden öyle bişey yapmışımki diyorum ...ben nolursa olsun güleryüzlü anlayışlı bir kızdım ama sonra bu iyi niyet güler yüz insanlar tarafında alaya alındı "saftrik yaa" diye anılmaya başlandım ... bir baktım sven değil s*ken yaranıyor dedim bende böyle oluyum .ama kontrolden çıktı artık kendi isteğimin dışında kendimi doldurmaya insanlara kötü davranmaya başladım açıkçası onlarında payı yok değil bunda hepsinin payı var ama yinede geçmiş geçmişte kalır ben hep geçmişte bana yaptıklarını düşündüm düşündükçe hırçınlaştım şimdi ise kendimi çok aptal hissediyorum beynimdeki sesler susmuyor müzik dinledim alışveriş yaptım yürüyüş yaptım ağladım komedi filmi izledim geçmiyor yahu geçmiyor
Çok moralim bozuk kafamdan atamadığım düşünclerle doluyum kendimi nasıl sakinleştiririm bilmiyorum?