Onun icin bitti artik. Ben de unutmaya calisiyorum ama cok zorlaniyorum. Ders bile calisamiyorum ona üzülmekten. Biraz gururlu da davranmak istiyorum sonucta istemedigini soyleyip giden biri var. Aglamak bile kendimden nefret ettiriyo güçsüz hissettiriyo.
Hayatima alacağım biri yok ki. Oyle bi etkilesim olmuyo kimseyle. Sadece capkin tipler var ilgi gosteren ki onlar da alımlı çekici olan her kiza ilgi gosteriyo zaten. Duygusallik beklenmez.
Tırnağın mı yamuk kalmış düzeltirmek için uğraş misal bunlar gibi aklını odaklicağın bişi bul
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sac boyattim kestirdim makyaj yaptim goto cekildim. Ama mesela ders calismam gerekiyodu calismadim. O kadar cok agladim ki artik o bile gelmiyo icimden. Ama icim icimi yiyo
Ben de öyle yaa çok kötü bir durum çalışmadıkça daha çok stres oluyorum. Yarın kesinlikle baslicam ama. Kendine çalışma arkadaşı da bulabilirsin öyle heveslendirici oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Muzik dinleye bilir ya da zamanin nasil geçtiğini anlamayacağım bir kaç film. izleye bilirsin ya da seni anlayacak. biriyle sohbet edebilirsin
Bunlari yaptim ama ben 1 kisinin ilgisini istiyorum aslinda.
O kim. peki
Uzun suredir ayrıl barış bi iliskim vardi ama bana artik hic deger vermiyo ve cok sıkıldı uzak duruyo benden
Sende tekrardan değer versin hayatinda olsun istiyorsun mantıklı olanıda o bence ama. anlasilan o bu şekilde düşünmüyor
Onun icin bitti artik. Ben de unutmaya calisiyorum ama cok zorlaniyorum. Ders bile calisamiyorum ona üzülmekten. Biraz gururlu da davranmak istiyorum sonucta istemedigini soyleyip giden biri var. Aglamak bile kendimden nefret ettiriyo güçsüz hissettiriyo.
O zaman çiviyi çiviyle sök yapacak baska bisey yok birini al hayatina birak değer versin ilgi göstersin bir sekilde unut
Hayatima alacağım biri yok ki. Oyle bi etkilesim olmuyo kimseyle. Sadece capkin tipler var ilgi gosteren ki onlar da alımlı çekici olan her kiza ilgi gosteriyo zaten. Duygusallik beklenmez.
O zaman sonnet edecek birini al hayatina belki hoşlanırsın ya da hoşlanır senden o sekilde başlarsınız bir ilişkiye
Müzik dinle en güzel dosttur kapat gözlerini aç bir müzik aklından geçir herşeyi toparlanana kadar miss
Yok muzik beni aglatiyo ve sıkıcı geliyo artik. Surekli dinlerim cunku
Ağlamak terapidir keyfin biliirr
Tırnağın mı yamuk kalmış düzeltirmek için uğraş misal bunlar gibi aklını odaklicağın bişi bul
Sac boyattim kestirdim makyaj yaptim goto cekildim. Ama mesela ders calismam gerekiyodu calismadim. O kadar cok agladim ki artik o bile gelmiyo icimden. Ama icim icimi yiyo
He o bende de var amaan salla mutlu olucak bişi buluruz biz sabret az 🙄
Istersen icini dokebilirsin konuşabiliriz belki bir nebze olsun iyi gelir
Bir dusun istersen
mastürbasyon yap en mantıklısı bence en azindan kafa dağılıyor
Benim de modumu düşürdüler...
Buyur elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
konusmak iyi gelir de gzislisn tabiki zor
Ateşli bir sextinge ne dersin
Ders çalış kafan dağılır
Iste asıl yapmam gereken sey o. Ama ben asla derse veremiyorum kendimi
Ben de öyle yaa çok kötü bir durum çalışmadıkça daha çok stres oluyorum. Yarın kesinlikle baslicam ama. Kendine çalışma arkadaşı da bulabilirsin öyle heveslendirici oluyor
Takıl birilerine içini dök hemen geçer
Takilcak kimse yok ki
Ne oldu ki
Sinav stresi var, arkadassiz kalmak var, sevgiliden ayrilmak var. Hayattan zevk almiyorum
Sınav stresine bir şey diyemem ama diğerleri çözülebilecek arkadaş edinebilecek şeyler canını sıkma böyle şeyler icin
Biliyorum ama yapamiyorum su anda psikolojimi toplayamiyorum henüz
Hep sınavların etkisi bunlar
Anlatmak istersen dinlerim
içki içme
Ne oldu
Gel ben dağıtayım
nasil dagitacaksin
Her yolu denerim😄
Konuşalım
bende yalnizim konusalim gel
Hayırdır ne oldu
Aynısı bende var