Eşimle kavga ettiğim zaman hatasını anlaması için ne yapabilirim?

ben ingilizce öğreniyorum.ve eşimden de bazı tiyolar alıyorum. bu ara da öğretmedim var tabi.eşime bir kopozisyonumu gösterdim ve eline alır almaz bu ne aşkım ya dedi daha ilk cümleyi okuduğun da ...ve bende sinirlendim.ya bir oku önce hepsını dedım.her neyse ıkıncı hata ucuncu hata bende sana göstemekle ben hata ettım dedım.oda al o zaman defterını gıt dedı..aslında benım bu elestırıye tahammulsuzluğumun temelınde baska seyler yatıyor çünkü eşim güzel bir şeyi dile getirirlen inanılmaz cimridir ama bir hatayı bir kusuru dıle getırırken de ınanılmaz acımazsızdır...örneğin ben evlendıgımız de yemek yapmaya basladım daha once calısmaktan ve aılemle yasadıgım ıcın öğrenme fırsatım olmadı ama ben evlendıkten sonra en zor ve huner ısteyen yemeklerı de yaptım herkes muhtesem bulurken esım sadece masada kı pecetenın rengıne takıldı...askım o nasıl bı yemektı ya salatada tuz yoktu gıbı seyler le her seferınde benı yerden yere vurdu...sımdı bu konuyla ılgılı tartısırken ıkımızde orucluyuz bana bı gıt dıye bacagıma tekme attı burada ezan okundu ve ben hala ağlorum ve orucumu acmadım o yemeğini bile yedi umrun da değil...hiç bir zaman hatasını kabul etmez ve özür dilemez bu arada 2 yıllık evlıyız ne yaparsam bu adam anlar hatasını canımı cok yakıyo
Eşimle kavga ettiğim zaman hatasını anlaması için ne yapabilirim?