Eşim çoğu zaman her dediğimi yanlış anlıyor ve bu yüzden sürekli kavga ediyoruz. En son işe gitti sarjını evde unutmuş izin alıp geri geldi saat öğlen civarları kahve istedi yaptım beraber içtik bende evde tek sıkıldım için hemen yaptım sohbet ederek içelim diye sonra içeri geçti beş aylık bir oğlum var televizyonu açtım evde çok dağınıktı eşim aşırı dağınık Bi insan çocuk ağlamadan toplayım dedim sonra eşim evde nar vardı bana ayıklasana dedi bende çocuk durmaz şimdi sen yapsan hem iş yerinden bişe demesinler sarj için gelmiştin ya komutan bişe demesin falan dedim sonra hemen mi gitmemi istiyor sun sen beni evde istemiyor sun narı ayıklasan ölürmüsün falan dedi içeri gitti bende ayıkladım öyle demek istemedim yanlış anladın kusura bakma dedim bir sürü bağardı ben iki saat izin aldım ben bilmiyor muyum falan dedi bende demedin ki ne kadar izin aldığını dedim anla sende ozaman falan dedi bende dedim Bi nar için yaptığın şeye bak falan dedim nar için mi yapıyorum dedi narın kabuklarını üstüme attı hızlı taş atar gibi çok kırıldım şimdi küsüzbir gündür ayrı odalarda oturuyoruz çok kırgınım ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sanırım bebek için zoraki bir evlilik olmuş. Seven insan bu kadar ağır tepki vermez yeni evlisiniz sonuçta
Yani daha detaylı anlatmadım bile😪
Oda ayırmasanız daha iyi olur. Umarım eşinin aklı başına gelir de gelip senden özür diler
Erkekler az yaşasın gercekten sacma sapan tripler kendi nar ayiklayamıyor mu sakat mı sanki kendi yapsaymis takma kafana
Çok takıntılı ve duygusal bir insanım elimde değil😪
Öküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoş geldin
Hoşbuldum😪
Yapacak çok şey yok
Ya bu aralar çok stresli senden çıkarıyor ya da sevgisi az huysuz geçmiş olsun
az ona uy,
az biraz sade leşç
azbiraz sahiplen
her şey senin elinde..
bu ne şımarıklık saygısızlık ya karşısında hizmetçisi var sanki
vinstagramda arama kısmına iliskidr yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye çıkar zaten görürsün o sana yardımcı olur hemde ücretsiz zaten bir çok kişiye yardım ediyor izlemen gereken yolu gösterir
Yok artık senin hiç düşünmeden hareket ediyor üstelik bebeğiniz de var kendine çeki düzen vermeli bune böyle
Evet her şeyi benden bekliyor istekleri hiç bitmiyor
Ayrılman mümkün değil mi
Mümkün ama çocuğum ve sevgim için az daha sabrediyorum böyle devam ederse sonu belli
Bu ileride çocuğunuz için de tehlikeli bir durum
Eşin regl olmuş galiba
Galiba bide haklıymış gibi hala konuşmuyor enteresan.
Ne kadar kaba bir adam nasıl çekiyorsun
Sevdiğim için ve çocuğum için ama çok zor gerçekten.
Çok kötü bir durum ayrıl bence
Eşin gereksiz şımarıklık yapıyor
Annesi her istediklerini yaptılar kız kardeşi var ikizler amcaları dedesi falan şımartarak büyütüldü zamanla olgunlaşır diyor.
Evli biri olarak size hak veriyorum. Üstelik bir bebeğiniz var
Bu ne hız kaç yıllık evlisiniz yani.
Yıl başında bir yıl olacak severek evlendik 19 yaşındayım eşim 26 yaşında
1 yıl da bu kadar tepki ağır yani açıkça konuşmadan böyle davranması saçmalık. İyi ki severek evlenmişsiniz şaşırıyorum insan nasıl böyle sevdiğine davranır. Tamam kavga tartışma olur ama böyle bir muhabbetten çok saçma.
Çünkü seni sevmiyor o yüzden böyle
Severek evlendik Bi bakıyorum çok iyi Bi bakıyorum böyle dengesiz hareketler.
Nereden buluyorsunuz böyle evrimini tamamlamamış gorilleri merak ediyorum
Ayrıl