Eşim herşeyi yanlış anlıyor ve kavga ediyoruz ne yapmalıyım?

Eşim çoğu zaman her dediğimi yanlış anlıyor ve bu yüzden sürekli kavga ediyoruz. En son işe gitti sarjını evde unutmuş izin alıp geri geldi saat öğlen civarları kahve istedi yaptım beraber içtik bende evde tek sıkıldım için hemen yaptım sohbet ederek içelim diye sonra içeri geçti beş aylık bir oğlum var televizyonu açtım evde çok dağınıktı eşim aşırı dağınık Bi insan çocuk ağlamadan toplayım dedim sonra eşim evde nar vardı bana ayıklasana dedi bende çocuk durmaz şimdi sen yapsan hem iş yerinden bişe demesinler sarj için gelmiştin ya komutan bişe demesin falan dedim sonra hemen mi gitmemi istiyor sun sen beni evde istemiyor sun narı ayıklasan ölürmüsün falan dedi içeri gitti bende ayıkladım öyle demek istemedim yanlış anladın kusura bakma dedim bir sürü bağardı ben iki saat izin aldım ben bilmiyor muyum falan dedi bende demedin ki ne kadar izin aldığını dedim anla sende ozaman falan dedi bende dedim Bi nar için yaptığın şeye bak falan dedim nar için mi yapıyorum dedi narın kabuklarını üstüme attı hızlı taş atar gibi çok kırıldım şimdi küsüzbir gündür ayrı odalarda oturuyoruz çok kırgınım ne yapmalıyım
Eşim herşeyi yanlış anlıyor ve kavga ediyoruz ne yapmalıyım?